LG G2 Kullanıcıları Kulübü

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten mi? Çok iyiymiş. Hangi Flashtool ile yaptınız, link varsa atabilir misiniz? Ben de G3 ROM'unda hapsoldum.

32 GB'lık olan ROM'u indirip kurman lazım.

Telefonun arkasındaki siyah bantta K harfinden önce 3 haneli bir sayı yazıyor. Kaç olduğunu söyler misiniz? Telefon kutusunun üstünde de yazıyor.
Denedim olmadi offg

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten mi? Çok iyiymiş. Hangi Flashtool ile yaptınız, link varsa atabilir misiniz? Ben de G3 ROM'unda hapsoldum.

Telefonun arkasındaki siyah bantta K harfinden önce 3 haneli bir sayı yazıyor. Kaç olduğunu söyler misiniz? Telefon kutusunun üstünde de yazıyor.
offline mod ilk ciktigi zamanki flashtool ile yaptim dostum.ordaki flashtool u yukledim ama hic dosyalarini falan degistirmedim orijinal haliyle kaldi telefonu taktim gorunce yukseltme hatalarina tikladim,ilk bi telefonu kapatin kabloyu cikartin sonra tekrar acin gibisinden biselrr dedi programi kapatmadan dediklerini yaptim sonra oldu,suan orijinal romum almanya 20g deyim

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Eğer 32 GB'lığı yüklemene rağmen sorunun devam ediyorsa telefona root atıp TWRP kur. Sonra internal storage dahil wipe yap ve telefonu kapat. Telefon şuan bomboş, açılmaz. Sonra da 32 GB'lık ROM'u kur telefonuna. Eğer ROM'u atamazsan diye OTG kablonun olup olmadığını sordum.
offline mod ilk ciktigi zamanki flashtool ile yaptim dostum.ordaki flashtool u yukledim ama hic dosyalarini falan degistirmedim orijinal haliyle kaldi telefonu taktim gorunce yukseltme hatalarina tikladim,ilk bi telefonu kapatin kabloyu cikartin sonra tekrar acin gibisinden biselrr dedi programi kapatmadan dediklerini yaptim sonra oldu,suan orijinal romum almanya 20g deyim
Link varsa atabilir misin sana zahmet?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Eğer 32 GB'lığı yüklemene rağmen sorunun devam ediyorsa telefona root atıp TWRP kur. Sonra internal storage dahil wipe yap ve telefonu kapat. Telefon şuan bomboş, açılmaz. Sonra da 32 GB'lık ROM'u kur telefonuna. Eğer ROM'u atamazsan diye OTG kablonun olup olmadığını sordum.

Link varsa atabilir misin sana zahmet?
İnternal storage sildiğimde sonradan rom nasıl atacam ??

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
LG G2 ye android 5.0 ı ilk almanya vercek galiba almanya doğrulamış güncellemeyi ve 2015 te gelcek artık ne zaman gelirse

dracu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncelleme ile ilgili konu acilmis orda sorulariniza cevap verebilirler

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Birkaç ay önce "Android L gelecek" demiştim ama inanan olmamıştı. :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3-5 ay öncesinin tepe modeli tabiki güncelleme gelecek mevzu adam gibi zamanında gelip gelmemesi. Sony z'ye motorola g'ye bile güncelleme veriyorken.
tolga cem abinin dediği gibi çıktıktan 3-5 ay sonra güncelleme gelecekse hiç zahmet etmesin firmalar o saatten sonra versiyonlar atıyor zaten. 5.1 5.2

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

LG G2 telefonumdan çok memnunum ama benim için tek eksi yönü kulaklık sesi. İphone 5 kulaklığıyla çok iyi ses alamıyorum.

Android 4.4.2'den sonra 'snd_soc_msm_Taiko' isimli dosyayı da değiştirmek işe yaramıyor.

Telefonum rootlu. Telefona ROM atma dışında başka bir çözüm varsa bilen birinin yardımcı olmasını istiyorum
smile.png

Şimdiden teşekkürler,

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben buradan nasıl yükseltme hatalarını geri yükleyeceğim ki?

EDİT: KDZ dosyasını yüklemişim. :hammer:
flashtool derken ben support tool u bahsettim dostum kusura bakma.support tool u indir pc ne kur sonra g3 romdan lg yazilimini sec telefonu bagla pcye driver i yuklesin sonra programi ac yukseltme hatasina tikla.buyuk ihtimalle olacak

ngnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 5 de g2 ye ne gelicegini bilen varmi arkadaslar...kamera icin bise gelirmi ? Gerci yazilimla duzelcegini sanmiyorum ama bi umut iste

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar telefonumu satacağımda stock roma dönmek istiyorum ama yükseltme hatalarını gider yap dediğimde teleon pc ye bağlanamadı diye bir hata veriyor lg firmwareden stock romu indirmeye kalktığımda ise boş bir sayfa açılyor hatta linkte %2F yazan yeri silip denediğimdede indirmiyor bu romu indirebilceğim başka bir site varmı

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumu satacağımda stock roma dönmek istiyorum ama yükseltme hatalarını gider yap dediğimde teleon pc ye bağlanamadı diye bir hata veriyor lg firmwareden stock romu indirmeye kalktığımda ise boş bir sayfa açılyor hatta linkte %2F yazan yeri silip denediğimdede indirmiyor bu romu indirebilceğim başka bir site varmı
Pc de antivurus programini kapatin deneyin..

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Virüs programını kapatıp denedim zaten ama olmuyor nedense

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
%2f yi sildikten sonra yerine / işareti koyun deneyin..
Ben onu unutmuşum ya şimdi indiriyorum saolun birde birşey sormak istiyorum ben cihazı aldığımda taiwan romu yüklüydü bende şimdi taıwan romunu indiriyorum bunu flashtooldan kuracağım bunu kurduktan sonra download modda rooted yazısı gidermi

ydgr4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

405k serisi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Islemci sıcaklığı ortalama degerleri kac arkadaşlar. Kamera, arama internet kullanirken. Telefonunuzun degerlerini yazabilirmisiniz.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
flashtool derken ben support tool u bahsettim dostum kusura bakma.support tool u indir pc ne kur sonra g3 romdan lg yazilimini sec telefonu bagla pcye driver i yuklesin sonra programi ac yukseltme hatasina tikla.buyuk ihtimalle olacak
Maalesef olmadı. Kaç aydır bu Optimus G3 ROM'unda mahsur kaldım, yardım edersen çok makbule geçer.

Y5y8GZ.png

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

LG G2 telefonumdan çok memnunum ama benim için tek eksi yönü kulaklık sesi. İphone 5 kulaklığıyla çok iyi ses alamıyorum.

Android 4.4.2'den sonra 'snd_soc_msm_Taiko' isimli dosyayı da değiştirmek işe yaramıyor.

Telefonum rootlu. Telefona ROM atma dışında başka bir çözüm varsa bilen birinin yardımcı olmasını istiyorum
smile.png

Şimdiden teşekkürler,

Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak biri? :)