Liquido
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 14
Başka bir wifi ağına bağlandığında bu sorun devam ediyormu pekikardeşim zaten şöyle mobil verideyken sıkıtı yokkki telefonda
Başka bir wifi ağına bağlandığında bu sorun devam ediyormu pekikardeşim zaten şöyle mobil verideyken sıkıtı yokkki telefonda
offlinemod ile rom yuklemeyi biliyosan eger o da ayni kapiya cikiyo dostum.kendin stock rom flashla duzelirBeyler hayırlı akşamlar iyi forumlar ben stock roma dönmek istiyorum da ( lg g3 v1.3 optimus rom) mac kullanıcısıyım geçen sormuştum arkadaş demiştiki yükseltme hatalarını geri yükle düzelir diye ama lg pc suiteyi yükleyip bağlanmaya çalıştığımda başaramıyorum bağlanmıyor bi türlü gerçi duymuştum telefonda rom olunca bu tür programların telefonu görmediğini ama anlamadım gitti napmam gerekiyor?
offlinemod ile rom yuklemeyi biliyosan eger o da ayni kapiya cikiyo dostum.kendin stock rom flashla duzelir
bu forumda mevcut dostum offline mod ile rom yukleme.pc suite ye ihtiyacin olmuyo yuklerken.hatta linkini paylasiyim ordan bakarak rahatlikla yaparsin. forum.shiftdelete.net/lg/362407-%5Brehber%5D-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.htmlişte problem orda bilmiyorum birde pek zamanım yok açıkcası hergün mesaideyim şuanda işteyim hatta kaçamak yapıyorumçok uğraştırmayacak bir yol biliyorsan paylaşır mısın
![]()
bu forumda mevcut dostum offline mod ile rom yukleme.pc suite ye ihtiyacin olmuyo yuklerken.hatta linkini paylasiyim ordan bakarak rahatlikla yaparsin. forum.shiftdelete.net/lg/362407-%5Brehber%5D-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html
bu forumda mevcut dostum offline mod ile rom yukleme.pc suite ye ihtiyacin olmuyo yuklerken.hatta linkini paylasiyim ordan bakarak rahatlikla yaparsin. forum.shiftdelete.net/lg/362407-%5Brehber%5D-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html
onun kisa yolu yukseltme hatalarini geri yuklemek ama iste telefonunu gormuyor pc suitezahmet etmişsin çok sağol da bunun daha kısa bir yolu yok mudur ya son çare bunu yaparım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
zahmet etmişsin çok sağol da bunun daha kısa bir yolu yok mudur ya son çare bunu yaparım![]()
doğrudur ama bu işlemi yapmam için hafta sonuna kadar beklemem gerekiyo ki işin saçma tarafı bu g3 romuna geçmeyi o kadar istemiştim ki şimdi de stock roma dönebilmeyi ne kadar istiyorum insan oğlu çok nanköronun kisa yolu yukseltme hatalarini geri yuklemek ama iste telefonunu gormuyor pc suiteaslinda buda cok kisa, birkac kere yapti mi elin alisiyo
![]()
hem biz nankoruz hem de elimizin altindaki telefondan cok sey bekliyoruzdoğrudur ama bu işlemi yapmam için hafta sonuna kadar beklemem gerekiyo ki işin saçma tarafı bu g3 romuna geçmeyi o kadar istemiştim ki şimdi de stock roma dönebilmeyi ne kadar istiyorum insan oğlu çok nankör![]()
hem biz nankoruz hem de elimizin altindaki telefondan cok sey bekliyoruz![]()
sol taraftaki mikrofonYeni bir problem fark ettim. Hoparlörden müzik dinlerken sadece sağ taraftan ses geliyor sol taraf çalışmıyor. Yoksa bir ayari var mı? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
sol taraftaki mikrofon
cunku hoparlor degil soldaki mikrofonEvet soldakinden ses gelmiyor
Evet soldan ses gelmiyor
Telefonda numara taşlama yerini ac ve 3845#*802# tıkla bir ekran açılacak ordan settingsi seç aşağı in update touch firmware yi seç dokunmatiklik bir 5-10 saniye çalışmayacak sonra geri eskisi gibi olur bunu yap sorunun büyük ihtimalle çözülecektirMeraba arkadaslar gecen yine yazmıştım telefonumun cami kirilmisti servisten geldikten sonra ekran uykudayken knock on knock code calismiyordu ama akrani uykuya alirken knock on calisiyor ne yapmaliyim ? Yardimci olabilir misiniz ?
cunku hoparlor degil soldaki mikrofon![]()
simetrik olsun diye yapmislardir l,tasarim acisindan daha iyi olmus yani.İkisinin de yapısı aynı. Mikrofon normalde küçük bir delik olurdu.
romu yukledikten sonra hard reset at buyuk ihtimalle duzelirArkadaşalar, G2 telefona OptimusG3-V1.2 yükledikten sonra orjinal yazılıma dönmek istedim. LG MOBILE SUPPORT TOOL ile yükleme yaptım, yüklemeyi sorunsuz şekilde tamamladı ama telefon kapanıp tekrar açıldığında LG logosundan sonra "com.android.phone işlemi durduruldu", "com.android.systemui durduruldu" gibi hatalar veriyor ve hiç bir şekilde telefon arayüzüne kadar gelemiyor. Telefonu Download moda alıp USB ile yine LG MOBILE SUPPORT TOOL ile "yükseltme hatalarını geri yükle" işlemi yaptım D80220C_00.kdz dosyasını tekrar çekti ve yükledi ama aynı şekilde hata vermeye devam ediyor.
Şu an elimde D80220C_00.kdz dosyası mevcut yardımcı olabilirseniz sevinirim.
telefonu kapat ses kisma ve telefonu acma tusuna ayni anda bas ve lg logosu gelene kadar basili tut,logo geldikten hemen sonra ses kisma ve ses acma tuslarina bas (bunu kisa surede yaoman lazim ) sonra ekran gelicek,ordan power tusuna basarak okeyle herseyi sonra kendisi hard reset atip telefonu tekrardan baslaticakHard Reset nasıl atıcam ?
Arkadaslar benim telde yine bir sorun olmaya basladi.
Hani bir uygulamadayken telefona cagri gelince bunu yukarda kucuk bir pencerede bize gosteriyor ve bu kucuk.pencerenin altinda kucuk bir ok oluyo ona tikladigimizda gelen cagri arka planda gizleniyodu ama.arama devam ediyodu.
O yukari kucuk gizleme okuna basiyorum ama hicbir tepki vermiyor cagriyi gizlemiyor ve isim yarida kaliyor.mecbur cagrinin sonlanmasini bekliyorum.ama onceden boyle degildi ordaki yukari ok tusuna basardim cagriyi arka plana gizlerdi bende isime devam ederdim
http://i.hizliresim.com/q9kG2q.jpg
Ornek verecek olursam resimdeki kirmizi kutu icine aldigim ok tusuna basinca cagriyi arka planda gizlemiyor
Arkadaşalar, G2 telefona OptimusG3-V1.2 yükledikten sonra orjinal yazılıma dönmek istedim. LG MOBILE SUPPORT TOOL ile yükleme yaptım, yüklemeyi sorunsuz şekilde tamamladı ama telefon kapanıp tekrar açıldığında LG logosundan sonra "com.android.phone işlemi durduruldu", "com.android.systemui durduruldu" gibi hatalar veriyor ve hiç bir şekilde telefon arayüzüne kadar gelemiyor. Telefonu Download moda alıp USB ile yine LG MOBILE SUPPORT TOOL ile "yükseltme hatalarını geri yükle" işlemi yaptım D80220C_00.kdz dosyasını tekrar çekti ve yükledi ama aynı şekilde hata vermeye devam ediyor.
Şu an elimde D80220C_00.kdz dosyası mevcut yardımcı olabilirseniz sevinirim.