LG G2 Kullanıcıları Kulübü

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Arkadaşlar Cloudyg3 2.0 yukledim ama smart notice tr dilinde çalışmıyor hatırladığım kadariyla bu sorunu duzletmislerdi sizdede böylemi
67fd3ed7f00e96586b7f9837e5bf9dd9.jpg
Evet bende de öyle ama zaten bu özelliği kullanmıyorum benim açımdan sorun yok.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bende normaldi Gps i açıp bişi yapmıştım ama tam hatrlamıyorum

N e C a T i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu gun lg g2 aldim super bi cihaz allah isteyenlerede nasip etsin insallah :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Zaten böyle widget olmaz olsun simple in da bir duruşu şekli olur arkadaş biraz daha estetik olabilirdi :D

chemdat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firmware listesinde en son almanya 20D görünüyor halen ilginç olmuş bu güncelleme :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

20G ye geçen var mı, göze çarpan bir şeyler falan ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
firmware listesinde en son almanya 20D görünüyor halen ilginç olmuş bu güncelleme :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

20G ye geçen var mı, göze çarpan bir şeyler falan ?
Aynen bende merak ettim boyle asiri guzelse geccem ama usb kablom bozuk neyse alírz onda sorun yok en son yazn denemstmde 2 de kaldi surekli virus programini kapadgm halde sonra customa yoneldik iste 😃

chemdat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bayadır optimustayım güzel rom çok memnunum ama stock performansı yok tabi ki 20G iyi olursa bi el atarız artık :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
İtalya,Fransa ve İngiltere 20G Güncellemesini aldı.

Bu güncelleme ne içeriyor merak ettim ısınmaya çözüm varmı en önemlisi bu benim için.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
bende g2 almayı düşünüyorum da cihaz çok mu ısınıyor hocam ?
Android L verilicek deniliyor G3 arayüzü de gelicekmiş tadından yenmez bunlar gelirse 4.4.4 Versin Lg ondan sonra Android L düşünsün delirtmesin beni 4.4.2 yazılımsal olarak kronik bir kitkat dağıtımı Google o yüzden 4.4.4 Çıkardı güvenlik açığı ve daha bi sürü özellik eklediler o yazılıma Lg malesef yazılım firması olarak Htc ve Sony den geride kendilerini düzeltsinler milyon tane ürün sattılar Yazılımsa olarak atak olsalar firma güzel telefonlar güzel ama iş dağıtıma çıkınca parça parça oluyor komple aynı bölgeye vermiyor yapıcaksa tüm ülkelere aynı anda yapsın Server makinelerini çoğaltsın dağıtımı eşit yapsın en mantıklısı bu 1 ay 2 ay gelicek bekliycez işkenceye dönüyor üründe hiç bir sıkıntı yok alabilirsin 32Gb model al 16Gb tavsiye etmem.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Android L verilicek deniliyor G3 arayüzü de gelicekmiş tadından yenmez bunlar gelirse 4.4.4 Versin Lg ondan sonra Android L düşünsün delirtmesin beni 4.4.2 yazılımsal olarak kronik bir kitkat dağıtımı Google o yüzden 4.4.4 Çıkardı güvenlik açığı ve daha bi sürü özellik eklediler o yazılıma Lg malesef yazılım firması olarak Htc ve Sony den geride kendilerini düzeltsinler milyon tane ürün sattılar Yazılımsa olarak atak olsalar firma güzel telefonlar güzel ama iş dağıtıma çıkınca parça parça oluyor komple aynı bölgeye vermiyor yapıcaksa tüm ülkelere aynı anda yapsın Server makinelerini çoğaltsın dağıtımı eşit yapsın en mantıklısı bu 1 ay 2 ay gelicek bekliycez işkenceye dönüyor üründe hiç bir sıkıntı yok alabilirsin 32Gb model al 16Gb tavsiye etmem.
Bize android L gelene kadar google 5.5.0 sürümünü yayınlar kesin :D

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar bu google reklamlarından kurtulmak için adfree tarzı uygulamalar var g2 de kullanıpta işe yarayan var mı bunun için rootlamaya değermi yada bu reklamlardan kurtulmanın başka yolu var mı

neksusxd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 32gb yada g2 16.32gb birinden al veya samsung galaxy note 3 al paran varsa stabil istiosan nexus 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi 20g güncellemesi yükledim gözle görünen bir değişiklik olmadı bilgilerinize

arda92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 32gb yada g2 16.32gb birinden al veya samsung galaxy note 3 al paran varsa stabil istiosan nexus 5

SAMSUNG almak istemiyorum g2 g3 oneplus one arasında kaldım, bence bir android telefon en az 3gb ram e sahip olmalı ancak ram için 500 tl fark vermek saçma o yüzden oneplus a yöneldim 1400 pasaport kayıtlı fiyatı. konuyu kirletmek istemiyorum yazmak isteyen olursa özelden yazsın lütfen, herkese teşekkürler

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SAMSUNG almak istemiyorum g2 g3 oneplus one arasında kaldım, bence bir android telefon en az 3gb ram e sahip olmalı ancak ram için 500 tl fark vermek saçma o yüzden oneplus a yöneldim 1400 pasaport kayıtlı fiyatı. konuyu kirletmek istemiyorum yazmak isteyen olursa özelden yazsın lütfen, herkese teşekkürler
Sizce bir android cihaz en az 3gb rame mi sahip olmali:D hayatinda 2gb ram doldurabildin mi

neksusxd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun için alcaksan hiç alma hatta bulaşma oyun içinse iphone windows ps bu 3 ünden biri androidin oyun sistemi çöp bende lg g2 var her oyunu kaldırıo ama hiç android oyun yüklemedim direk ps 1 psp ve nes emulator kurdum onların oyunu daha ice hemde fps düşmesi olmuyor bilginearamak içinse ucuz tel al

arda92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce bir android cihaz en az 3gb rame mi sahip olmali:D hayatinda 2gb ram doldurabildin mi

ilginiz için teşekkür ederim, tabletimde 2 gb ram var ancak bir çok uygulama açtığım an kapanıyor ve ram genelde yüzde 85 üzerinde gözüküyor, arka planda çok uygulama çalıştırıyorum.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
20g güncellemesini yükledim suan icin bir değişiklik göremedim güncelleme yüklemeden evvel sadece uygulamalar iyileştirildi die yazıyor merak edenlere ...

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
arkadaşlar bu google reklamlarından kurtulmak için adfree tarzı uygulamalar var g2 de kullanıpta işe yarayan var mı bunun için rootlamaya değermi yada bu reklamlardan kurtulmanın başka yolu var mı
Google reklamları derken nasıl yani? Herhangi bir web sitede gezip reklamlardan rahatsız oluyorsan. Mozilla'yi indiriniz. Daha sonra eklenti indirebilirsin. Eklentinin adı adblock. Web sayfada gezerken reklamları dediğim şekilde engeller fakat video izliyemiyorum. Garip koskaca mozilla nasıl böyle hata yaptıysa mozillanin kendi uygulamasından kaynaklanıyor. Diğer explorer tarzı uygumalarda video izlerken problem yok.