LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonuma d80230b güncellemesi geldi fakat pc suitede yükseltmeler yükleniyor kısmı 20 ye mi ne geldiğinde hata veriyor. Aynı olay başına gelen arkadaşlar varmı?

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam arkadaşlar 2 3 kez daha gitti sonra başka usb kablosuyla denedim bir sorun çıkmadı büyük ihtimal lg nin kendi kablosuyla alakalı şarj ederkende sıkıntı çıkarıyor zaten.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
32 gb icin 30 b 30 c farkediyor mu ? 16 ya 30 c yukledim limsedemi 32 gb lik g2 yok.

eserdaldal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu gün LG müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana da yazılımdaki sıkıntı nedeniyle güncellemeyi geri çektiklerini söyledi. Tekrar ne zaman yayınlanacağını sordum, tarih veremiyoruz dedi. Şimdi tekrar PC Suite ile denedim Son sürüm yüklenmiş uyarısı aldım. Sanırım güncelleme için biraz daha beklemek gerekecek.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
bu gün LG müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana da yazılımdaki sıkıntı nedeniyle güncellemeyi geri çektiklerini söyledi. Tekrar ne zaman yayınlanacağını sordum, tarih veremiyoruz dedi. Şimdi tekrar PC Suite ile denedim Son sürüm yüklenmiş uyarısı aldım. Sanırım güncelleme için biraz daha beklemek gerekecek.
Yükledim (türkiyeye gelmeden öncede yüklemiştim) büyük bir sorun yok şuan sadece led bazen kafasına göre yanıyor bildirim gelmediği halde o kadar geri çekeceklerine android 5.1.1 i verseler sorun kalmayacak 5.0.2 nin kendisi hata zaten.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Lolipop güncellemesi yapan Arkadaşlar bize verilen beta bir sürüm değil güncelleme geri çekildi ise pc suiteden yada support tool dan Lg yine vermiş olduğu yazılımı aynı zamanda otadan vericekdir (5.1.1 mayıs ayında G3 verip 1 hafta sonra bize 5.1.1 verse sevinirim :) ) Lolipop güncellemesi yapan arkadaşlar beni dinlesin Lte desteği geldi ve cihaza hard reset atınız arama yerine 3845#*802# yazarak Factory Reset yapın G3 klavyesinin aynısını kullanıyoruz
7koOrr.png
VVV5YP.png
b55Ab0.png
j55PBj.png
b55Ayn.png
pggq0z.png
l772dp.png
7kkENm.png

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ayarlar ses rahatsız etmeyine giriyorum ama orada kapat yok hepsi,yalnizca öncelik, yok var yoka tikladığım zaman direk sessize geciyo telefon birde altta yalnizca öncelik başlığı altında takvim, gelen çağrılar, yeni mesaj var ama hicbiri secili değil. Hangi secenekleri isaretlemem gerek kapatmak icin
Ekli dosyayı görüntüle 10257 Bu şekilde olmalı

muratcool

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz iyi de kullanan kitle beş para etmez.
İlk çıktığı sıralar arkadaşım aldı.
Mesleğimiz gereği Çiftçi ve köylülerle muhattap oluyoruz.
Her 10 çiftçinin 3 ünde var.
Arkadaşım sinir oldu sattı telefonunu.
Bende s3 kullanırken köylülerde gördüğüm için satmıştım.
Adama çay içerken sordum.
Abi bu telefonu niye aldın?
Telefoncu verdi popülermiş dedi.
Sadece gelen çağrıya cevap veren bu insanlar için turkcell t50 var.
Cari açık sebebi bunlar işte.
LG g2 kral cihazda parası olan herkes alıyor o sebeple birde sarı ekran yüzünden tercih edilmemeli.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
LG g2 kral cihazda parası olan herkes alıyor o sebeple birde sarı ekran yüzünden tercih edilmemeli.
Senin bu tezin üniversitelerde okutulmalı ama sana bir şey söyliyim mi dolandırıcalarda her türlü kanunsuz kaçak köçek iş yapanlarda cep telefonu kullanıyomuş bence biz cep telefonu kullanmayalım [emoji1] [emoji6]

muratcool

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya devlet Bedava dağıtmış gibi herkeste s3 var diye sevdiğim telefonumu satmıştım 2 sene önce.
Bu köylüler almıyor diye windows phone aldım. Memnunum.
LG g2 de köylüler tarafından revaçta olunca tercihim WP oldu yoksa G2 hayalimdi.
Şimdi g3 ün fiyatı düştü diye köylüler g3 alacaklar...

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya devlet Bedava dağıtmış gibi herkeste s3 var diye sevdiğim telefonumu satmıştım 2 sene önce.
Bu köylüler almıyor diye windows phone aldım. Memnunum.
LG g2 de köylüler tarafından revaçta olunca tercihim WP oldu yoksa G2 hayalimdi.
Şimdi g3 ün fiyatı düştü diye köylüler g3 alacaklar...
Hayır anlamadım ki senin köylülerle alıp veremediğin ne köylü dediğin insanları niye hor görüyosun nasıl bir zihniyet

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefon değil ev alıyosun sanki istemediğin zümredeki insanlarla aynı mahalleden. Senin bakış açını anlayamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lakin çok iyi telefon olmasına karşı biraz da sıkıntılı telefon ben alalı 1,5 sene oldu 3 kez servise gönderdim
3'ün de de ekran sararması ve aşırı ısınmadan dolayı gönderdim teli, her seferinde ekran değiştirip geri gönderildi
ama genede benim gözümde 1, sınıf telefon diyebilirim
:) :) :)

muratcool

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya hor görmüyorum. cari açık yarattıklarına kızıyorum.
Adamlar kız tavlamak yada popülerlik için alıyorlar.
Sadece gelen çağrıya cevap veriyorlar.
s3 te hangouts kullanmamış, internet tarayıcısına girmemiş adamlar var bahsettiğim.

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Istediklerini yaparlar her türlü parasını ödüyorlarmı ödüyorlar bu konuda sana katılmıyorum

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Güncellemeyi yapanlar ne olacak ki acaba yeni güncelleme geldiğinde tekrar güncelleme mi yapmamız gerekecek.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sıkça sorduğunuz 2 soruyu ilettim cevap buyrun.

932DK5K.png
Hocam birde bundan sonra hatalar ve yavaş şarj dolumu için bir güncellemeler alacak mı onu sorsaydın insan korkuyor bu küçük hataları düzeltmeden destek keserse diye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Buda benden merak edenler için.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de göremiyorum acaba telefonda eksik bir program mı var acaba?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
dolpin browser indirin kullanın hem masaüstü modu var hemde flash destekli telefonunuz varken laptop gerek kalmıyor dizi film izlersiniz çok güzel oluyor :)

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya ahmaksın yada ergensin "köylünün kullandıgı telefonu kullanmam" nasıl bir mantıktır

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya hor görmüyorum. cari açık yarattıklarına kızıyorum.
Adamlar kız tavlamak yada popülerlik için alıyorlar.
Sadece gelen çağrıya cevap veriyorlar.
s3 te hangouts kullanmamış, internet tarayıcısına girmemiş adamlar var bahsettiğim.
hic bosuna gak guk etme kıvırma !
Cihaz iyi de kullanan kitle beş para etmez. demişsin ??? sen kac kurus ediyorsun peki ?

chemdat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, 30c tr yükledim iki gün oldu şimdilik hiçbir sıkıntı yok yağ gibi akıyor :) ne bildirim sorunu ne de başka birşey görmedim, şarj da sıkıntı yok bundan önceki almanya 20h ile aynı hemen hemen.

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hic bosuna gak guk etme kıvırma !
Cihaz iyi de kullanan kitle beş para etmez. demişsin ??? sen kac kurus ediyorsun peki ?
Dostum konuyu uzatmaya gerek yok saatlerce burda konuşsan hayatında bişi değişmeyecek boşver ortamı germeye gerek yok o kendi bildini bilmeye devam etsin iyi günler dilerim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dostum konuyu uzatmaya gerek yok saatlerce burda konuşsan hayatında bişi değişmeyecek boşver ortamı germeye gerek yok o kendi bildini bilmeye devam etsin iyi günler dilerim
1 kısımda haklı sadece telefonu bilmeyen biri ozelliklerinden haberi olmayan biri (cok rastladm) sirf fiyati yuksek hava olsn diye telefon alıyor Türkiye bu yuzden batiyo ben g2 aldm o zaman z2 s5 filanda cıkmstı ama ben g2 yi hayallerimin teli oldugu icin ve sevdigim icin aldm hatta kendi paramla.

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1 kısımda haklı sadece telefonu bilmeyen biri ozelliklerinden haberi olmayan biri (cok rastladm) sirf fiyati yuksek hava olsn diye telefon alıyor Türkiye bu yuzden batiyo ben g2 aldm o zaman z2 s5 filanda cıkmstı ama ben g2 yi hayallerimin teli oldugu icin ve sevdigim icin aldm hatta kendi paramla.
Bazı telefonlar vardır örnek olarak nokia 3310 ,lg g2 de nokia 3310 gibi başarılı bir ürün g3 e baktim g2 genel olarak daha iyi z2 ye baktım su gecirmezlik benim işime yaramaz g2 den pahalı kapakları koparsa ayrı dert alındığında uzun sürelı kullanmak icin manyetik şarj lazım vb bi sürü kıyaslama yaptım özete gelicek olursak g2 fiyat yada performas (bir çok kişisel etkende var) olarak muadili olan diger marka telefonlara bakıcak olursak baya ses getiren ve bilenler için unutulması zor bir telefon (aynı nokia 3310 gibi) ben bu sebeple aldım. şimdi diğer konuya gelirsek telefon alırken öncelikleri aksesuar olarak alan insanlar var alabilirler paralarını ödeyip isterseler elmas kaplama kap bile yaptırabilirler buna karışamayız benim nacizane görüşüm budur.
Son olarak telefonları aksesuar olarak alıp kullanan insanları cari açık ve bir çok saçma nedenle giydirmek hiç hoş bir davranış deildir helede köylü lafını hakaret olarak kullanmak kesinlikle berbat bir davranıştır köylü bana göre bir iltifat bile sayılabilir. birey devlet için yoktur devlet birey için vardır saygılarimla iyi günler