LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bütün driverlar yüklü, eminim ama nedense olmuyor ya. Hep %2'den sonra duruyor ve Retry butonu çıkıyor.

Telefon bilgisayara bu şekilde bağlı:

nYnArl.png

Birisi şuan müsaitse TeamViewer üzerinden yardım edebilir mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

TWRP'ye de girebiliyorum. Ana kartta sorun olduğunda bile TWRP'ye giriliyor mu?

Gel dostm team den yapalm anakartta sorun yok merak etme :)

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bütün driverlar yüklü, eminim ama nedense olmuyor ya. Hep %2'den sonra duruyor ve Retry butonu çıkıyor.

Telefon bilgisayara bu şekilde bağlı:

nYnArl.png

Birisi şuan müsaitse TeamViewer üzerinden yardım edebilir mi?

TWRP'ye de girebiliyorum. Ana kartta sorun olduğunda bile TWRP'ye giriliyor mu?
Dostum bide son olarak 32 bit pc de dene :-)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=404707]Liquido[/MENTION] Bilgisayarımı hemen hemen bir ay önce formatlattırdım win 8.1'den 7 ultimateye döndüm.

Her şeyi kurdum G2'ye stock romu kurucaktım aynı hatayı almaya başladım, %2'ye geliyor sonra şak diye hata geliyordu ama böyle olmaması lazım %5'e hızlıca gelip biraz bekletip hızlıca dolması lazım ( yapa yapa ezberledim artık :mrgreen: ) her neyse konumda anlattıklarımı yaptım olmadı bende vazgeçtim.

Annemin Optimus L9'a 4.4.2 kitkat custom rom yüklemek istedim fakat hata verdi yedekte almamıştım üstüne full wipe yapmıştım telefon kenarda kaldı, pc'ye bağladım hata verdi tekrar konumdakileri yaptım ama bu sever LG Pc Suite'i de sildim ve suitei hiç yüklemedim ve oldu, hatta g2'ye bile stock romu kurabildim.

Bu arada senin o yükleme yapan ekranın teması eski yani artık öyle olmuyor sanırım eski sürüm falan kullanıyorsun belki sorun ondandır?

Yeni rom yükleme ekranı artık böyle olması lazım;

15032011224227.jpg

Önde çıkan hatanın konu ile ilgisi yok sadece yeni temayı göstermek için internetten buldum.

Yükleme yapmadan önce sağ altdan mavi şeye tıklayıp ON yapmayı unutma.

c220milan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonumun kasası kendi kendine çatlamaya başladı herhangi bir darbe yok koruyucu kılıf ile kullanıyorum ama kasa farklı yerlerden çatlıyor sizce ne yapmalıyım. çatlaklar telefonun ince metal plakasından ekranın çerçevesine doğru şu an üst kısımda iki, sağ tarafta da bir tane çatlak var. Bu sorun garanti kapsamina girer mi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar telefonumun kasası kendi kendine çatlamaya başladı herhangi bir darbe yok koruyucu kılıf ile kullanıyorum ama kasa farklı yerlerden çatlıyor sizce ne yapmalıyım. çatlaklar telefonun ince metal plakasından ekranın çerçevesine doğru şu an üst kısımda iki, sağ tarafta da bir tane çatlak var. Bu sorun garanti kapsamina girer mi?

Sorun sizden kaynaklı değilse servis ücretsiz yapar.

mert.g.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.aleyküm beyler LG G2 için Antivirüs programı önerebilirmisiniz..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@mert.g. Antivirüs programlarına gerek yok ben gereksiz buluyorum zaten virüs bulaştırmak isteyen kişiye antivirüs programı sökmez, clean master programı indirip her hafta veya 3 günde bir ram ve gereksiz dosya temizliği yapmanı öneririm.

Virüs programları şarj tüketir ram kullanır telefonu yavaşlatabilir.

İlla kullanmak istiyorum diyorsanız Avast öneririm daha bir işe yaradığını görmedim sadece bilgisayarda yarıyor.

mert.g.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@mert.g. Antivirüs programlarına gerek yok ben gereksiz buluyorum zaten virüs bulaştırmak isteyen kişiye antivirüs programı sökmez, clean master programı indirip her hafta veya 3 günde bir ram ve gereksiz dosya temizliği yapmanı öneririm.

Virüs programları şarj tüketir ram kullanır telefonu yavaşlatabilir.

İlla kullanmak istiyorum diyorsanız Avast öneririm daha bir işe yaradığını görmedim sadece bilgisayarda yarıyor.

Teşükkürler. Ben sizi facebookta da takip ediyorum bazen apk veriyorsunuz o verdiğiniz site güvenilir mi yani virüs bulaşma ihtimali varmı ? Ayrıca ram boşaltmak işe yarıyormu ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bugün sistemin yedeğini alıp cloudy 1.3 kullanmayı deniyecem öncelikle yedeği twrp den alıyorduk dimi 2. si yedeği aldıktan sonra ınternal storage hariç full wipe yapmam gereklimi yani yeni sistem yükleyeceğim için eğer cloudy i sevmessem optimus a geri döncemde

c220milan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun benden kaynaklı değil telefonu kılıfından hiç çıkarmıyorum kendiliğinden çatlıyor. fotoğrafı internetten buldum aynı bu şekilde çatlaklar.
4650EAC72247A7D6D5D1C2CDB6D8C14E.JPG

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
[MENTION=404707]Liquido[/MENTION] Bilgisayarımı hemen hemen bir ay önce formatlattırdım win 8.1'den 7 ultimateye döndüm.

Her şeyi kurdum G2'ye stock romu kurucaktım aynı hatayı almaya başladım, %2'ye geliyor sonra şak diye hata geliyordu ama böyle olmaması lazım %5'e hızlıca gelip biraz bekletip hızlıca dolması lazım ( yapa yapa ezberledim artık :mrgreen: ) her neyse konumda anlattıklarımı yaptım olmadı bende vazgeçtim.

Annemin Optimus L9'a 4.4.2 kitkat custom rom yüklemek istedim fakat hata verdi yedekte almamıştım üstüne full wipe yapmıştım telefon kenarda kaldı, pc'ye bağladım hata verdi tekrar konumdakileri yaptım ama bu sever LG Pc Suite'i de sildim ve suitei hiç yüklemedim ve oldu, hatta g2'ye bile stock romu kurabildim.

Bu arada senin o yükleme yapan ekranın teması eski yani artık öyle olmuyor sanırım eski sürüm falan kullanıyorsun belki sorun ondandır?

Yeni rom yükleme ekranı artık böyle olması lazım;

15032011224227.jpg

Önde çıkan hatanın konu ile ilgisi yok sadece yeni temayı göstermek için internetten buldum.

Yükleme yapmadan önce sağ altdan mavi şeye tıklayıp ON yapmayı unutma.
Bu yeni sürümün linkini atarmisin

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bugün telefona sistem yükleyecektim yine telefonun internal storageyi filan bilerek sildim otg ile atcaktım bide ne göriyim mount otg yapmıo kaçkez denedim cıkardım taktım flaşı biçimlendirdim reset attım yine olmuyo yardım edin lütfen not: telefona sistemi normal bilgiayardanda atmaya çalıştım bozuk değilken öylede yanıt vermiyo filan dedi atmadı

almanya 20 d yükliyim ozaman dedim tıklıyom linkine skip this ad ye tıklıyom ondan sonra bomboş sayfa açılıyo hiçbirşey açılmıyor

Tamam yaptım flash belleğin biçimi ntfs imiş onu değiştirdim oldu ohbe :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
40 dk dır cloudy kullanıyorum süper ısınma filan yok optimus taki gibi ve orijinal g3 boot animasyonu varmış ben okadar istemiştim onu kimse paylaşmamıştı bu romda olduğunu bilseydim hemen geçerdim

watersome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, Arka kapak+ekran koruyucu mu önerirsiniz. Flip cover mı. Quick windowlar kullanışlı mı.
Bir de ekran koruyucuları telefoncuya mı taktırtmak gerek?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar cloudy kullaniom dorimanx kernelini kurmak istemiom bunun kerneli guzel isinmio cok ama dorimanxde ses arttrma hosuma gitti

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 sayfasında radio testi denemek için hidden menuye girdim... yeniden baslattı telefon dediği seyi yaptıktan sonra... gidiş o gidiş...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
lg g2 sayfasında radio testi denemek için hidden menuye girdim... yeniden baslattı telefon dediği seyi yaptıktan sonra... gidiş o gidiş...
Bilmiyorum oyle biseye rastlamadm xposed varsa yenisini yukleyebilirsiniz benim bildigim program ultimate dynamic navbar normali kdr iyi degil ama tek bildigim bu

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Beyler lg g2 16 gb siyah başarı garantili telefonumu yaklaşık 10 aydır kullanıyorum 1500e istanbul bilişimden almıştım kutusu herşeyi tam tamına duruyor ekranda ve lenste ufak tefek çizikler var ışığa tutunca anca gözüküyor kullanıma bir etkisi yok birde bir kez elden düşmüştü yan ve arka tarafta ufak darbeler var 2 tanesi çizik şeklinde yani sanki kedi tırmalamış yan taraftaki de dikkatli bakınca görünüyor logolar zaten düşeli çok oldu kılıf takınca hiçbiri görünmüyor tabi oda ayrı konu.Sizce ben bu cihazı 900e satsam iyi yapmış olur muyum toplamda 600 lira zarar ama cihazda durum bu şekilde paraleller ucuz ama bu başarı garantili bence 900 eder birde sizin fikrinizi alalım :)

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi yardım edin da beyler..:) sanal tuşlar kayıp oldu. 1.3.2 yi de yükledim sonuç yok... sanal tuşlar kayıp nerden yapıcaz...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Otg kablosuyla oluyo benim sistemde cokunce oyle yaptm
Şimdi benim cihazda nasıl olduysa sistem çok yer kaplıyor ufak tefek ugulamalar yüklü olduğu halde yaklaşık 500mb yer var müzik video diger dosyalar taş çatlasın 2 gb şimdi bende g3 v1.3.1 romu yüklü internal storageyi de silersem sonra orjinal roma dönebilir miyim yoksa sorun mu çıkıyor daha doğrusu otg ile bu iş mümkün müdür ? [MENTION=383050]Virility[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şimdi benim cihazda nasıl olduysa sistem çok yer kaplıyor ufak tefek ugulamalar yüklü olduğu halde yaklaşık 500mb yer var müzik video diger dosyalar taş çatlasın 2 gb şimdi bende g3 v1.3.1 romu yüklü internal storageyi de silersem sonra orjinal roma dönebilir miyim yoksa sorun mu çıkıyor daha doğrusu otg ile bu iş mümkün müdür ? @Virility @Vikings

İ.s seçerseniz telefonunuzda ki her şey siliniz müzik video vb yani telefonu aldığınız ilk gün gibi olur.

Stock romu sadece bilgisayardan yükleyebilirsiniz download modda.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Şimdi benim cihazda nasıl olduysa sistem çok yer kaplıyor ufak tefek ugulamalar yüklü olduğu halde yaklaşık 500mb yer var müzik video diger dosyalar taş çatlasın 2 gb şimdi bende g3 v1.3.1 romu yüklü internal storageyi de silersem sonra orjinal roma dönebilir miyim yoksa sorun mu çıkıyor daha doğrusu otg ile bu iş mümkün müdür ? [MENTION=383050]Virility[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Hocam internal storage ile filan uğraşmayın bence yedeğinizi alıp download moddan stock rom flashlayın sonra bide hard reset atn tamamdır :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
cm11 kullanan varmı memnun musunuz link verebilecek var mı? birde avea kullanıp internet hızında tepkime süresinde sorun yaşayan var mı?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
cm11 kullanan varmı memnun musunuz link verebilecek var mı? birde avea kullanıp internet hızında tepkime süresinde sorun yaşayan var mı?
Ben kurdum aynı gün kaldırdım telefonu 5 saatte şarj etmesi pilin hızlı tükenmesi marketten bişey indirirken telefonun donması internetten resim indirince bildirim çubuğunun coşması cinnete getirmişti.Ben tavsiye etmiyorum gene de istersen yükle test et 1 gün herşeyi yüklemeden sonra baska roma geçersin.