LG G2 Kullanıcıları Kulübü

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
v30b lolipop pil konusundada gayet iyi ve akıll ekran kitkattan daha verimli calısıor örnegin karanlıkta calısmıodu suan calısıor ah bide kilit ekranına witget eklemeyi kaldırmasalardı süpermis :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar lolipop güncellemesini yaptım fakat yedeklemeyi geri kuramıyorum bir çaresi varmıdır.

mkfzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba telefonu pc suite bağlayamadım son çare download mode dan orjinal kdz yükleyeyim dedim laikin telefon kapalıyken ses açma tuşuna basılı tutarak pc ye bağlıyorum download mode açılmıyor şarj oluyor sdece lg logosu gelip şarja geçiyor yani. telefodna mı bişey var ayarı mı yanlış anlamıyorum biri yardım etsin artık ölcem :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
merhaba telefonu pc suite bağlayamadım son çare download mode dan orjinal kdz yükleyeyim dedim laikin telefon kapalıyken ses açma tuşuna basılı tutarak pc ye bağlıyorum download mode açılmıyor şarj oluyor sdece lg logosu gelip şarja geçiyor yani. telefodna mı bişey var ayarı mı yanlış anlamıyorum biri yardım etsin artık ölcem :D
Kabloyu çıkarın ve telefona 15 saniye filan basılı tutup telefonu tamamen kapalı hale getirin , ondan sonra ses açma (sadece ses açma ezber yok) tuşuna basılı tutarak pc ye bağlayın kabloyla :)

mkfzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefona 15 sn basılı tutumak derken power tuşuna telelfonu kapatıp 15 20 snye bastım lg logosu gidip geldi telefon tekrar açıldı yani tamamen kapanmadı sanırım :/

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
telefona 15 sn basılı tutumak derken power tuşuna telelfonu kapatıp 15 20 snye bastım lg logosu gidip geldi telefon tekrar açıldı yani tamamen kapanmadı sanırım :/
Kablo filan takili durmasn guc tusuna 15 sn basili tutup telefon tamamen kapalı hale gelir . telefon tamamen kapali hale geldiginde ses acma tusuna basili tutarak kabloyla pc ye bagla download modu yazisi kalana kadar basili tut ses acma tusunu geldiginde birak.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kurulumda hata olsa geri dönüşü var mı birde 5.0.2 root yapabiliyor muyuz ?
Hata olmazki güzel güzel anlattım orda :) tabbi elektrikler giderse filan bilmem download mode a girerse aynısını yaparsınız , tot yöntemi filanda var zaten bir şey olmaz , evet 5.0.2 root yapabiliyoruz onun videosuda var :)

mkfzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten dedğinizi yapıyorum telefon kapalı 15 sn basılı tutuyorum ses açmaya basıp bağlıyorum sonra şarj ekranı geliyor download mod gelmiyor

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Şimdilik skntı yok lollipop geldi cihaz çok seri ama ne amaçla kullanacağınıza bağlı hocam :)
Hocam suan lolipopu verip geri almislar sanirim. Batarya probleminden dolayi. Sıkıntıyı gidermislerse güncelleyeyim. Yoksa 4.4.2 ye devam : )

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Hocam suan lolipopu verip geri almislar sanirim. Batarya probleminden dolayi. Sıkıntıyı gidermislerse güncelleyeyim. Yoksa 4.4.2 ye devam : )
Evet batarya sorunundan dolayı geri çekip yeni güncelleme yayınladılar benimki cihaz tr cihazı olmadığı için net bir şey söyleyemeyeceğim :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
zaten dedğinizi yapıyorum telefon kapalı 15 sn basılı tutuyorum ses açmaya basıp bağlıyorum sonra şarj ekranı geliyor download mod gelmiyor
Doğru dürüst yaptığınıza emin misiniz ? basılı tutun kabloyu bağlayın download mode yazana kadar eliniz bassın. Eğer olmassa daha bir şey diyemem.

mkfzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arm geliştiricisi olarak bunu becermicek deilim dimi doğru dürüst yapıyorum nededni çözemedim pc suite dende güncellenmiyor konu açmıştım

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arm geliştiricisi olarak bunu becermicek deilim dimi doğru dürüst yapıyorum nededni çözemedim pc suite dende güncellenmiyor konu açmıştım

Telefonununuzun kapali olduğundan emin olduktan sonra ses acma tuşuna basılı tutun ve hemen kabloyu telefona takın. Olmasi lazım

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 10633Bende lolipop 5.0.2 ilk çıktığında yükledim V30c-TUR-XX şeklinde oldu.Fakat http://lg-phone-firmware.com/ sitesine baktığımda [TABLE="width: 862"]
[TR]
[TD="class: td_versione"]609 TUR/TURKEY[/TD]
[TD="class: td_rev"]V30b[/TD]
[TD="class: td_mod"]LGD802[/TD]
[TD="class: td_size"]1.65 GiB[/TD]
[TD="class: td_dw"]826[/TD]
[TD="class: versionel1"]
online.png
[/TD]
[TD="class: versionenew"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_versione"]610 TUR/TURKEY[/TD]
[TD="class: td_dw"]41[/TD]
online.png
[/TD]
[TD="class: versionenew"]
ico_new.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_versione"]611 TUR/TURKEY[/TD]
[TD="class: td_rev"]V30c[/TD]
[TD="class: td_mod"]LGD802TR[/TD]
[TD="class: td_dw"]2816[/TD]
online.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_versione"]612 6UR/TURKEY[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
şekilde yazılımlar var.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?Ekli dosyayı görüntüle 10633

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ekli dosyayı görüntüle 10633Bende lolipop 5.0.2 ilk çıktığında yükledim V30c-TUR-XX şeklinde oldu.Fakat http://lg-phone-firmware.com/ sitesine baktığımda [TABLE="width: 862"]
[TR]
[TD="class: td_versione"]609 TUR/TURKEY[/TD]
[TD="class: td_dw"]826[/TD]
online.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_versione"]610 TUR/TURKEY[/TD]
[TD="class: td_dw"]41[/TD]
online.png
[/TD]
[TD="class: versionenew"]
ico_new.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_versione"]611 TUR/TURKEY[/TD]
[TD="class: td_dw"]2816[/TD]
online.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_versione"]612 6UR/TURKEY[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
şekilde yazılımlar var.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?Ekli dosyayı görüntüle 10633
611 olan hatalı sürüm 612 olan hataları giderilmiş sürüm türkiye romlu cihazlar için bu aynısı 30b içinde geçerli. Zaten 30bnin 610 sürümünde New uyarısıda var indirme sayısına bakarsanız diğerlerinden az olduğunuda göreceksiniz.