• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

D802 seciyorum da cloudy de denedim optimus hic denemedim birde ilk rom sonra mi baseband?

O cok onemli degil ama ben once romu sonra basebandi yukluyorum

Sifirdan orjinal kurup yeniden root ve twrp yuklerim.dersen sana kolay root ve twrp uygulamasi atabilirim

Orjina Rom atsan bile simdi telefonu acmazsin hatalar verir formattan baska caten kalmaz sen bence en iyisi otg kablo bul

Romu bir usb bellege at kitkat baseeband ile bagla kablo ile yukle

Optimus G3 ROM'unun v1.3.2 sürümünde Tapatalk bildirim vermiyordu, v1.4'te de vermiyor. Bu ROM'u kullanan varsa bildirim gelip gelmediğini söyleyebilir mi?

Merhaba, İphone 5 kullanıyorum ve lg g2'ye geçmek istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Şarj süresi benim için çok önemli sürekli 3g açık olduğunda aşağı yukarı ne kadar kullanılıyor?

arkadaslar iyi geceler bi sıkıntım var yardımcı olabilcek var mı ?

20c tr 405k g2 kullanıyorum gecenlerde almanya 20d yüklemeye calıstım ne yaptımsa %2den sonra ilerleme olmadı acaba nerde yanlıs yapıyorum.forumdaki kitkat yükleme rehberindeki herseyi yapıyorum fakat yeniden hata veriyor acaba sorun ne ?

arkadaslar iyi geceler bi sıkıntım var yardımcı olabilcek var mı ?

20c tr 405k g2 kullanıyorum gecenlerde almanya 20d yüklemeye calıstım ne yaptımsa %2den sonra ilerleme olmadı acaba nerde yanlıs yapıyorum.forumdaki kitkat yükleme rehberindeki herseyi yapıyorum fakat yeniden hata veriyor acaba sorun ne ?
Virus programlarini guvenlik duvarini kapatp deneyin

Ayarlar depolama kismindaki önbellek 600 mb olmus silsem asphalt 8 kariyeri silinir mi ?

G2 de ağır çekim yokmu illa rom falan mı kurmak lazım
YARDIMM

merhaba LG G2 telefonumun life square şifresini hatırlamama rağmen giremedim. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
5 kez yanlış deneyince ilk kayıt oldugum mail adresiyle giriş yapmamı istiyor. Mail adresimin şifresini değiştirmiştim. Mailime girebiliyorum. Life squareye o mailin şifresiyle giriyorum parola uyuşmuyor diyor.
Bu durumu nasıl düzeltebilirim.

Optimus romunu kurdum da bi sorum daha olcakti bu dronmanx kerneli nedir ne ise yarar

Optimus romu kurdum hic bir sorunu yap herseyi tam da dromanx kerneli nedir ne ise yarar