PlaTooNOx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Telefonuma d80230b güncellemesi geldi fakat pc suitede yükseltmeler yükleniyor kısmı 20 ye mi ne geldiğinde hata veriyor. Aynı olay başına gelen arkadaşlar varmı?
Yükledim (türkiyeye gelmeden öncede yüklemiştim) büyük bir sorun yok şuan sadece led bazen kafasına göre yanıyor bildirim gelmediği halde o kadar geri çekeceklerine android 5.1.1 i verseler sorun kalmayacak 5.0.2 nin kendisi hata zaten.bu gün LG müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana da yazılımdaki sıkıntı nedeniyle güncellemeyi geri çektiklerini söyledi. Tekrar ne zaman yayınlanacağını sordum, tarih veremiyoruz dedi. Şimdi tekrar PC Suite ile denedim Son sürüm yüklenmiş uyarısı aldım. Sanırım güncelleme için biraz daha beklemek gerekecek.
Ekli dosyayı görüntüle 10257 Bu şekilde olmalıAyarlar ses rahatsız etmeyine giriyorum ama orada kapat yok hepsi,yalnizca öncelik, yok var yoka tikladığım zaman direk sessize geciyo telefon birde altta yalnizca öncelik başlığı altında takvim, gelen çağrılar, yeni mesaj var ama hicbiri secili değil. Hangi secenekleri isaretlemem gerek kapatmak icin
Senin bu tezin üniversitelerde okutulmalı ama sana bir şey söyliyim mi dolandırıcalarda her türlü kanunsuz kaçak köçek iş yapanlarda cep telefonu kullanıyomuş bence biz cep telefonu kullanmayalım [emoji1] [emoji6]Cihaz iyi de kullanan kitle beş para etmez.
İlk çıktığı sıralar arkadaşım aldı.
Mesleğimiz gereği Çiftçi ve köylülerle muhattap oluyoruz.
Her 10 çiftçinin 3 ünde var.
Arkadaşım sinir oldu sattı telefonunu.
Bende s3 kullanırken köylülerde gördüğüm için satmıştım.
Adama çay içerken sordum.
Abi bu telefonu niye aldın?
Telefoncu verdi popülermiş dedi.
Sadece gelen çağrıya cevap veren bu insanlar için turkcell t50 var.
Cari açık sebebi bunlar işte.
LG g2 kral cihazda parası olan herkes alıyor o sebeple birde sarı ekran yüzünden tercih edilmemeli.
Hayır anlamadım ki senin köylülerle alıp veremediğin ne köylü dediğin insanları niye hor görüyosun nasıl bir zihniyetYa devlet Bedava dağıtmış gibi herkeste s3 var diye sevdiğim telefonumu satmıştım 2 sene önce.
Bu köylüler almıyor diye windows phone aldım. Memnunum.
LG g2 de köylüler tarafından revaçta olunca tercihim WP oldu yoksa G2 hayalimdi.
Şimdi g3 ün fiyatı düştü diye köylüler g3 alacaklar...
Evet sanırım öyle olur belki onlar için küçük bir güncelleme gelebilir.Güncellemeyi yapanlar ne olacak ki acaba yeni güncelleme geldiğinde tekrar güncelleme mi yapmamız gerekecek.
Ya ahmaksın yada ergensin "köylünün kullandıgı telefonu kullanmam" nasıl bir mantıktırCihaz iyi de kullanan kitle beş para etmez.
İlk çıktığı sıralar arkadaşım aldı.
Mesleğimiz gereği Çiftçi ve köylülerle muhattap oluyoruz.
Her 10 çiftçinin 3 ünde var.
Arkadaşım sinir oldu sattı telefonunu.
Bende s3 kullanırken köylülerde gördüğüm için satmıştım.
Adama çay içerken sordum.
Abi bu telefonu niye aldın?
Telefoncu verdi popülermiş dedi.
Sadece gelen çağrıya cevap veren bu insanlar için turkcell t50 var.
Cari açık sebebi bunlar işte.
LG g2 kral cihazda parası olan herkes alıyor o sebeple birde sarı ekran yüzünden tercih edilmemeli.
O şekilde ayarlı benimde ama yinede otomatik rahatsız etme moduna geçiyor. Çagri gelince zil sesi çalmıyor.Ekli dosyayı görüntüle 10257 Bu şekilde olmalı
hic bosuna gak guk etme kıvırma !Ya hor görmüyorum. cari açık yarattıklarına kızıyorum.
Adamlar kız tavlamak yada popülerlik için alıyorlar.
Sadece gelen çağrıya cevap veriyorlar.
s3 te hangouts kullanmamış, internet tarayıcısına girmemiş adamlar var bahsettiğim.
Dostum konuyu uzatmaya gerek yok saatlerce burda konuşsan hayatında bişi değişmeyecek boşver ortamı germeye gerek yok o kendi bildini bilmeye devam etsin iyi günler dilerimhic bosuna gak guk etme kıvırma !
Cihaz iyi de kullanan kitle beş para etmez. demişsin ??? sen kac kurus ediyorsun peki ?
1 kısımda haklı sadece telefonu bilmeyen biri ozelliklerinden haberi olmayan biri (cok rastladm) sirf fiyati yuksek hava olsn diye telefon alıyor Türkiye bu yuzden batiyo ben g2 aldm o zaman z2 s5 filanda cıkmstı ama ben g2 yi hayallerimin teli oldugu icin ve sevdigim icin aldm hatta kendi paramla.Dostum konuyu uzatmaya gerek yok saatlerce burda konuşsan hayatında bişi değişmeyecek boşver ortamı germeye gerek yok o kendi bildini bilmeye devam etsin iyi günler dilerim
Bazı telefonlar vardır örnek olarak nokia 3310 ,lg g2 de nokia 3310 gibi başarılı bir ürün g3 e baktim g2 genel olarak daha iyi z2 ye baktım su gecirmezlik benim işime yaramaz g2 den pahalı kapakları koparsa ayrı dert alındığında uzun sürelı kullanmak icin manyetik şarj lazım vb bi sürü kıyaslama yaptım özete gelicek olursak g2 fiyat yada performas (bir çok kişisel etkende var) olarak muadili olan diger marka telefonlara bakıcak olursak baya ses getiren ve bilenler için unutulması zor bir telefon (aynı nokia 3310 gibi) ben bu sebeple aldım. şimdi diğer konuya gelirsek telefon alırken öncelikleri aksesuar olarak alan insanlar var alabilirler paralarını ödeyip isterseler elmas kaplama kap bile yaptırabilirler buna karışamayız benim nacizane görüşüm budur.1 kısımda haklı sadece telefonu bilmeyen biri ozelliklerinden haberi olmayan biri (cok rastladm) sirf fiyati yuksek hava olsn diye telefon alıyor Türkiye bu yuzden batiyo ben g2 aldm o zaman z2 s5 filanda cıkmstı ama ben g2 yi hayallerimin teli oldugu icin ve sevdigim icin aldm hatta kendi paramla.