Ozzynight
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 12
Arayüz güncellemesi vericekte telefon ısınma arama gecikme çözse güncelleme verse ne olur
gece fotoğraf çekerken şöyle oluyor, odaklama sorunu var, ledle çekerken özellikle karşıdakini rahatsız edecek kadar uzun süre odaklamaya çalışıyor. bir de aslında çekim kalitesi fena sayılmaz ama büyütünce resimleri, efektlendirilmiş gibi yapay çıkıyor. gece ön kamera ise tam bir felaket.gece fotoğraf çekemiyecekmiyim? güncelleme yetersiz derken eskisinden dahamı kötü dahamı iyi?4 yıl kullanmam gerek ne gibi sorun çıkar
Elite almayı düşünüyodum cebime sığmaz endişesinden g2 ye yöneldimgece fotoğraf çekerken şöyle oluyor, odaklama sorunu var, ledle çekerken özellikle karşıdakini rahatsız edecek kadar uzun süre odaklamaya çalışıyor. bir de aslında çekim kalitesi fena sayılmaz ama büyütünce resimleri, efektlendirilmiş gibi yapay çıkıyor. gece ön kamera ise tam bir felaket.
güncelleme ile daha kötüye gitmiyor da daha sık güncelleme alabilir, bazı sorunlar var millet başka romlarla falan çözmeye çalışıyor, bunu lg nin yapması gerekir.
andorid güncelliği önemli başta. 2 yıl sıkıntı olmaz da mesela Anroid L geliyor, onu alacak mı belli değil G2. Win8 çıkmışken XP kullanmak gibi düşünebilirsin sanırım. Bir de ben 4 yıl götürecek bir malzeme kalitesi olduğunu düşünmüyorum. Ama 2 yıl kullanım için fiyatına göre ideal.
Ben degilim32 gb lık lg g2 alsam pısman olurmuyum...
Ben 1.650 tl almıştım. Bence paralel olanını al daha ucuz ve güncelleme hızlı oluyor.burdakı yorumları gorunce kafam karıstı. 1500 tl bosuna gıtmesın
1300 e 32 lik vardı bence 32 al kafan rahat olsun 16 nın 10 gb si boş olacak iyi düşün derim bide microusb yi sürekli yanında taşımak var alsan üzmez ama sonuçta 2 3 sene kullancan cihazıBeyler LG G2 16GB LG Garantili 1250tl n11 de 32GBSİ 1479 tl arada 230 tl fark var paralel 32gb si 1150 lira fakat 100 lira ve +16gb için aksiyon yaşamak istemiyorum film izlemeyi severim yada dizi torrentten çeker izlerim telde 16gb yetermi max oyunları 6 gb kaplar
oyuzden 230tl kazıklanmamak için 16gb microusb flashdiskler var 30 tl 2sini alsam uzermi
Yok çok zor veri kurtarma programları veya adli bilişim programlarını dene. Kurtarma ihtimalin var.fabrika ayarlarıyla sılınen fotoraflar geri donusumu mumkun mu?
1350 ye distbritör garantili
http://www.sanalpazar.com/Lg-D802-G2-Black-16-Gb-distributor-Basari-Kvkbrighstar-G__isp25650202
1468 TL Başarı Garantili
http://www.sanalpazar.com/Lg-G2-D802-32-Gb-Siyah-Beyaz-Cep-Telefonu__isp12343012
Sanalpazar gold kuruluşudur ve satıcı profiline aldığı yorumlara bakarak alınız
G3 ve yazilim ozellikleri gelsin de telefona stock en iyisi super olacaktir telefon
Bize ne zaman gelir acep gerci bizimki tayland cihaziG2 Android L alicak italyan forumunda yazılmış G3 arayüzü ve ardından Android L kesin gelecekmiş italya başlanıcakmış
cevap atarmısınız? g2 de kaç gb ram boşta kalıyo herşey kapalıyken
Bize ne zaman gelir acep gerci bizimki tayland cihazi![]()
950 mb müzik dinlersen 814 mb 750 mb aşağı görmedim
mesela modern combat 5 oynuyoruz 600 falanmı olur ve kaç yıl götürür
O kadar nasil görüyorsun merak esiyorum stock 20c950 mb müzik dinlersen 814 mb 750 mb aşağı görmedim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bizimki Tr cihazı![]()