LG G2 Kullanıcıları Kulübü

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Orijinaldede yoktuki
Yanlis anladin sen knock kode girerken eskiden ekrani acmadan siyah ekran yani o.zaman girince direk ana.ekrana gwciyordu cift.tiklayinca sari.led.yanip hatali.diyordu şimdi öyle değil ekran siyahken girmiyorum cift tiklatinca ekran aciliyor o knock kode girilen yeri gösteriyor ordan aciyorum anladin mi :-)

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Yanlis anladin sen knock kode girerken eskiden ekrani acmadan siyah ekran yani o.zaman girince direk ana.ekrana gwciyordu cift.tiklayinca sari.led.yanip hatali.diyordu şimdi öyle değil ekran siyahken girmiyorum cift tiklatinca ekran aciliyor o knock kode girilen yeri gösteriyor ordan aciyorum anladin mi :-)
Twrp yuklediysen ondan dolayıdır

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Ekrana çift dokunup açma ve knock code sorunu Twrp recovery yükledikten sonra gerçekleşiyor bunu düzeltmek için Dorimanx kernelini yüklemeniz gerekiyor.

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni navbar programi indirdim cok guzel ancak ustteki bar inince filan sonuna kadar inio vs inmemesi icin ayar varmi
4ad76d68f29d599341a30e658a41c184.jpg
Adi ne ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
anlamıştım zaten :DD yani 2 kere vuruyon ekrana ondan sonra kilit ekranı açılıyor kodu giriyon işte öyle birşey yoktu türkiye 20 c kullanıyordum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ultimate dynamic navbar xposedle çalışıyor ve pro versiyonunu indirdim :) şuan tuşları görünmez yaptım ekran full gözüküo tuşlarıda bidaha çekip basmıyom yerlerini biliyorum zaten :)

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamıştım zaten :DD yani 2 kere vuruyon ekrana ondan sonra kilit ekranı açılıyor kodu giriyon işte öyle birşey yoktu türkiye 20 c kullanıyordum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ultimate dynamic navbar xposedle çalışıyor ve pro versiyonunu indirdim :) şuan tuşları görünmez yaptım ekran full gözüküo tuşlarıda bidaha çekip basmıyom yerlerini biliyorum zaten :)
Bende yaptim gercekten guzel birnuygulamaymis yanliz bildirim panelinde bildirimini naisl kaldiracagiz?

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki alttaki ekranın içinde olan buton tuşlarını nasıl kaldırabilirz onun uygulaması varmış diyorlar istediğimz zaman açarız istediğimiz zaman kapatabiliyomuşuz ama sadece alltaki tuşlar uygulamanın adını sööylerseniz sevinirim :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Peki alttaki ekranın içinde olan buton tuşlarını nasıl kaldırabilirz onun uygulaması varmış diyorlar istediğimz zaman açarız istediğimiz zaman kapatabiliyomuşuz ama sadece alltaki tuşlar uygulamanın adını sööylerseniz sevinirim :)
Bu programla kalkiyo zaten adi ultimate dynamic navbar root ve xposed gerektrr

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

ertyoll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar size bir sorum olacak.LG G2 alalı 3 ay oluyor.Ama internette video izleme sorununu hala çözemedim.
Youtube programıyla oynatmada sorun yok.Ama flash desteği olmadığından olacak herhalde firefox tarayıcıda video oynatmıyor.
Bu konu hakkında çözüm varsa lütfen bilgilendirin.

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilmem olmamasi lazm benim tel zaten rootlu
Kardeş bende rootlamak stiyorum ve daha sonrasında telefonumu G3 arayüzüne dönüştürmek istiyorum fakat hiç fikrim yok bu konuda rootlamayı sen mi yaptın ası yapılıor ya bir şeyi yanlış yaparsam ve telefonu bozaarsam yardımcı olun nasıl rrot yapıp G3 e dönüştürcezzz ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kardeş bende rootlamak stiyorum ve daha sonrasında telefonumu G3 arayüzüne dönüştürmek istiyorum fakat hiç fikrim yok bu konuda rootlamayı sen mi yaptın ası yapılıor ya bir şeyi yanlış yaparsam ve telefonu bozaarsam yardımcı olun nasıl rrot yapıp G3 e dönüştürcezzz ?
Vikings abi ustte yazdi konular var yapman gerekenle ilgili ama cihazn bozulma ihtimali var ve garantiden cikio ve g3 sistemi biraz daha sarj yiyo ve isinio yine sen istedigini yap 😄

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vikings abi ustte yazdi konular var yapman gerekenle ilgili ama cihazn bozulma ihtimali var ve garantiden cikio ve g3 sistemi biraz daha sarj yiyo ve isinio yine sen istedigini yap 
Yapabilsem çok iyi olurdu fakat yapamicam gibi :D OZAMAN BEN g2 arayüzünü kullanimm ve google playden GMD Auto Hide Soft Keys ★ root progarmını indirim oyun oynarken yada video izleren işime yarayabilir sadece bunu kullanim :D

c220milan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonumun kasası kendi kendine çatlamaya başladı herhangi bir darbe yok koruyucu kılıf ile kullanıyorum ama kasa farklı yerlerden çatlıyor sizce ne yapmalıyım. çatlaklar telefonun ince metal plakasından ekranın çerçevesine doğru şu an üst kısımda iki, sağ tarafta da bir tane çatlak var.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yapabilsem çok iyi olurdu fakat yapamicam gibi :D OZAMAN BEN g2 arayüzünü kullanimm ve google playden GMD Auto Hide Soft Keys ★ root progarmını indirim oyun oynarken yada video izleren işime yarayabilir sadece bunu kullanim :D
G3 un temasi var zaten roota filan gerek yok sadece tema olarak

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
oha BEN zaten sadece temasını sitiyorum sanki G3 kullanır gibi olmasını istiyorum ozman nie root diyip adamın kafasını arıştırıonuz nasıl indircem o temayı yardımcı olunn :D olll daha dorusu hade knk :D

Dostum sen bu işlere hiç bulaşma bak ben uzun zamanımı harcadım eğer bu sıfır bilgi ile sadece tema sevdası için bu işe girişirsen telefonunu mahvedebilirsin gel sözümü dinle benim.

G3 ara yüzünü istiyorsanız temasını indirip kullanabilirsiniz; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.launcher2.theme.rocketg3&hl=tr