Sorun nedir o zaman sizce bi de onerebilceginz bi romun linkini atar misinizHayır sanmıyorum

Sorun nedir o zaman sizce bi de onerebilceginz bi romun linkini atar misinizHayır sanmıyorum
Isterseniz birde cloudy rom deneyinSorun nedir o zaman sizce bi de onerebilceginz bi romun linkini atar misiniz![]()
O cok onemli degil hocamda yuklemeyince problem olabiliyor bazenKitkat yüklü ise baseband ı yüklemeyin
Evet kitkat yuklu de sifirdan kurma imkanim olmaz cunku herseyim telefonda hafiza karti olmayinca somnradan herseyi yuklemkte zorlaniyorumO cok onemli degil hocamda yuklemeyince problem olabiliyor bazen
Otg kablo nedirOrjina Rom atsan bile simdi telefonu acmazsin hatalar verir formattan baska caten kalmaz sen bence en iyisi otg kablo bul
Var zaten simdi ne yapicam benTelefona usb bellk baglamaya yariyor
Virus programlarini guvenlik duvarini kapatp deneyinarkadaslar iyi geceler bi sıkıntım var yardımcı olabilcek var mı ?
20c tr 405k g2 kullanıyorum gecenlerde almanya 20d yüklemeye calıstım ne yaptımsa %2den sonra ilerleme olmadı acaba nerde yanlıs yapıyorum.forumdaki kitkat yükleme rehberindeki herseyi yapıyorum fakat yeniden hata veriyor acaba sorun ne ?
Geçen bende kurdum bildirim felan gelmiyordu sonra cm ye geçtim bunda bir sorun yokOptimus G3 ROM'unun v1.3.2 sürümünde Tapatalk bildirim vermiyordu, v1.4'te de vermiyor. Bu ROM'u kullanan varsa bildirim gelip gelmediğini söyleyebilir mi?
Evet rom kurman veya xdaebbeb camera yüklemen lazm belki android l ile gelebilirG2 de ağır çekim yokmu illa rom falan mı kurmak lazım
YARDIMM
Oldu muOptimus romu kurdum hic bir sorunu yap herseyi tam da dromanx kerneli nedir ne ise yarar