Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 120
Aokp nin romunu indirip kurmaya calistim ama failed yazdi ?
Bi önceki sürümü indir dene modelin d802 olmasına dikkat et.
Aokp nin romunu indirip kurmaya calistim ama failed yazdi ?
Bu arada paranoid i de yukledim turkce cevirileri yarim kalmis birazi ingilizce birazi turkceBi önceki sürümü indir dene modelin d802 olmasına dikkat et.
Bu sorularıma cevap verebilecek kadar bilgi sahibi olan kimseler yok mu yani? Yoksa cevap vermek mi zor geliyor.
Kamera akşamları kasıyor rootla bu sorunu çözebilirsiniz yada güncelleme ile çözülebilir.Kasası sağlam değil ve büktüğünüzde çıtırdıyor. Uzun süre oyun oynadığınızda kasası küçük ve ince yapili oldugu icin soğutamıyor ve ısınıyor ön kamerası idare eder arka kamera gündüz gayet güzel çekiyor.Ele oturuşu kullanımı ve tasarımı çok hoş pişman etmez![]()
Bu sorularıma cevap verebilecek kadar bilgi sahibi olan kimseler yok mu yani? Yoksa cevap vermek mi zor geliyor.
Bu g2 yi baska şarj aletiyle sarj etsek sıkinti olur mu akadaslar suan samsungun 2008 model bi sarj aletiyle ediyomda
valla bnde 2a basan s4 şarj aletiyle şarj ediom ... bi sıkıntı yok...
Arkadaslar full wipe yaparken internal storage i de isaretledigim zaman telefon tamamen formatlanmis oluyor dimi.
Eyvallah dostum sagolasinİlk aldığınız gün gibi olur.
Başka önerebileceğiniz bir ROM var mi?
Paranoid i denedim Cm11 e benziyor ama hem türkçe hem de kişiselleştirme konusunda Cm den daha geride.
Miui yi merak edip kurdum fena değil ama en son sürümü 4.2.2 eski sürümünü yükleyip otadan güncelleme yapınca sadece İngilizce ve Çince vardi. Gömülü uygulamalari Çince, İngilizce ye bile çevirmemişler yada ben bulamadim .
Aokp yi kuramadim kurarken failed hatası verdi. Daha eski bi nightly denicem.
Carbon romu da aradım ama G2 d802 olarak bulamadım.
Dostum ordaki yazılara basiyom odex ve apk falan bir sey olmuyor ?https://docs.google.com/file/d/0B9iMCSuw6vFzOE1sYUJ3R05oY3M/preview?pli=1
Burdan apk yı kurup dene çalışacagından emin değilim ama
Aynen dediğin gibi yaptim ama failed hatasi veriyor acaba dosya yanlis mi 223mb boyutu var ?Cm snapshot 9 indirin recovery e girip full wipe yapın ana ekrana gelip install seçeneğine girin romu seçip flashlayn.
Aynen dediğin gibi yaptim ama failed hatasi veriyor acaba dosya yanlis mi 223mb boyutu var ?
Gene full wipede internal storage isaretlemiyoruz degil mi ?Hayr doğru dosyayı bidaha indirip deneyin full wipe yaptığınızdan emin olun bende de oluyor arada böyle
Gene full wipede internal storage isaretlemiyoruz degil mi ?
Güzel dosya iniyor bakalim gene deneyecem olmazsa sansima kuserim artikin
Kardes ya simdi.ana ekranda yan yana 5 tane ikon koyuluyor ya yan yana maksimum kactane koyabilirim ayari varmi ben 6 7 tane uygulama yan yana olsun istiomDostm sorn ne
Kardes ya simdi.ana ekranda yan yana 5 tane ikon koyuluyor ya yan yana maksimum kactane koyabilirim ayari varmi ben 6 7 tane uygulama yan yana olsun istiom