"Ekran çözünürlüğü hariç" derken?G3 her anlamda g2 nin iyilestirilmis halidir, batarya ve ekran cozunurlugu haric
Ekran çözünürlüğü 480p ye düşürülmüş onu diyodur"Ekran çözünürlüğü hariç" derken?
Oyunlarda ve ücretsiz uygulamalardaki reklamları kastetmiştim rootlamdan varmıdır bir yolu kurtulmanin ...Google reklamları derken nasıl yani? Herhangi bir web sitede gezip reklamlardan rahatsız oluyorsan. Mozilla'yi indiriniz. Daha sonra eklenti indirebilirsin. Eklentinin adı adblock. Web sayfada gezerken reklamları dediğim şekilde engeller fakat video izliyemiyorum. Garip koskaca mozilla nasıl böyle hata yaptıysa mozillanin kendi uygulamasından kaynaklanıyor. Diğer explorer tarzı uygumalarda video izlerken problem yok.
Konu bura deil ama bişey sorcam arkadaşlar android oyunları neden böyle konsol yada pc gibi deil pcye çıkmış oyun neden androidde farklı yada iphone 5 teki pc oyunları gibi android vasat sistemdenmi kaynaklanıyor yapımcıdanmı
Aynen bu teknoloji şimdi fazlasıyla iş görür fazlasına hiç gerek yokBu g2nin G5 e kadar yolu var. Kolay kolay eskimez. G4 çıksa bile almam ne o öyle ya iç çamaşırı değiştirir gibi telefon değiştirmek..
Sarjim eskiden %100den 2 saatten assag inmezdi simdi direk 99a dusuyor
Bu g2nin G5 e kadar yolu var. Kolay kolay eskimez. G4 çıksa bile almam ne o öyle ya iç çamaşırı değiştirir gibi telefon değiştirmek..
eminim hocam zaten cogu zaman ben yatarken takarım sabah alırım sarjdanHocam şimşek işareti gittikten sonra sarjdan cikardiginiza eminmisiniz ?
psp emulatorde ne tarz oyunlar yukledın? onerırmısın?Oyun için alcaksan hiç alma hatta bulaşma oyun içinse iphone windows ps bu 3 ünden biri androidin oyun sistemi çöp bende lg g2 var her oyunu kaldırıo ama hiç android oyun yüklemedim direk ps 1 psp ve nes emulator kurdum onların oyunu daha ice hemde fps düşmesi olmuyor bilginearamak içinse ucuz tel al
Bencede haklsn stock gayet iyi sadece g3 deneyimi bide ben telefonda hergun tema degistiren insanm surekli canm sıkılr ondan yukledim 😄Hiç kurmadim. Ugrasmakta istemiyorum. Yeterince iyi zaten stock rom.
Android ana ekran başlığı altında sorunuzBu arada yeni temam guzelmi miui tarzı 😄![]()
Pardon oyle birsey varmi nerede varsa cok iyi 😄Android ana ekran başlığı altında sorunuz
biraz geç oldu cevap ama nete giremiyodum.önceden o oka basınca gizliyodu çağrıyı artık gizlemiyor.arkadaki güç tuşuna basınca gizliyor ama o ok daha rahat oluyodu her zaman.ve durup dururken neden çalışmaza hale geldiki anlamadımBen arama geldiğinde geri tuşuna basiyorum o aramayi arka plana atiyor birde böyle dene
"Ekran çözünürlüğü hariç" derken?
Sen kullanıyomusun herhangi bir olumsuz yönü var mı...Root varsa Xposed Installer ile modül indirip sanal tuşları gizleyebilirsin.