LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cloudy g3 e klima projektor filan geldi iyi guzelde bazi markalar yok beko arcelik gibi

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben kurdum aynı gün kaldırdım telefonu 5 saatte şarj etmesi pilin hızlı tükenmesi marketten bişey indirirken telefonun donması internetten resim indirince bildirim çubuğunun coşması cinnete getirmişti.Ben tavsiye etmiyorum gene de istersen yükle test et 1 gün herşeyi yüklemeden sonra baska roma geçersin.

Sende tam temiz kurulum olmamış galiba 2-3 gün kullandım hiçbir problemi yoktu

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Cm tarzı rom isteyenlere önerim ehndroixrom eski sürümüne göre pili iyi geliştirmişler 2 gündür kullanıyorum şarjı hızı filan gayet güzel :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cm tarzı rom isteyenlere önerim ehndroixrom eski sürümüne göre pili iyi geliştirmişler 2 gündür kullanıyorum şarjı hızı filan gayet güzel :)
Selam cloudy g3 kullanıyorm kendi kerneli hosuma gitti dorimanx istemiom ama onda ses arttrma seyi hosuma gitti bildiginiz guzel ses arttrma programi varmi

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
aveada internette hız sorunu yaşıyorum acaba modemden mi normalde optimus romdan memnunum yada bu sorunlara çözüm var mı hızı yavaş birde çok geç tepki veriyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Selam cloudy g3 kullanıyorm kendi kerneli hosuma gitti dorimanx istemiom ama onda ses arttrma seyi hosuma gitti bildiginiz guzel ses arttrma programi varmi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537
Bu linkten kulaklık ve hoparlör için olan modları indirip flashla bide poweramp full sürüm kur ayarları bu şekil yap :)
ta6upe7y.jpg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
aveada internette hız sorunu yaşıyorum acaba modemden mi normalde optimus romdan memnunum yada bu sorunlara çözüm var mı hızı yavaş birde çok geç tepki veriyor.

Avea hep böyle hocam yapacak tek şey şikayet ancak onada bakmıyolar zaten :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ehndroixrom kullanıyorum 2 gündür şuanlık memnunum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ehndroixrom kullanıyorum 2 gündür şuanlık memnunum
süper gerçekten bende şimdi yükledim yağ gibi akıyo çok hoş ikonlar filan alıştım tek sorun şu ki G2 deki özellikleri aratıyo ve tüm wifileri gördüğü halde bizim evdekini görmüyo çok tuhaf

- - - Mesaj Güncellendi - - -

süper gerçekten bende şimdi yükledim yağ gibi akıyo çok hoş ikonlar filan alıştım tek sorun şu ki G2 deki özellikleri aratıyo ve tüm wifileri gördüğü halde bizim evdekini görmüyo çok tuhaf
birde screenshot alamıyorum

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biri bana yardım edebilir mi .. stock rom yükledim hersey oldu bitti..ilk defa com.android phone işlemi durduruldu hatası alıorum.... çözümü olan yokmu...

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaptım..:) şimdide ftm modedan cıkamıom.... nası yapıcaz...sinir oldum elim ayagım titrio

watersome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kılıf ne kullanıyosunuz arkadaşlar sormuştum ama yanıt alamadım -_-
Ekran koruyucu lazım mı nerden nasıl alınır telefoncu mu takar fiyat vs. :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kılıf ne kullanıyosunuz arkadaşlar sormuştum ama yanıt alamadım -_-
Ekran koruyucu lazım mı nerden nasıl alınır telefoncu mu takar fiyat vs. :)
silikon kılıf hediye geldi beyaz ama kapkara oldu alırsan beyaz alma :D Ekran koruyucuda 5tlye takıyolar ben daha taktırmadımda düşünüyorum takmayı.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler banada atsaniza romun linkini bende deneyeyim optimus g3 cok agir

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Linki paylasmis arkadasin biri linke gerek kalmadi da beyler recoveryi guncelleyin diyo baska romdan gelenler icin nasil guncelleyebilirim?

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yahu beyler twrp recoveryi nasil guncelliyoruz bilen kimse var mi yeni rom yuklicem yukliyemiyorum

brk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu wipe yaptım sonra yanlış bi menüye girdim galiba do not install yazıyordu ona tıkladım şimdi de telefon açılmıyor lg logosunda kalyor

yok mu arkadaşlar yardımcı olacak biri açılmıyor telefon

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Power full surum nasil yapariz ucretsiz

Poweramp kur lucky patcher kur ve en son sürüm indir poweramp aç kütüphaneyi tarasın sonra uygulamalardan durdurmaya zorla de lucky patchere gir yama menüsünden yenileyi seç eğer indirdiğin poweramp build 539 veya önceki sürüm ise ilk seçeneği sonraki sürümlerden ise 2 veya 3. Seçeneği seçip yenilemesini bekliyoruz ve full olmuş oluyor
Not: Bu mesaj imha olabilir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
telefonu wipe yaptım sonra yanlış bi menüye girdim galiba do not install yazıyordu ona tıkladım şimdi de telefon açılmıyor lg logosunda kalyor

yok mu arkadaşlar yardımcı olacak biri açılmıyor telefon

Kapatma tuşuna basılı tut kapanana kadar kapanır kapanmaz ses kısma + güç tuşuna bas logo gelince elini çekip yine aynı tuşlara bas factory reset ekranı gelcek 3 4 kere güç tuşuna basnca twrp ye gircen sonra romu full wipe yapıp romu flashla vs.

brk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
logo gelince elimi çekip aynı tuşlara bastığımda yine logoda takılı kalıyor

arkadaşlar ben buraya mesajı bırakayım da yardım eden olursa telefonu vroot ile rootladım sonrasında g3 romu kurmak için wipe yaptım sonra o menüden çıkamadım telefon kapandı bi daha da açılmadı lg logosunda kalıyor