LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sen delimisin s4 ü performans ve fiyat açısından eziyo yerin dibine gömüyo

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G2 ye su an beats kulaklik taktim gerçekten verdikleri kulaklik berbat su an disco gibi :D cizirti dahi yok

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bide dori kernel yükledin mi sesi enfes oluyo :)

frttskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: info, width: 100%, colspan: 2, align: left"][/TD]
[TD="class: c2, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
merhabalar bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. :)
1-liste kısımlarında telefonun dokunmatigi donuyor özellikler mobil veri sayfasında bu sorunu yaşayanlar var sanırım hard reset attım düzelmedi.
2-telefon sık sık masaüstüne dönüyor elim home tusuna degiyormus gibi.
3-uygulamalarda çalışan kısmına geldiğimde 1.4 gb kullanılan 373 mb boş yazıyor toplamı 2 gb etmiyor sizdede böylemi ?
4-knock knock mudur nedir çift tıklama ile kilit açma her denememde açmıyor ekranı.
5.kamerada foto çekerken kafamda beyazlık oluştu böyle minik bi kısım
bu kadar :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
[TR]
[/TR]
[TR]
1-liste kısımlarında telefonun dokunmatigi donuyor özellikler mobil veri sayfasında bu sorunu yaşayanlar var sanırım hard reset attım düzelmedi.
3-uygulamalarda çalışan kısmına geldiğimde 1.4 gb kullanılan 373 mb boş yazıyor toplamı 2 gb etmiyor sizdede böylemi ?
4-knock knock mudur nedir çift tıklama ile kilit açma her denememde açmıyor ekranı.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu dokunmatik ile ilgili problemler ekran jelatininden kaynaklanıyor yazılımsal problem için güncelleme bekleyeceksin yada yeni 20g romlarından birini atıcan.Ana ekrana dönme sanal tuş yüzünden oluyor ilk aylar banada oluyodu ama alıştım artk :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hepsine kesin cevap veremem ama 4 te parmağınız sensörün önünde veya başka birşey sensörün önünü bazen kapadığından olabilr

Hardwell QQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hocam ram kullaniminin azalmasi icin telefonu kapatip acin bende eskiden 370~350 mb kalan ram goruyordum temizle diyince en fazla 600 e cikiyordu simdi en dusuk 500~550 falan goruyorum ram bosaltinca 700~750 lere cikiyor

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar g2 de bellek temizleyici hangisini kullanıyorsunuz ben karar veremedim clean master mi ccleaner mı başka bir uygulamamı yoksa hiçbiri mi sizce hangisi daha uygun g2 stock rom da

uyanizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar LG G2 de çağrı ayarlarından bütün gelen aramaları yanlışlıkla engelledim geeri alamıyorum ağ bağlantı hatası diyor ne yapmalıyım!

myhakann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar g2 orjinal klavyede nasil degisiklik yapabilirim. Ornek nokta ve virgul simgesini kaldirmak istiyorum.

Hardwell QQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar g2 de bellek temizleyici hangisini kullanıyorsunuz ben karar veremedim clean master mi ccleaner mı başka bir uygulamamı yoksa hiçbiri mi sizce hangisi daha uygun g2 stock rom da

Hocam bence o tür uygulamalar kullanmayın telefonu daha çok yoruyor diyorlar hem telefonun kendinde olan bir ram temizleme widgeti var ben onu kullanıyorum

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Temizlik programı gereksiz telefonda bilgisayarda olsa neyse.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben g3romu attimda google maps yuklenmiyor bu oge ulkenizde kullanilamiyor diyor bunun sebebi nedir?

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Daha önce sorulmuşmuydu bilmiyorum ama Sesli Çağrı geldiği zaman ekran geç açılıyor nasıl çözebiliriz bu sorunu...

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1-hide menuyü açıp ekran driverini yenile (arama ekranında 3845#*802# tuşla gelen menüden > setting > update touch firmware tıkla. ekran dokunmatiği geçici bir süre çalışmayacak. tekrar çalıştığında driver yenilenmiş olacak
2- elin home tuşuna değiyordur.
3-2gb ramin bir kısmı grafik işlemci için ayrılıyor (yaklaşık 250mb) yani grafik işlemcinin ayrı rami yok
4- kernelle alakalı bir durum telefonun rootluysa farklı kernel deneyebilirsin. yada 1 deki söylediğim uygulama düzeltebilir.
5 bunun için bir fikrim yok ama kernel ile alakalı olabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu lg nin kore mali olanindan nasil nereden bulabilirm
koreden getirtebilirsin. tek farkı arka kapağı çıkıyor ve hafıza kartı takılabiliyor. ama bataryası daha küçük.

androidde bellek temizlemek gereksiz. çünkü açılan programları bir dahaki sefere daha hızlı açabilmek için ram de tutar. bellek temizliği aslında androidi yavaşlatır. ram dolu olduğunda yeni bir program açacaksan sistem en az kullandığın uygulamayı bellekten kaldırarak sana yer açar. yani ram dolu gibi gözüküyor diye kafaya takma. ama clean master programını uygulama cache ini boşaltmak ve junk files ı temizlemek için haftada 1 yada ayda bir kullanabilirsin.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1-hide menuyü açıp ekran driverini yenile (arama ekranında 3845#*802# tuşla gelen menüden > setting > update touch firmware tıkla. ekran dokunmatiği geçici bir süre çalışmayacak. tekrar çalıştığında driver yenilenmiş olacak
2- elin home tuşuna değiyordur.
3-2gb ramin bir kısmı grafik işlemci için ayrılıyor (yaklaşık 250mb) yani grafik işlemcinin ayrı rami yok
4- kernelle alakalı bir durum telefonun rootluysa farklı kernel deneyebilirsin. yada 1 deki söylediğim uygulama düzeltebilir.
5 bunun için bir fikrim yok ama kernel ile alakalı olabilir.

koreden getirtebilirsin. tek farkı arka kapağı çıkıyor ve hafıza kartı takılabiliyor. ama bataryası daha küçük.

androidde bellek temizlemek gereksiz. çünkü açılan programları bir dahaki sefere daha hızlı açabilmek için ram de tutar. bellek temizliği aslında androidi yavaşlatır. ram dolu olduğunda yeni bir program açacaksan sistem en az kullandığın uygulamayı bellekten kaldırarak sana yer açar. yani ram dolu gibi gözüküyor diye kafaya takma. ama clean master programını uygulama cache ini boşaltmak ve junk files ı temizlemek için haftada 1 yada ayda bir kullanabilirsin.
teşekkür ederim. birde şu çağrı geldiğinde ekranın geç gelme sorunu var onu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisin bununla karşılaştın mı hiç...

tqyatmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=331524]emre2535[/MENTION] o bendede oluyor ama fazla rahatsız edici kadar değil . galiba yazılımsal birşey

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefona 20d atsam ardından 20 g gelirmi merak ediyorumda orjinali 20c stock tayland :-D

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fb7dd25bdabe2450ac70d387c6f82426.jpg

Arkadaşlar youtube uygulamasında 480p seçeneği yok bende hep 480p de izliyordum :( nasıl geri getirebilirim?

cyln35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi aksamlar bana yardim edicek var miydii :biggrin:

Iyi aksamlar bana yardim edicek var miydii :biggrin:

cyln35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben g2 d802 kullaniyorum rom atmak istedim ilk rootladim ardindan recovery yukleyip full wipe ardindan kasebandi flaslayip ardindan romu flasladim kurulumu tamamlaniyor ve baslatirken takili kaliyor telefon arkasinda made in korea yaziyor kore uretimi olmasi romda sorun yaratir mi atamadim ayri ayri dosyalari da denedim olmuyor

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben g2 d802 kullaniyorum rom atmak istedim ilk rootladim ardindan recovery yukleyip full wipe ardindan kasebandi flaslayip ardindan romu flasladim kurulumu tamamlaniyor ve baslatirken takili kaliyor telefon arkasinda made in korea yaziyor kore uretimi olmasi romda sorun yaratir mi atamadim ayri ayri dosyalari da denedim olmuyor
Kore romu f320k gibi bişeydi bizim telefonlar ise avrupa versiyonu d802 kore romu atamassın

cyln35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kore romu atmiyorum normal rom atiyorum cloudy 2.0 mesela ve ya 1.3.2 sanirim onuda denedim olmadi hemde 2 3 defa o yuzden kore romumu atmam gerekiyo diye sordum ben nerde yanlis yapiyo olabilirim bi de cloudy mi yoksa optimus muu

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0