LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
tema dionda senin ki gibi hani paylaşmışın foto falan ondan G3 gibi olsun hani g3 tam böle nereye girersem girim tam g3 gibi böle sadece ilk açtığın yerde değil telefoun her yreinde :D
vikings abi yine benden hızlı davrandı :D link paylaşmak yasak değilmi bu forumda yanlış biliyormuşum demek bu forumdan arıyodum :D

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum sen bu işlere hiç bulaşma bak ben uzun zamanımı harcadım eğer bu sıfır bilgi ile sadece tema sevdası için bu işe girişirsen telefonunu mahvedebilirsin gel sözümü dinle benim.

G3 ara yüzünü istiyorsanız temasını indirip kullanabilirsiniz; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.launcher2.theme.rocketg3&hl=tr
PEKİ saol kardeş tema ile rootla indirip farkı ne aynı şey olmuomu ikiside G3e benzemiomu aynısı gibi olmuomu fark ne acaba ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
tema dionda senin ki gibi hani paylaşmışın foto falan ondan G3 gibi olsun hani g3 tam böle nereye girersem girim tam g3 gibi böle sadece ilk açtığın yerde değil telefoun her yreinde :D

Sıfır bilgi ile bu işlere girişirseniz daha root yaparken bile telefonunuzu birck yapabilirsiniz sonra bir sürü dert telefonu garantiye bile yollamak zorunda kalabilirsiniz, anakartı yakarsınız telefonu mahvedersiniz [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] adlı arkadaşımız rom yüklerken wipe yapmadığı için ana kartını yaktı bakın bu işler öyle google play storeden uygulama indirmeye benzemez en ufak hatanızda telefonunuzu kullanılmaz hale getirebilirsiniz dikkat ve bilgi gerektiren işler o yüzden bu işlere bulaşmadan gelin vazgeçin, g3 temasını indirerek hiç yoktan g3 arayüzünün zevkini çıkartabilirisiniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

PEKİ saol kardeş tema ile rootla indirip farkı ne aynı şey olmuomu ikiside G3e benzemiomu aynısı gibi olmuomu fark ne acaba ?

Dostum Tema ne Root ne ikisi bir birinden cok ayrı şeyler Tema temadır Root bir izindir telefonu izinlendirirsiniz bunlar çok karışık işler bulaşmayın lütfen iyiliğiniz için söylüyorum sonra başınıza bir sürü dert.

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıfır bilgi ile bu işlere girişirseniz daha root yaparken bile telefonunuzu birck yapabilirsiniz sonra bir sürü dert telefonu garantiye bile yollamak zorunda kalabilirsiniz, anakartı yakarsınız telefonu mahvedersiniz @memogoren adlı arkadaşımız rom yüklerken wipe yapmadığı için ana kartını yaktı bakın bu işler öyle google play storeden uygulama indirmeye benzemez en ufak hatanızda telefonunuzu kullanılmaz hale getirebilirsiniz dikkat ve bilgi gerektiren işler o yüzden bu işlere bulaşmadan gelin vazgeçin, g3 temasını indirerek hiç yoktan g3 arayüzünün zevkini çıkartabilirisiniz.

Dostum Tema ne Root ne ikisi bir birinden cok ayrı şeyler Tema temadır Root bir izindir telefonu izinlendirirsiniz bunlar çok karışık işler bulaşmayın lütfen iyiliğiniz için söylüyorum sonra başınıza bir sürü dert.
Peki Saol kardeş ozaman ben temayı yuklim hiç rootla uğraşmim en iyisi :))

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Peki Saol kardeş ozaman ben temayı yuklim hiç rootla uğraşmim en iyisi :))

Aynen öyle yapın, zaten bu işlem root yaparak olmuyor root yapıyorsunuz recovery yüklüyorsunuz g3 yazılımı yani romu indiriyorsunuz bunları başarılı şekilde kurmak var yani çok karışık ( ilk yapanlar için ) zahmetli ve riskli işlerdir.

Ben telefonumu kaç kere buzdolabında soğutmak zorunda kaldım bu işlere bulaştığımda alev alıcak hallere gelmişti resmen.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar size bir sorum olacak.LG G2 alalı 3 ay oluyor.Ama internette video izleme sorununu hala çözemedim.
Youtube programıyla oynatmada sorun yok.Ama flash desteği olmadığından olacak herhalde firefox tarayıcıda video oynatmıyor.
Bu konu hakkında çözüm varsa lütfen bilgilendirin.
Flash destekli videolari izlemek için öncelikle marketten dolphin browser ve dolphin jetpack indirin daha sonra bu linkten flash playeri indirip kurun http://dolphin.com/lab/en
Dolphin browseri acin sol alt köşedeki şeyi kaydırarak üç çizgi olan yere getirin daha sonra açılan yerden ayarlara basın aşağı inin orda web içeriği var ona basin daha sinra orda flash player yazacak ona basip her zaman deyin bunları yaparsan flash destekli videolari izleyebilirsin

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
kitkatla beraber flash player api lerini google androidden kaldırmış ancak dolphin ile açabilirsiniz

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root ile garantiden çıkıor demişsiniz... bn orjinal romu tekrar yükleyip servise gönderdim hiçde bişi olmadı..:)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
root ile garantiden çıkıor demişsiniz... bn orjinal romu tekrar yükleyip servise gönderdim hiçde bişi olmadı..:)

Rootlu cihazı garantiye verirseniz garanti kapsamında olmaz, orjinal yazılımı kurduğunuzda root vb her şey kalkar garanti kapsamına geri döner.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bu sorunun çözümü var mı? Başka bilgisayarda denedim ama olmadı. Driverler tam.

M9mmjN.png

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

M9mmjN.png
Ben sw yaşadım aynısını zamanında. Cihaz şu anda bootloopta falan herhalde. Yazılım yükleme işlemine geçmiyor çünkü tanımıyor telefonu. Driverları vs baaka bir bilgisayara kurup öyle deneyin, ben böyle sonuç aldım.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben sw yaşadım aynısını zamanında. Cihaz şu anda bootloopta falan herhalde. Yazılım yükleme işlemine geçmiyor çünkü tanımıyor telefonu. Driverları vs baaka bir bilgisayara kurup öyle deneyin, ben böyle sonuç aldım.
Cihazı İnternal Storage dahil Wipe'ladım. Yani içinde ROM falan hiçbir şey yok. Tüm driverleri silip yükleyip öyle denedim ama yine aynı hatayı aldım. Başka bilgisayarda denedim ama yine aynı hatayı aldım. Nasıl çözeceğim bu sorunu? Anlam veremiyorum doğrusu. İçi bomboş yatıyor cihaz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Cihazı İnternal Storage dahil Wipe'ladım. Yani içinde ROM falan hiçbir şey yok. Tüm driverleri silip yükleyip öyle denedim ama yine aynı hatayı aldım. Başka bilgisayarda denedim ama yine aynı hatayı aldım. Nasıl çözeceğim bu sorunu? Anlam veremiyorum doğrusu. İçi bomboş yatıyor cihaz.
Eğer pc, yükleme ekranında telefonu göremiyor ise ana kartta sorun olma ihtimali yüksek. Benim cihaz da download moda girebiliyordu fakat seninle aynı hatayı alıyordum.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Denemekten zarar gelmez, umarım kurtarırsın. Bu saçma sapan yazılım sorunları yüzünden G2'yi bıraktım, iyi ki de bırakmışım diyorum.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14

M9mmjN.png
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bu sorunun çözümünü sen biliyor musun peki? Konunu inceledim ama bu hatayı veriyor. %2'ye gelince bu ekran geliyor.

Denemekten zarar gelmez, umarım kurtarırsın. Bu saçma sapan yazılım sorunları yüzünden G2'yi bıraktım, iyi ki de bırakmışım diyorum.
Yazılım sıkıntı gerçekten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vikings ip5s ve g2 var sende galiba öyle hatırlıyorum kamerası hangisinin iyi ve g2 den 5s e geçmek için çok önemli nedenler varmı ip5s in ekranı küçük geldiği için g2 almıştım fakat içimde hep kaldı 5s

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Dostum usb modlarının hepsine tek tek al mtp lg yazılım gibi ve driverlerin yüklenmesini bkle lg nin sitesinden en son driveri kur anti virüsü kapatıp dene

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Dostum usb modlarının hepsine tek tek al mtp lg yazılım gibi ve driverlerin yüklenmesini bkle lg nin sitesinden en son driveri kur anti virüsü kapatıp dene
Bütün driverlar yüklü, eminim ama nedense olmuyor ya. Hep %2'den sonra duruyor ve Retry butonu çıkıyor.

Telefon bilgisayara bu şekilde bağlı:

nYnArl.png

Birisi şuan müsaitse TeamViewer üzerinden yardım edebilir mi?

TWRP'ye de girebiliyorum. Ana kartta sorun olduğunda bile TWRP'ye giriliyor mu?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bütün driverlar yüklü, eminim ama nedense olmuyor ya. Hep %2'den sonra duruyor ve Retry butonu çıkıyor.

Telefon bilgisayara bu şekilde bağlı:

nYnArl.png

Birisi şuan müsaitse TeamViewer üzerinden yardım edebilir mi?

TWRP'ye de girebiliyorum. Ana kartta sorun olduğunda bile TWRP'ye giriliyor mu?
Bence gidilmez anakartnda filan sorun yok olsa lg yazisi bile ckmaz

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bence gidilmez anakartnda filan sorun yok olsa lg yazisi bile ckmaz
O zaman neden Download moddan ROM atamıyorum ki? Bütün her şey tam, eminim.

Mesela burada Ok butonuna basınca yüklemeyi en başa alıyor ve yüklemiyor da. Öyle açılıyor. Bunun bir ilgisi falan var mı? Telefonda sorun olduğunu düşünmeye başladım artık ya.

Pv95y5.png

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
O zaman neden Download moddan ROM atamıyorum ki? Bütün her şey tam, eminim.

Mesela burada Ok butonuna basınca yüklemeyi en başa alıyor ve yüklemiyor da. Öyle açılıyor. Bunun bir ilgisi falan var mı? Telefonda sorun olduğunu düşünmeye başladım artık ya.

Pv95y5.png
Bende bilmiom telefonum seninki gibi olnca bndede hata veriyodu ama otg kablosuyla custom yukledim

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bende bilmiom telefonum seninki gibi olnca bndede hata veriyodu ama otg kablosuyla custom yukledim
İleride G3 arayüzü G2'ye gelince biz Custom ROM'da mı kalacağız veya ileride garantilik bir durum olunca o zaman n'apacağız? Bunu yüklemenin bir yolu olmalı ya. Sinirim bozuldu.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
İleride G3 arayüzü G2'ye gelince biz Custom ROM'da mı kalacağız veya ileride garantilik bir durum olunca o zaman n'apacağız? Bunu yüklemenin bir yolu olmalı ya. Sinirim bozuldu.
Bende bilsem stocka gecerdim orda ama olmadi sendeki gibi optimus g3 e gectim hem custom romdanda geri donebilion