S
SDN Okuru
SDN Okuru
sen delimisin s4 ü performans ve fiyat açısından eziyo yerin dibine gömüyo
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: info, width: 100%, colspan: 2, align: left"][/TD]
[TD="class: c2, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
merhabalar bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.![]()
1-liste kısımlarında telefonun dokunmatigi donuyor özellikler mobil veri sayfasında bu sorunu yaşayanlar var sanırım hard reset attım düzelmedi.
2-telefon sık sık masaüstüne dönüyor elim home tusuna degiyormus gibi.
3-uygulamalarda çalışan kısmına geldiğimde 1.4 gb kullanılan 373 mb boş yazıyor toplamı 2 gb etmiyor sizdede böylemi ?
4-knock knock mudur nedir çift tıklama ile kilit açma her denememde açmıyor ekranı.
5.kamerada foto çekerken kafamda beyazlık oluştu böyle minik bi kısım
bu kadar
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hepsine kesin cevap veremem ama 4 te parmağınız sensörün önünde veya başka birşey sensörün önünü bazen kapadığından olabilr[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[/TR]
[TR]
1-liste kısımlarında telefonun dokunmatigi donuyor özellikler mobil veri sayfasında bu sorunu yaşayanlar var sanırım hard reset attım düzelmedi.
3-uygulamalarda çalışan kısmına geldiğimde 1.4 gb kullanılan 373 mb boş yazıyor toplamı 2 gb etmiyor sizdede böylemi ?
4-knock knock mudur nedir çift tıklama ile kilit açma her denememde açmıyor ekranı.
bu kadar
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[/TR]
[TR]
bu kadar
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar g2 de bellek temizleyici hangisini kullanıyorsunuz ben karar veremedim clean master mi ccleaner mı başka bir uygulamamı yoksa hiçbiri mi sizce hangisi daha uygun g2 stock rom da
1-hide menuyü açıp ekran driverini yenile (arama ekranında 3845#*802# tuşla gelen menüden > setting > update touch firmware tıkla. ekran dokunmatiği geçici bir süre çalışmayacak. tekrar çalıştığında driver yenilenmiş olacak[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[/TR]
[TR]
bu kadar
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
koreden getirtebilirsin. tek farkı arka kapağı çıkıyor ve hafıza kartı takılabiliyor. ama bataryası daha küçük.Bu lg nin kore mali olanindan nasil nereden bulabilirm
androidde bellek temizlemek gereksiz. çünkü açılan programları bir dahaki sefere daha hızlı açabilmek için ram de tutar. bellek temizliği aslında androidi yavaşlatır. ram dolu olduğunda yeni bir program açacaksan sistem en az kullandığın uygulamayı bellekten kaldırarak sana yer açar. yani ram dolu gibi gözüküyor diye kafaya takma. ama clean master programını uygulama cache ini boşaltmak ve junk files ı temizlemek için haftada 1 yada ayda bir kullanabilirsin.arkadaşlar g2 de bellek temizleyici hangisini kullanıyorsunuz ben karar veremedim clean master mi ccleaner mı başka bir uygulamamı yoksa hiçbiri mi sizce hangisi daha uygun g2 stock rom da
teşekkür ederim. birde şu çağrı geldiğinde ekranın geç gelme sorunu var onu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisin bununla karşılaştın mı hiç...1-hide menuyü açıp ekran driverini yenile (arama ekranında 3845#*802# tuşla gelen menüden > setting > update touch firmware tıkla. ekran dokunmatiği geçici bir süre çalışmayacak. tekrar çalıştığında driver yenilenmiş olacak
2- elin home tuşuna değiyordur.
3-2gb ramin bir kısmı grafik işlemci için ayrılıyor (yaklaşık 250mb) yani grafik işlemcinin ayrı rami yok
4- kernelle alakalı bir durum telefonun rootluysa farklı kernel deneyebilirsin. yada 1 deki söylediğim uygulama düzeltebilir.
5 bunun için bir fikrim yok ama kernel ile alakalı olabilir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
koreden getirtebilirsin. tek farkı arka kapağı çıkıyor ve hafıza kartı takılabiliyor. ama bataryası daha küçük.
androidde bellek temizlemek gereksiz. çünkü açılan programları bir dahaki sefere daha hızlı açabilmek için ram de tutar. bellek temizliği aslında androidi yavaşlatır. ram dolu olduğunda yeni bir program açacaksan sistem en az kullandığın uygulamayı bellekten kaldırarak sana yer açar. yani ram dolu gibi gözüküyor diye kafaya takma. ama clean master programını uygulama cache ini boşaltmak ve junk files ı temizlemek için haftada 1 yada ayda bir kullanabilirsin.
İlla 20g olanı kur diyorsun :-D :-DGelmez![]()
Konu?Iyi aksamlar bana yardim edicek var miydii [emoji3]
Iyi aksamlar bana yardim edicek var miydii [emoji3]
Kore romu f320k gibi bişeydi bizim telefonlar ise avrupa versiyonu d802 kore romu atamassınBen g2 d802 kullaniyorum rom atmak istedim ilk rootladim ardindan recovery yukleyip full wipe ardindan kasebandi flaslayip ardindan romu flasladim kurulumu tamamlaniyor ve baslatirken takili kaliyor telefon arkasinda made in korea yaziyor kore uretimi olmasi romda sorun yaratir mi atamadim ayri ayri dosyalari da denedim olmuyor
Optimus rom daha iyi linkini attığım yerde custom rom yüklemeyi anlatmis arkadaş [MENTION=245992]viki[/MENTION]ns e teşekkürlerKore romu atmiyorum normal rom atiyorum cloudy 2.0 mesela ve ya 1.3.2 sanirim onuda denedim olmadi hemde 2 3 defa o yuzden kore romumu atmam gerekiyo diye sordum ben nerde yanlis yapiyo olabilirim bi de cloudy mi yoksa optimus muu
Optimus rom daha iyi linkini attığım yerde custom rom yüklemeyi anlatmis arkadaş @vikins e teşekkürler
http://www.youtube.com/watch?v=V63...ulamayla yapiyorum ondan sorun olmuyodur demi
Hayır sanmıyorumBu video ile yapmistim zaten konuda linki vardi bu videonun ama olmadi bide ben rootlaama ve recovery yi uygulamayla yapiyorum ondan sorun olmuyodur demi