Forumakoloji
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
evet rootlu oldugu icin oyle diyor
Isınmayı bilmem ama şarj konusunda iyileştirme yapılırlg de ısınma sorunu vardı zaten fazla olmasada.Malum havalarda ısınmaya başladı günden güne telefonum ısınmaya başlıyor haliyle şarjında ömrü az da olsa kısalıyor.Yeni gelen güncelleme ısınma sorunu na çözüm bulabilir mi ?
Herkesinde L harfi düşüyor nedense mesela 3 kişi var onlar hariç ablam , ben ve siz var.Arkadaşlar merhaba. Telefonum ilk zamanlarda jelly bean yüklüyken 8 saat ekran süresi alıyodu. Şimdi fransa lollipop yüklü ve ekran süresini 4 saatten bile az alıyorum. Pilimi değiştirmek istiyorum. LG servisine götürsem parayla pilimi değiştirirler mi? Bir de arkadaki LG yazısındaki L yazısı düştü. Arka kapakta da çizikler var, arka kapağı orjinaliyle değiştirirler mi ?
Herkesinde L harfi düşüyor nedense mesela 3 kişi var onlar hariç ablam , ben ve siz var.
Degisebilir.Ya degistirilebilirse sorun degil dusup dusmemesi. Pil cok canimi sıkmaya başladı.
Bence sorun pilde değil yazilimda.Ben 2 gun once 3 saat aldim ekran suresini bugun 7 saat aldim.Hava isininca pilinde performansi düşebilir o da var.Ege yada akdenizdeyseniz performansa etki.edebilirArkadaşlar merhaba. Telefonum ilk zamanlarda jelly bean yüklüyken 8 saat ekran süresi alıyodu. Şimdi fransa lollipop yüklü ve ekran süresini 4 saatten bile az alıyorum. Pilimi değiştirmek istiyorum. LG servisine götürsem parayla pilimi değiştirirler mi? Bir de arkadaki LG yazısındaki L yazısı düştü. Arka kapakta da çizikler var, arka kapağı orjinaliyle değiştirirler mi ?
Bence sorun pilde değil yazilimda.Ben 2 gun once 3 saat aldim ekran suresini bugun 7 saat aldim.Hava isininca pilinde performansi düşebilir o da var.Ege yada akdenizdeyseniz performansa etki.edebilir
Bende manisadayim 😄 kışın oyun oynarken isinmayan telefon su anda facede isiniyoAsiri isinma meydana geliyo bazen bazen hic bisey yok. Evet izmirde ikamet ediyorum. Tam da kiyiya yakin asiri sicam oluyo...
Gelmedi ki dahaLollipop yüklemediyseniz yükleyin günlük kullanımda ısınma yokoyun oynarken tabiki ısınıyor ısınmayan telefon yok.
İlk yüklediğimde baya kötüydü ama bu aralar çok iyi ve yazılım performans olarak çok seri arayüzde en ufak takılma yok 5.1 gelirse zirve yapar sanırım cihaz.G3 tede kullandım bu arayüzü ama bu kadar hızlı değil gerçektenGelmedi ki dahaSarj sorunu yok muydu Lollipop ta
Sarj sorunu duzeldi mi yani ?İlk yüklediğimde baya kötüydü ama bu aralar çok iyi ve yazılım performans olarak çok seri arayüzde en ufak takılma yok 5.1 gelirse zirve yapar sanırım cihaz.G3 tede kullandım bu arayüzü ama bu kadar hızlı değil gerçekten
Bende bi sıkıntı yok gün boyu rahat rahat kullanıyorum ancak pek oyun oynayan biri değilim belki bu yüzden iyi gidiyor şarjıSarj sorunu duzeldi mi yani ?
İyiki g2 almamışsın yoksa senin gibi biriyle aynı telefonu kullanmamak için telefonumu satmak zorunda kalacaktım.sen şehirli oldunda ne oldu.henüz beyin nakli yapılmıyor yapılsada zaten sana kimse organ vermez.Ya devlet Bedava dağıtmış gibi herkeste s3 var diye sevdiğim telefonumu satmıştım 2 sene önce.
Bu köylüler almıyor diye windows phone aldım. Memnunum.
LG g2 de köylüler tarafından revaçta olunca tercihim WP oldu yoksa G2 hayalimdi.
Şimdi g3 ün fiyatı düştü diye köylüler g3 alacaklar...
arkadaşlar go sms pro tarzında baska n uygulama önerirsiniz..premium versiyonunu bulamadım ... mesajları engelleyecek ama istedigim zaman okuyabilecegim..
Hocam ben Textra SMS kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra
sms engelleme özelliği olan bi progrm istiyrum o da yok sanırım
Hello sms i önerebilirim [emoji106]arkadaşlar go sms pro tarzında baska n uygulama önerirsiniz..premium versiyonunu bulamadım ... mesajları engelleyecek ama istedigim zaman okuyabilecegim..