LG G2 Kullanıcıları Kulübü

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Biri yardım etsin çıldıracam yahu cmyi kurdum ama google uygulamaları yok telefonu recovery moda alamıyorum quickbot yüklü diyor siteden magazaya girince ama yuklü değil ne yapmam lazım lütfen yardım edin [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biri yardım etsin çıldıracam yahu cmyi kurdum ama google uygulamaları yok telefonu recovery moda alamıyorum quickbot yüklü diyor siteden magazaya girince ama yuklü değil ne yapmam lazım lütfen yardım edin [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
Google uygulamalarini nette gapps diye arat yada Vikings in facebook sayfasında bi videoda link olarak paylaşılmıştı oradan indir cm yi yüklediğin gibi gapps i da yükle . recovery ye kısa yoldan girmek için ayarlar>geliştirici seçenekleri> üstten 3. Sıradaki gelismis yeniden başlatmayı işaretle> güç tuşuna basili tut >yeniden baslata tıkla> çıkan menüde recovery yazanı sec> tmm de

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xposedden kurduğumuz modüllerin çoğu CM romunda adam akıllı çalışmıyor, paranoid romunda düzgün çalışıyorlar.
ART çalışma zamanını kullandığım için zaten cm11 de xposed i kullanamıyorum. Xposedi kurunca nedense dalvike geri dönüyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Google uygulamalarini nette gapps diye arat yada Vikings in facebook sayfasında bi videoda link olarak paylaşılmıştı oradan indir cm yi yüklediğin gibi gapps i da yükle . recovery ye kısa yoldan girmek için ayarlar>geliştirici seçenekleri> üstten 3. Sıradaki gelismis yeniden başlatmayı işaretle> güç tuşuna basili tut >yeniden baslata tıkla> çıkan menüde recovery yazanı sec> tmm de
Çok büyük bir kıyak oldu bu allah ne muradın varsa versin 1 saattir uğraşıyordum olmadı strese girdim basim da ağrımaya başlamıştı neyseki oldu simdi yatsı namazını kilayim ben rahat uyurum artik :)

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok büyük bir kıyak oldu bu allah ne muradın varsa versin 1 saattir uğraşıyordum olmadı strese girdim basim da ağrımaya başlamıştı neyseki oldu simdi yatsı namazını kilayim ben rahat uyurum artik :)
Bazı custom ROMlar içinde Gapps barindirmiyor lisans sorunları falan filan diye okumuştum ROM işleriyle uğraşıyorsan telefonda mutlak yedek bi Gapps bulundur. [emoji1] [emoji1]

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Ah be hocam onu söylemeyi unuttum kusura bakmayn.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar cihazımı rootladım optimus g3 rom yükledim sonra orjinale döndüm download moddaki rooted yazısı gitmedi daha önceki bir arkadaş yükseltme hatalarını geri yükle yap dedi onu da yaptım türkiye cihazı ve türkiye 20c yüklü.bir fikri olan var mı ?

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paralel ithalat fiyatı oldukça iyi olmaya başladı :) Babama hediye olarak alasım geliyor 3aya kadar 900'e düşer bu gidişle :)

cgtygrsnc123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flex 2.6 kullanıyorum çok ısınıyor hangi kerneli önerirsiniz veya clouydye g3 e mi geçeyim birde bu dorimanx kernel clouydflex 2.6 ya uyar mı

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Ah be hocam onu söylemeyi unuttum kusura bakmayn.
Est. insan unutur tabiki yardımlarınız çok makbule geçti şimdi tüm ayarları yaptım tema falan herşeyi yukledim baya güzel oldu sanki biraz hızlı pil yiyor gibi geldi bana belki de telefon elimden düşmüyor ondandir ama genelde fazla yiyor gibi geldi.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Est. insan unutur tabiki yardımlarınız çok makbule geçti şimdi tüm ayarları yaptım tema falan herşeyi yukledim baya güzel oldu sanki biraz hızlı pil yiyor gibi geldi bana belki de telefon elimden düşmüyor ondandir ama genelde fazla yiyor gibi geldi.

Stockun pil performansını veremez zaten bide kernelden dolayı biraz fazla ısınır fazla güç harcar.

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stockun pil performansını veremez zaten bide kernelden dolayı biraz fazla ısınır fazla güç harcar.
Merhaba iki adet sorum vardi 1.

internal storage yi de isaretlersem hersey silinir sonra optimusg3 romunu nasil flashlarim zip dosyasi falanda silinecegi için once orjinal kernel sonra rom mu ?

2.ise dorimanx kernel 802 icin olani indirdim simdi optimus g3 1.3.1 in mi yoksa dorimanx mi iyi sizce ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ilk olarak internal storage yi seçersen hafızadaki herşey gider romu bi flasha atp otg kablodan yüklemen gerekir telefonu temizlemek istiyorsan yedeğini al stock romu at sonra hard reset at.
Ikincisi ise g2 de en iyi kernel dorimanx dir benim için optimusg3 romdaki kernel çok ısınıyor

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ilk olarak internal storage yi seçersen hafızadaki herşey gider romu bi flasha atp otg kablodan yüklemen gerekir telefonu temizlemek istiyorsan yedeğini al stock romu at sonra hard reset at.
Ikincisi ise g2 de en iyi kernel dorimanx dir benim için optimusg3 romdaki kernel çok ısınıyor
Cevabiniz icin tesekkur ederim o zaman ben internalida secip wipe yapiyorum. Bende kingston micro duo var .zip dosyasini ona atarım kernelide ona atarim ard arda kurarım sorun olmaz dimi ? Internali silince stock kurmai sart gibi bisey var mi ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Cevabiniz icin tesekkur ederim o zaman ben internalida secip wipe yapiyorum. Bende kingston micro duo var .zip dosyasini ona atarım kernelide ona atarim ard arda kurarım sorun olmaz dimi ? Internali silince stock kurmai sart gibi bisey var mi ?

Hiç böyle bi işe gerek duymadm bilmiyorum.

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar wifi de telefon saçmalıyor ya whatsapa girmediğin sürece mesajlar gelmiyor telefon saçma davranıyor neden olabilir acaba ?