LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Root la alakası yok Ağ Modunu sadece WCDMA olarak ayarla sıkıntı kalmaz.Avea az çektiği için 2g 3g arası gidip geliyor cihaz sorun bundan kaynaklanıyor.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lg de ısınma sorunu vardı zaten fazla olmasada.Malum havalarda ısınmaya başladı günden güne telefonum ısınmaya başlıyor haliyle şarjında ömrü az da olsa kısalıyor.Yeni gelen güncelleme ısınma sorunu na çözüm bulabilir mi ?

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lg de ısınma sorunu vardı zaten fazla olmasada.Malum havalarda ısınmaya başladı günden güne telefonum ısınmaya başlıyor haliyle şarjında ömrü az da olsa kısalıyor.Yeni gelen güncelleme ısınma sorunu na çözüm bulabilir mi ?
Isınmayı bilmem ama şarj konusunda iyileştirme yapılır

nusret3609

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar G2 d802 32 gb lik tefondan pdf yada bi slay dosyası acinca dokunmatik kitleniyor.degisik pogramlarlada aciyorum sonuç aynı sizde de bu sikinti varmi ?

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefonu alali 5 aya yakin bi sure oldu.Gecen gun Clash of.clans oynarken dondu arka tusa basili tutarak resetledim.Bugunde soccer stars oynarken oldu .Nedenini çözemedim bilen varsa soylesin. Bi arastirma yaptim ve ayni sorunu biri daha yasamis.Telefondaki programlari soyledi line varmis bendede vardi sildim.Umarim olmaz bidaha

Nickladeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Telefonum ilk zamanlarda jelly bean yüklüyken 8 saat ekran süresi alıyodu. Şimdi fransa lollipop yüklü ve ekran süresini 4 saatten bile az alıyorum. Pilimi değiştirmek istiyorum. LG servisine götürsem parayla pilimi değiştirirler mi? Bir de arkadaki LG yazısındaki L yazısı düştü. Arka kapakta da çizikler var, arka kapağı orjinaliyle değiştirirler mi ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar merhaba. Telefonum ilk zamanlarda jelly bean yüklüyken 8 saat ekran süresi alıyodu. Şimdi fransa lollipop yüklü ve ekran süresini 4 saatten bile az alıyorum. Pilimi değiştirmek istiyorum. LG servisine götürsem parayla pilimi değiştirirler mi? Bir de arkadaki LG yazısındaki L yazısı düştü. Arka kapakta da çizikler var, arka kapağı orjinaliyle değiştirirler mi ?
Herkesinde L harfi düşüyor nedense mesela 3 kişi var onlar hariç ablam , ben ve siz var.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence sorun pilde değil yazilimda.Ben 2 gun once 3 saat aldim ekran suresini bugun 7 saat aldim.Hava isininca pilinde performansi düşebilir o da var.Ege yada akdenizdeyseniz performansa etki.edebilir

Nickladeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence sorun pilde değil yazilimda.Ben 2 gun once 3 saat aldim ekran suresini bugun 7 saat aldim.Hava isininca pilinde performansi düşebilir o da var.Ege yada akdenizdeyseniz performansa etki.edebilir

Asiri isinma meydana geliyo bazen bazen hic bisey yok. Evet izmirde ikamet ediyorum. Tam da kiyiya yakin asiri sicak oluyo...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Lollipop yüklemediyseniz yükleyin günlük kullanımda ısınma yok :) oyun oynarken tabiki ısınıyor ısınmayan telefon yok.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Gelmedi ki daha :( Sarj sorunu yok muydu Lollipop ta
İlk yüklediğimde baya kötüydü ama bu aralar çok iyi ve yazılım performans olarak çok seri arayüzde en ufak takılma yok 5.1 gelirse zirve yapar sanırım cihaz.G3 tede kullandım bu arayüzü ama bu kadar hızlı değil gerçekten

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Lollipop yüklemeden önce telefonu pc suite yedeklemiştim (4.4.2) şimdi bu yedeklemeyi geri yüklersem telefon 4.4.2 sürümüne mi düşer?

cebren

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya devlet Bedava dağıtmış gibi herkeste s3 var diye sevdiğim telefonumu satmıştım 2 sene önce.
Bu köylüler almıyor diye windows phone aldım. Memnunum.
LG g2 de köylüler tarafından revaçta olunca tercihim WP oldu yoksa G2 hayalimdi.
Şimdi g3 ün fiyatı düştü diye köylüler g3 alacaklar...
İyiki g2 almamışsın yoksa senin gibi biriyle aynı telefonu kullanmamak için telefonumu satmak zorunda kalacaktım.sen şehirli oldunda ne oldu.henüz beyin nakli yapılmıyor yapılsada zaten sana kimse organ vermez.

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar go sms pro tarzında baska n uygulama önerirsiniz..premium versiyonunu bulamadım ... mesajları engelleyecek ama istedigim zaman okuyabilecegim..

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam.. Telefondaşlarım :D Ya bu rehberdeki kisilere resim atayabiliyoruz ama telefonda kayıtlıysa sim karta kayıtlı olan isimlere neden resim atanmıyor varmıdır bir yolu veya çözümü ?

Barisseneker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşım bu lg g2 FJ-Flex nedir internettede bulamadım hangi parça oluyor benim g2 de aynı sorun var karıncalanma sorunu FJ-Flex hangi parça oluyor bilen varmı arkadaşlar

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Lollipop u Pc Suite'ten kurabiliyormuyuz suan