LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Optimus g3 v1.3 romunu kurmayip bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslar icin kendi deneyimlerimi paylasiyim. optimus romunu ilk ciktigindan beri yukledim su ana kadar benim acimdan telefonu en cok isindiran ve en cok sarj yiyen romu v1.2 idi. v1.3 diger versionlara gore daha stabil ve daha az sarj yiyor.isinmasida v1.2 ye nazaran daha az. ayriyetten smart notice uygulamasida sorunsuz calisiyor yani dili ingilizceye cevirip reset atmaya falan gerek yok.suanlik bir sikintisini gormedim ilerleyen zamanlarda bi sorun olursa paylasirim.

agrta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaslar gecen yine yazmıştım telefonumun cami kirilmisti servisten geldikten sonra ekran uykudayken knock on knock code calismiyordu ama akrani uykuya alirken knock on calisiyor ne yapmaliyim ? Yardimci olabilir misiniz ?

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler hayırlı akşamlar iyi forumlar ben stock roma dönmek istiyorum da ( lg g3 v1.3 optimus rom) mac kullanıcısıyım geçen sormuştum arkadaş demiştiki yükseltme hatalarını geri yükle düzelir diye ama lg pc suiteyi yükleyip bağlanmaya çalıştığımda başaramıyorum bağlanmıyor bi türlü gerçi duymuştum telefonda rom olunca bu tür programların telefonu görmediğini ama anlamadım gitti napmam gerekiyor?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler hayırlı akşamlar iyi forumlar ben stock roma dönmek istiyorum da ( lg g3 v1.3 optimus rom) mac kullanıcısıyım geçen sormuştum arkadaş demiştiki yükseltme hatalarını geri yükle düzelir diye ama lg pc suiteyi yükleyip bağlanmaya çalıştığımda başaramıyorum bağlanmıyor bi türlü gerçi duymuştum telefonda rom olunca bu tür programların telefonu görmediğini ama anlamadım gitti napmam gerekiyor?
offlinemod ile rom yuklemeyi biliyosan eger o da ayni kapiya cikiyo dostum.kendin stock rom flashla duzelir

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
offlinemod ile rom yuklemeyi biliyosan eger o da ayni kapiya cikiyo dostum.kendin stock rom flashla duzelir

işte problem orda bilmiyorum birde pek zamanım yok açıkcası hergün mesaideyim şuanda işteyim hatta kaçamak yapıyorum:) çok uğraştırmayacak bir yol biliyorsan paylaşır mısın :)

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işte problem orda bilmiyorum birde pek zamanım yok açıkcası hergün mesaideyim şuanda işteyim hatta kaçamak yapıyorum:) çok uğraştırmayacak bir yol biliyorsan paylaşır mısın :)
bu forumda mevcut dostum offline mod ile rom yukleme.pc suite ye ihtiyacin olmuyo yuklerken.hatta linkini paylasiyim ordan bakarak rahatlikla yaparsin. forum.shiftdelete.net/lg/362407-%5Brehber%5D-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu forumda mevcut dostum offline mod ile rom yukleme.pc suite ye ihtiyacin olmuyo yuklerken.hatta linkini paylasiyim ordan bakarak rahatlikla yaparsin. forum.shiftdelete.net/lg/362407-%5Brehber%5D-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html

zahmet etmişsin çok sağol da bunun daha kısa bir yolu yok mudur ya son çare bunu yaparım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zahmet etmişsin çok sağol da bunun daha kısa bir yolu yok mudur ya son çare bunu yaparım :D

VIKINGS RÖYİZ BİZE BAHMİYYY , vikings nerdesinnn :D

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0

onun kisa yolu yukseltme hatalarini geri yuklemek ama iste telefonunu gormuyor pc suite :D aslinda buda cok kisa, birkac kere yapti mi elin alisiyo :D

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onun kisa yolu yukseltme hatalarini geri yuklemek ama iste telefonunu gormuyor pc suite :D aslinda buda cok kisa, birkac kere yapti mi elin alisiyo :D
doğrudur ama bu işlemi yapmam için hafta sonuna kadar beklemem gerekiyo ki işin saçma tarafı bu g3 romuna geçmeyi o kadar istemiştim ki şimdi de stock roma dönebilmeyi ne kadar istiyorum insan oğlu çok nankör :D

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
doğrudur ama bu işlemi yapmam için hafta sonuna kadar beklemem gerekiyo ki işin saçma tarafı bu g3 romuna geçmeyi o kadar istemiştim ki şimdi de stock roma dönebilmeyi ne kadar istiyorum insan oğlu çok nankör :D
hem biz nankoruz hem de elimizin altindaki telefondan cok sey bekliyoruz :D

eziba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni bir problem fark ettim. Hoparlörden müzik dinlerken sadece sağ taraftan ses geliyor sol taraf çalışmıyor. Yoksa bir ayari var mı? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Meraba arkadaslar gecen yine yazmıştım telefonumun cami kirilmisti servisten geldikten sonra ekran uykudayken knock on knock code calismiyordu ama akrani uykuya alirken knock on calisiyor ne yapmaliyim ? Yardimci olabilir misiniz ?
Telefonda numara taşlama yerini ac ve 3845#*802# tıkla bir ekran açılacak ordan settingsi seç aşağı in update touch firmware yi seç dokunmatiklik bir 5-10 saniye çalışmayacak sonra geri eskisi gibi olur bunu yap sorunun büyük ihtimalle çözülecektir

eserdaldal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşalar, G2 telefona OptimusG3-V1.2 yükledikten sonra orjinal yazılıma dönmek istedim. LG MOBILE SUPPORT TOOL ile yükleme yaptım, yüklemeyi sorunsuz şekilde tamamladı ama telefon kapanıp tekrar açıldığında LG logosundan sonra "com.android.phone işlemi durduruldu", "com.android.systemui durduruldu" gibi hatalar veriyor ve hiç bir şekilde telefon arayüzüne kadar gelemiyor. Telefonu Download moda alıp USB ile yine LG MOBILE SUPPORT TOOL ile "yükseltme hatalarını geri yükle" işlemi yaptım D80220C_00.kdz dosyasını tekrar çekti ve yükledi ama aynı şekilde hata vermeye devam ediyor.
Şu an elimde D80220C_00.kdz dosyası mevcut yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalar, G2 telefona OptimusG3-V1.2 yükledikten sonra orjinal yazılıma dönmek istedim. LG MOBILE SUPPORT TOOL ile yükleme yaptım, yüklemeyi sorunsuz şekilde tamamladı ama telefon kapanıp tekrar açıldığında LG logosundan sonra "com.android.phone işlemi durduruldu", "com.android.systemui durduruldu" gibi hatalar veriyor ve hiç bir şekilde telefon arayüzüne kadar gelemiyor. Telefonu Download moda alıp USB ile yine LG MOBILE SUPPORT TOOL ile "yükseltme hatalarını geri yükle" işlemi yaptım D80220C_00.kdz dosyasını tekrar çekti ve yükledi ama aynı şekilde hata vermeye devam ediyor.
romu yukledikten sonra hard reset at buyuk ihtimalle duzelir

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hard Reset nasıl atıcam ?
telefonu kapat ses kisma ve telefonu acma tusuna ayni anda bas ve lg logosu gelene kadar basili tut,logo geldikten hemen sonra ses kisma ve ses acma tuslarina bas (bunu kisa surede yaoman lazim ) sonra ekran gelicek,ordan power tusuna basarak okeyle herseyi sonra kendisi hard reset atip telefonu tekrardan baslaticak

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaslar benim telde yine bir sorun olmaya basladi.
Hani bir uygulamadayken telefona cagri gelince bunu yukarda kucuk bir pencerede bize gosteriyor ve bu kucuk.pencerenin altinda kucuk bir ok oluyo ona tikladigimizda gelen cagri arka planda gizleniyodu ama.arama devam ediyodu.
O yukari kucuk gizleme okuna basiyorum ama hicbir tepki vermiyor cagriyi gizlemiyor ve isim yarida kaliyor.mecbur cagrinin sonlanmasini bekliyorum.ama onceden boyle degildi ordaki yukari ok tusuna basardim cagriyi arka plana gizlerdi bende isime devam ederdim

http://i.hizliresim.com/q9kG2q.jpg

Ornek verecek olursam resimdeki kirmizi kutu icine aldigim ok tusuna basinca cagriyi arka planda gizlemiyor

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaslar benim telde yine bir sorun olmaya basladi.
Hani bir uygulamadayken telefona cagri gelince bunu yukarda kucuk bir pencerede bize gosteriyor ve bu kucuk.pencerenin altinda kucuk bir ok oluyo ona tikladigimizda gelen cagri arka planda gizleniyodu ama.arama devam ediyodu.
O yukari kucuk gizleme okuna basiyorum ama hicbir tepki vermiyor cagriyi gizlemiyor ve isim yarida kaliyor.mecbur cagrinin sonlanmasini bekliyorum.ama onceden boyle degildi ordaki yukari ok tusuna basardim cagriyi arka plana gizlerdi bende isime devam ederdim

http://i.hizliresim.com/q9kG2q.jpg

Ornek verecek olursam resimdeki kirmizi kutu icine aldigim ok tusuna basinca cagriyi arka planda gizlemiyor

Ben arama geldiğinde geri tuşuna basiyorum o aramayi arka plana atiyor birde böyle dene

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşım nasıl döndün stock roma yükseltme hatarlarını geri yükle yaparak biraz detaylı banada anlatır mısın?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Stock roma dönmeden önce bi full wipe yapsaydın böyle sorunlarla karşılaşmazdın aynı telefon bende de var çok rahat stock roma dönüyorum olmadı sıkıldım tekrar g3 romuna dönüyorum olmadı stock yüklüyorum ama her rom yüklemede mutlaka full wipe yapıyorum