221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
G2 al keyfine bak..
Sıfır sorun.
Sıfır sorun.
aynen G2 al keyfine bak canavar telefonG2 al keyfine bak..
Sıfır sorun.
Yanlis anladin sen knock kode girerken eskiden ekrani acmadan siyah ekran yani o.zaman girince direk ana.ekrana gwciyordu cift.tiklayinca sari.led.yanip hatali.diyordu şimdi öyle değil ekran siyahken girmiyorum cift tiklatinca ekran aciliyor o knock kode girilen yeri gösteriyor ordan aciyorum anladin miOrijinaldede yoktuki
Twrp yuklediysen ondan dolayıdırYanlis anladin sen knock kode girerken eskiden ekrani acmadan siyah ekran yani o.zaman girince direk ana.ekrana gwciyordu cift.tiklayinca sari.led.yanip hatali.diyordu şimdi öyle değil ekran siyahken girmiyorum cift tiklatinca ekran aciliyor o knock kode girilen yeri gösteriyor ordan aciyorum anladin mi![]()
Yanlis anladin sen knock kode girerken eskiden ekrani acmadan siyah ekran yani o.zaman girince direk ana.ekrana gwciyordu cift.tiklayinca sari.led.yanip hatali.diyordu şimdi öyle değil ekran siyahken girmiyorum cift tiklatinca ekran aciliyor o knock kode girilen yeri gösteriyor ordan aciyorum anladin mi![]()
Adi ne ?Yeni navbar programi indirdim cok guzel ancak ustteki bar inince filan sonuna kadar inio vs inmemesi icin ayar varmi![]()
anlamıştım zatenYanlis anladin sen knock kode girerken eskiden ekrani acmadan siyah ekran yani o.zaman girince direk ana.ekrana gwciyordu cift.tiklayinca sari.led.yanip hatali.diyordu şimdi öyle değil ekran siyahken girmiyorum cift tiklatinca ekran aciliyor o knock kode girilen yeri gösteriyor ordan aciyorum anladin mi![]()
ultimate dynamic navbar xposedle çalışıyor ve pro versiyonunu indirdimAdi ne ?
Cok stabil telefon canavar canavar [emoji3]arkadaşlar lg g2 alıpda pişman olan varmı , varsa sıkıntısı ne ?
Bende yaptim gercekten guzel birnuygulamaymis yanliz bildirim panelinde bildirimini naisl kaldiracagiz?anlamıştım zatenD yani 2 kere vuruyon ekrana ondan sonra kilit ekranı açılıyor kodu giriyon işte öyle birşey yoktu türkiye 20 c kullanıyordum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ultimate dynamic navbar xposedle çalışıyor ve pro versiyonunu indirdimşuan tuşları görünmez yaptım ekran full gözüküo tuşlarıda bidaha çekip basmıyom yerlerini biliyorum zaten
![]()
Dissplay notification olmasi lazm ama bendede calismio kaliyo oyleBende yaptim gercekten guzel birnuygulamaymis yanliz bildirim panelinde bildirimini naisl kaldiracagiz?
Bu programla kalkiyo zaten adi ultimate dynamic navbar root ve xposed gerektrrPeki alttaki ekranın içinde olan buton tuşlarını nasıl kaldırabilirz onun uygulaması varmış diyorlar istediğimz zaman açarız istediğimiz zaman kapatabiliyomuşuz ama sadece alltaki tuşlar uygulamanın adını sööylerseniz sevinirim![]()
Peki alttaki ekranın içinde olan buton tuşlarını nasıl kaldırabilirz onun uygulaması varmış diyorlar istediğimz zaman açarız istediğimiz zaman kapatabiliyomuşuz ama sadece alltaki tuşlar uygulamanın adını sööylerseniz sevinirim![]()
Kardeş seninki çok zahmetli ilk GravityBox'u yuklicez sonra LG Pie Support'u indircez ve tuşları kaldırcaz ölemi
Benimkide ayni yola ckio vikingsin dedigi daha iyiKardeş seninki çok zahmetli laan üşeniom gsadha ilk GravityBox'u yuklicez sonra LG Pie Support'u indircez ve tuşları kaldırcaz ölemiYAA ÇOK ZORR
Nasıl G3 GİBİ YAPIONUZ TELEFONU BLÖE SÜPER OLUO ONU NASIL YAPTINIZ SÖLEYİİNNBenimkide ayni yola ckio vikingsin dedigi daha iyi
Nasıl G3 GİBİ YAPIONUZ TELEFONU BLÖE SÜPER OLUO ONU NASIL YAPTINIZ SÖLEYİİNN![]()
Buldum sanırım google playde uygulaması var olleyy daha kolay bu işşallah olurLG bölümünü araştırırsanzı gerekli konuları bulabilirsiniz, kısaca şöyle;
Root
Twrp recovery
Rom yükleyeceksiniz.
Root yapmadan kullanamassn yaptnmıBuldum sanırım google playde uygulaması var olleyy daha kolay bu işşallah olur![]()
GMD Auto Hide Soft Keys ★ root
Oluyorr neden kullanamimm kiRoot yapmadan kullanamassn yaptnmı
Bilmem olmamasi lazm benim tel zaten rootluOluyorr neden kullanamimm kiSEN DENE BAK OLACAK
Kardeş bende rootlamak stiyorum ve daha sonrasında telefonumu G3 arayüzüne dönüştürmek istiyorum fakat hiç fikrim yok bu konuda rootlamayı sen mi yaptın ası yapılıor ya bir şeyi yanlış yaparsam ve telefonu bozaarsam yardımcı olun nasıl rrot yapıp G3 e dönüştürcezzz ?Bilmem olmamasi lazm benim tel zaten rootlu
Vikings abi ustte yazdi konular var yapman gerekenle ilgili ama cihazn bozulma ihtimali var ve garantiden cikio ve g3 sistemi biraz daha sarj yiyo ve isinio yine sen istedigini yap 😄Kardeş bende rootlamak stiyorum ve daha sonrasında telefonumu G3 arayüzüne dönüştürmek istiyorum fakat hiç fikrim yok bu konuda rootlamayı sen mi yaptın ası yapılıor ya bir şeyi yanlış yaparsam ve telefonu bozaarsam yardımcı olun nasıl rrot yapıp G3 e dönüştürcezzz ?
Yapabilsem çok iyi olurdu fakat yapamicam gibiVikings abi ustte yazdi konular var yapman gerekenle ilgili ama cihazn bozulma ihtimali var ve garantiden cikio ve g3 sistemi biraz daha sarj yiyo ve isinio yine sen istedigini yap 
G3 un temasi var zaten roota filan gerek yok sadece tema olarakYapabilsem çok iyi olurdu fakat yapamicam gibiOZAMAN BEN g2 arayüzünü kullanimm ve google playden GMD Auto Hide Soft Keys ★ root progarmını indirim oyun oynarken yada video izleren işime yarayabilir sadece bunu kullanim
![]()
oha BEN zaten sadece temasını sitiyorum sanki G3 kullanır gibi olmasını istiyorum ozman nie root diyip adamın kafasını arıştırıonuz nasıl indircem o temayı yardımcı olunnG3 un temasi var zaten roota filan gerek yok sadece tema olarak
tamam bekle bu forumda vardı buluyorumoha BEN zaten sadece temasını sitiyorum sanki G3 kullanır gibi olmasını istiyorum ozman nie root diyip adamın kafasını arıştırıonuz nasıl indircem o temayı yardımcı olunnolll daha dorusu hade knk
![]()
oha BEN zaten sadece temasını sitiyorum sanki G3 kullanır gibi olmasını istiyorum ozman nie root diyip adamın kafasını arıştırıonuz nasıl indircem o temayı yardımcı olunnolll daha dorusu hade knk
![]()