DirkDriggler
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
elite ram konusunda daha iyi onu alıcam galibaO kadar nasil görüyorsun merak esiyorum stock 20c
elite ram konusunda daha iyi onu alıcam galibaO kadar nasil görüyorsun merak esiyorum stock 20c
Hayatinin hatasi ne diyim sirf ram icin telefon alinmaz ayrica gayet yeterli ben sadece kullanimini gösterdimelite ram konusunda daha iyi onu alıcam galiba
Bencede 200 mb ram kalsa bile cihaz stabil calistiktan sonra bir onemi kalmıyorHayatinin hatasi ne diyim sirf ram icin telefon alinmaz ayrica gayet yeterli ben sadece kullanimini gösterdim
Hayatinin hatasi ne diyim sirf ram icin telefon alinmaz ayrica gayet yeterli ben sadece kullanimini gösterdim
Sarja takın ve %100 olsun. 1 saat daha bırakıp çekin fişi.Meraba arkadaşlar. Telefonu ilk sarja taktığında 8 saat bekletmek doğrumu sizce.
Sarja takın ve %100 olsun. 1 saat daha bırakıp çekin fişi.
memogoren in dediği gibi yap sorun olmazKesin bilgi demi eminsiniz. Biraz pimpirikliyimde
bn 12 saat şarjda bıraktım sorun olur mu?Sarja takın ve %100 olsun. 1 saat daha bırakıp çekin fişi.
saol [MENTION=350013]memogoren[/MENTION]@kraldergi23 bir sorun olmaz, zaten kendisi gücü kesiyor.
Bende geri dönmeye çalıştım stock roma ama yapamadım nerde yanlış yaptım bende bilmiyorumAndroid L geç de olsa gelecektir, bundan eminim. Lg G ile aynı sürümü kullanıyoruz (4.4.2). Ben şu anda çok memnunum cihazdan. Sanal tuşları kaldırıp pie yaptım, ekranın tümünü kullanıyorum, xdabeb kamera modu yüklü olduğu için gece fps düşmüyor hatta 4k Video bile çekiyorum. Dorimanx kernel var cihazda ve cihazdaki Cpu Hotplug tan tut undervolting e kadar her ayarı titiz bir şekilde yaptım. Kısaca stock iyidir iyi. Boşverin bu rom ayaklarını.
Aldığın hatanın resmini yada takıldığın yeri yazarsan yardımcı oluruzBende geri dönmeye çalıştım stock roma ama yapamadım nerde yanlış yaptım bende bilmiyorum
flashtool muydu nedir onu yükledim güya driverlara bakacak açılıyor biraz bekliyor sonra windows çalışmayı durdurdu hatası veriyor birde önceden lg pc suite telefonu görüyordu artık görmüyor sanırım pcnin driverlarinda eksik var benimde değil pc başka pc de yok o yüzden sorunu net olarak bende çözemedim halamlara gidince orda denerim artık orda da sorun çıkarsa bu sefer resim atarımgeçmiş olsn hocam
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aldığın hatanın resmini yada takıldığın yeri yazarsan yardımcı oluruz
hiç bir takılma yok git al pişman olmazsınArkadaşlar cihazı öneriyosunuz dimi android sürümleri çıktıkça güncelleme gelicek rootla falan oyunlarda tam ekran o sorunu hallederimde 2 gb ram kafamı karıştırdı çok grafik gerektiren oyunlarda sorun çıkarmaz dimi sonuçta ağzına kadar doldurcam 23-24 gb takılma çok yapmasında
Android L geç de olsa gelecektir, bundan eminim. Lg G ile aynı sürümü kullanıyoruz (4.4.2). Ben şu anda çok memnunum cihazdan. Sanal tuşları kaldırıp pie yaptım, ekranın tümünü kullanıyorum, xdabeb kamera modu yüklü olduğu için gece fps düşmüyor hatta 4k Video bile çekiyorum. Dorimanx kernel var cihazda ve cihazdaki Cpu Hotplug tan tut undervolting e kadar her ayarı titiz bir şekilde yaptım. Kısaca stock iyidir iyi. Boşverin bu rom ayaklarını.
Bu konuda anlatılanları harfiyen yap eski dosyaları silip burdan yenilerini indir ve yüklerken interneti kapatıp virüs programını devre dışı bırak kolay gelsinflashtool muydu nedir onu yükledim güya driverlara bakacak açılıyor biraz bekliyor sonra windows çalışmayı durdurdu hatası veriyor birde önceden lg pc suite telefonu görüyordu artık görmüyor sanırım pcnin driverlarinda eksik var benimde değil pc başka pc de yok o yüzden sorunu net olarak bende çözemedim halamlara gidince orda denerim artık orda da sorun çıkarsa bu sefer resim atarım
Eywallah ama dün biri konu açmıştı artık flashtool ile geri donulmuyor diye başka yol anlatmıştı burda siz hala flashtool ile dönebiliyor musunuz ?Bu konuda anlatılanları harfiyen yap eski dosyaları silip burdan yenilerini indir ve yüklerken interneti kapatıp virüs programını devre dışı bırak kolay gelsin