LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ngnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 her anlamda g2 nin iyilestirilmis halidir, batarya ve ekran cozunurlugu haric

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Şimdi bende optimus G3 var stocka dönmek istiyorum almanya 20 g yükleyeceğim ne yapmam gerekiyor ve 20 g nin linki varmı sizde ?

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Google reklamları derken nasıl yani? Herhangi bir web sitede gezip reklamlardan rahatsız oluyorsan. Mozilla'yi indiriniz. Daha sonra eklenti indirebilirsin. Eklentinin adı adblock. Web sayfada gezerken reklamları dediğim şekilde engeller fakat video izliyemiyorum. Garip koskaca mozilla nasıl böyle hata yaptıysa mozillanin kendi uygulamasından kaynaklanıyor. Diğer explorer tarzı uygumalarda video izlerken problem yok.
Oyunlarda ve ücretsiz uygulamalardaki reklamları kastetmiştim rootlamdan varmıdır bir yolu kurtulmanin ...

neksusxd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu bura deil ama bişey sorcam arkadaşlar android oyunları neden böyle konsol yada pc gibi deil pcye çıkmış oyun neden androidde farklı yada iphone 5 teki pc oyunları gibi android vasat sistemdenmi kaynaklanıyor yapımcıdanmı

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Konu bura deil ama bişey sorcam arkadaşlar android oyunları neden böyle konsol yada pc gibi deil pcye çıkmış oyun neden androidde farklı yada iphone 5 teki pc oyunları gibi android vasat sistemdenmi kaynaklanıyor yapımcıdanmı

Dostum çok basit donanım daha iyi bu sayede daha iyi oyunlar için ideal android ve iphone a çıkan oyunlar aynı zaten bir fark yok

Hardwell QQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar G3 alacaklara tavsiyem ; bekleyip G4 ü satın almaları arkadaşımda G3 var bir arkadaş demiş burada G3 G2 nin geliştirilmiş hali diye aynen öyle , o yüzden diyeceğim şu ki G3 almayı düşünenler biraz daha sabredip G4 ün çıkmasını beklesinler emin olun çok daha iyi bir seçim yapmış olursunuz. Ha bu arada para işini sorarsanız G3 alacak arkadaşın G4 e de yetecek parası vardır bana göre. G4 ün diğer modellere göre geliştirilmiş bir özelliğinde söyliyeyim 20 küsür megapixel kamerası olacakmış baya geliştirilmiş gelicek karşımıza herhalde.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Yalnız G4 seneye ağustos ayında çıkacak kim bekler 1 sene :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu g2nin G5 e kadar yolu var. Kolay kolay eskimez. G4 çıksa bile almam ne o öyle ya iç çamaşırı değiştirir gibi telefon değiştirmek..

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sarjim eskiden %100den 2 saatten assag inmezdi simdi direk 99a dusuyor

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam şimşek işareti gittikten sonra sarjdan cikardiginiza eminmisiniz ?
eminim hocam zaten cogu zaman ben yatarken takarım sabah alırım sarjdan :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyun için alcaksan hiç alma hatta bulaşma oyun içinse iphone windows ps bu 3 ünden biri androidin oyun sistemi çöp bende lg g2 var her oyunu kaldırıo ama hiç android oyun yüklemedim direk ps 1 psp ve nes emulator kurdum onların oyunu daha ice hemde fps düşmesi olmuyor bilginearamak içinse ucuz tel al
psp emulatorde ne tarz oyunlar yukledın? onerırmısın?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Optimus G3 1.4 Çıkmıştır
G3 10 L den port edildi
G2 20 G (en son) sürümü üzerinde kurulu
Quick remote de olmayan projector ve klima geri döndü :)
Bazı hatalar giderildi
LG klavye sistem dosyaları ve gapps güncellendi :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hiç kurmadim. Ugrasmakta istemiyorum. Yeterince iyi zaten stock rom.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu arada yeni temam guzelmi miui tarzı 😄
2d7adde3f9e9806ae2aea75f69be7ccc.jpg

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ben arama geldiğinde geri tuşuna basiyorum o aramayi arka plana atiyor birde böyle dene
biraz geç oldu cevap ama nete giremiyodum.önceden o oka basınca gizliyodu çağrıyı artık gizlemiyor.arkadaki güç tuşuna basınca gizliyor ama o ok daha rahat oluyodu her zaman.ve durup dururken neden çalışmaza hale geldiki anlamadım

ngnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Ekran çözünürlüğü hariç" derken?

Ekran cozunurlugi haric dedim cunku su an quadhd ekran bana gore gereksiz...cogu uygulama quadhd destegi olmadigi icin zaten full hd de aciliyor g3 de yani quad hd nin bir getirisi yok, ayriyetten buyuk bir eksisi var oda bataryayi su gibi iciyor...bende g2 var, en yakin arkadasimda g3 var, g3 un parlakligini biraz acip kullanin bakalim su gibi gidiyor sarji...sonuc olarak quad hd ekran bana gore dezavantajdir...g3 un ekrani full hd de kalsaydi iste o zaman tAdindan yenmez bi telefon olurdu cunku g2 ve g3 u yanyana tutup kameralarini actigimda ozellikle gece g3 un daha iyi olsugunu gordum...

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
g2 nin alttaki sanal tuslari degistirmek istiyorum bunun icin rootsuz bi uygulama varmi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Root varsa Xposed Installer ile modül indirip sanal tuşları gizleyebilirsin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Orjinal sanal tuşlardan biraz daha geç tepki veriyor ama çok da büyütülecek bir sorun değil kullanıyordum. LG Pie Control idi adı yanlış hatırlamıyorsam.