LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bu sorularıma cevap verebilecek kadar bilgi sahibi olan kimseler yok mu yani? Yoksa cevap vermek mi zor geliyor.

Kamera akşamları kasıyor rootla bu sorunu çözebilirsiniz yada güncelleme ile çözülebilir.Kasası sağlam değil ve büktüğünüzde çıtırdıyor. Uzun süre oyun oynadığınızda kasası küçük ve ince yapili oldugu icin soğutamıyor ve ısınıyor ön kamerası idare eder arka kamera gündüz gayet güzel çekiyor.Ele oturuşu kullanımı ve tasarımı çok hoş pişman etmez :)

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kamera akşamları kasıyor rootla bu sorunu çözebilirsiniz yada güncelleme ile çözülebilir.Kasası sağlam değil ve büktüğünüzde çıtırdıyor. Uzun süre oyun oynadığınızda kasası küçük ve ince yapili oldugu icin soğutamıyor ve ısınıyor ön kamerası idare eder arka kamera gündüz gayet güzel çekiyor.Ele oturuşu kullanımı ve tasarımı çok hoş pişman etmez :)

Çok teşekkür ederim :)

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu cloudy son surumunde wifi cok zor cekiyor s4 ile karsilastiriyorum o full cekerken benimki iki çubuk cekiyor ve yavas clousyden mi kaunaklaniyordur ?

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorularıma cevap verebilecek kadar bilgi sahibi olan kimseler yok mu yani? Yoksa cevap vermek mi zor geliyor.

şikayet var . da lg g2 ve htc desıre 816 ıle ılgılı sıkayet cok az. g3 lerın mıkrofonları catlıyomus hatta resmını bıle koymuslar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şikayet var . da lg g2 ve htc desıre 816 ıle ılgılı sıkayet cok az. g3 lerın mıkrofonları catlıyomus hatta resmını bıle koymuslar

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu g2 yi baska şarj aletiyle sarj etsek sıkinti olur mu akadaslar suan samsungun 2008 model bi sarj aletiyle ediyomda

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bu g2 yi baska şarj aletiyle sarj etsek sıkinti olur mu akadaslar suan samsungun 2008 model bi sarj aletiyle ediyomda

Bataryası bozulur kardeşim kendi şarj aleti ile şarj edin Batarya ömrü kısalır G2 şarj adaptörü kendine özel

- - - Mesaj Güncellendi - - -

valla bnde 2a basan s4 şarj aletiyle şarj ediom ... bi sıkıntı yok...

Kendi şarj adaptörü ile şarj ediniz aksi halde batarya 3 yıl giderse 1 sene ömrü olur gün içersinde şarj performans etkiler

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@ kocaman bro bnm telde cloudy yuklude bu cloudy de sadece g3 kamera var g2 koymamislar optimus kullanirken ikiside vardi bn simdi nerden bulup indircem g2 kamera icindeki bir cok modlar oluyordu kullaniyordum :-)

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar full wipe yaparken internal storage i de isaretledigim zaman telefon tamamen formatlanmis oluyor dimi.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka önerebileceğiniz bir ROM var mi?

Paranoid i denedim Cm11 e benziyor ama hem türkçe hem de kişiselleştirme konusunda Cm den daha geride.

Miui yi merak edip kurdum fena değil ama en son sürümü 4.2.2 eski sürümünü yükleyip otadan güncelleme yapınca sadece İngilizce ve Çince vardi. Gömülü uygulamalari Çince, İngilizce ye bile çevirmemişler yada ben bulamadim .

Aokp yi kuramadim kurarken failed hatası verdi. Daha eski bi nightly denicem.

Carbon romu da aradım ama G2 d802 olarak bulamadım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Başka önerebileceğiniz bir ROM var mi?

Paranoid i denedim Cm11 e benziyor ama hem türkçe hem de kişiselleştirme konusunda Cm den daha geride.

Miui yi merak edip kurdum fena değil ama en son sürümü 4.2.2 eski sürümünü yükleyip otadan güncelleme yapınca sadece İngilizce ve Çince vardi. Gömülü uygulamalari Çince, İngilizce ye bile çevirmemişler yada ben bulamadim .

Aokp yi kuramadim kurarken failed hatası verdi. Daha eski bi nightly denicem.

Carbon romu da aradım ama G2 d802 olarak bulamadım.

Xposedden kurduğumuz modüllerin çoğu CM romunda adam akıllı çalışmıyor, paranoid romunda düzgün çalışıyorlar.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Stock kamerayla uğraşmayn xdaebbeb camera kurun derim
Xdaebbeb camera mod stock kameranın gelişmişidir bir çok sorun giderilmiş 4k video ve slow motion modu eklenmiştir
Ilk önce bunu indirip herhangi bir recovery ile flashlıyoruz.(G2/G Pro 2 içindir.)
http://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567721657
G3 romlar için yukarda zaten arkadaş paylaşmıştı.
Flashladıktan sonra reboot system yapıp bu apk yı kuruyoruz :)
https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567721634
Kameranın keyfini sürüyoruz :)

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internal storage yi de isaretlersem hersey silinir sonra optimusg3 romunu nasil flashlarim zip dosyasi falanda silinecegi için once orjinal kernel sonra rom mu ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Kardes ya simdi.ana ekranda yan yana 5 tane ikon koyuluyor ya yan yana maksimum kactane koyabilirim ayari varmi ben 6 7 tane uygulama yan yana olsun istiom

Lg optimus yani orjinal arayüzde bu mümkün değil malesef nova launcher tarzı uygulamalar ile mümkün :)