LG G2 Kullanıcıları Kulübü

zfemx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
foruma yazdığım soru da bir süre sonra kayboluyor siliniyor mu soru anlamadım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Onu bilmiyorum da 4K çekim, sihirli odak vs eklentisi var. Kamera iyileştirilmiş üstelik.
http://www.mediafire.com/?be7jzhhfdm5k2g5
Buyur. Normal apk'dır. Kurduktan sonra aç, backup al. Sonra install, çıkan pop-up bildirimde "yap" tıkla bitince yeniden başlatılacak telefon. Eğer başlamazsa sen yeniden başlat. Mevcut kamera ve videolar kısayolun silincek. Yenileri gelecek.

Sen adamsın hocam. Seni böyle görünce eski günlerim aklıma geldi. Satılan sitemiz ve Türkiye nin en büyük android platformunda ( googleandroid.gen.tr) de destek ekibinde iken her Samsung cihaza köküne kadar yardım ederdim.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kusura bakmayin bir lg g2 kullanicisi olarak yardima ihtiyacim var.. Konu actim fakat fazla yazan olmadi..

Kardesimin lg optimus l5 e612sine rom atacaktik telefonu framarootla rootlayip sonra bootloader kilidi icin dosya falan attim recovery yukledim fakat wipeladim bide guzelce cm 10.1 flashladim telefon cm logosu acilis ekraninda kaliyor.. Download moda aldim zar zor bu sefer kdz %4te donuyor.. Lutfen yardim edin ... Tesekkurler...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar kusura bakmayin bir lg g2 kullanicisi olarak yardima ihtiyacim var.. Konu actim fakat fazla yazan olmadi..

Kardesimin lg optimus l5 e612sine rom atacaktik telefonu framarootla rootlayip sonra bootloader kilidi icin dosya falan attim recovery yukledim fakat wipeladim bide guzelce cm 10.1 flashladim telefon cm logosu acilis ekraninda kaliyor.. Download moda aldim zar zor bu sefer kdz %4te donuyor.. Lutfen yardim edin ... Tesekkurler...
pek bilmiyorum ama benimde G2 den önce lanet olası maxiplus 5 im vardı hep romlardım bi kere öyle takılı kalmıştı wipe yaptım düzeldi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xda ya da sordum g3 un kla yesi rootsuz g2 icin yokmus yav neyse belki guncellemeyle gelir diyecegim de gelmez sanirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen adamsın hocam. Seni böyle görünce eski günlerim aklıma geldi. Satılan sitemiz ve Türkiye nin en büyük android platformunda ( googleandroid.gen.tr) de destek ekibinde iken her Samsung cihaza köküne kadar yardım ederdim.

Eyvallah. Ben de buraya aynı şekilde yardımcı olmaya geldim. Daha önce de samsung kullanırken andronova'da yardım ediyordum aynı senin dediğin gibi. Tabi orada daha büyük üstadlar vardı, geliştiriciler falan. Bana çok laf düşmüyordu. Burada da G2'ye biz öncülük ettik işte. Forumları araştırıp, kendi cihazımda uygulayıp deneyimlerimi paylaşıyorum elimden geldiğince.
İstersen sana G3'ün bildirim panelini de vereyim elinde yoksa. Değişiklik olur.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Abi aciyodum bi ara sonra downloadda acilmaya basladi kendi kendine

Tuş kombinasyonu ile recovery'e alırsan eğer full wipe yapıp tekrar cm yükle. Hatta full wipe + full format yapıp mount usb storage ile pc'ye bağlayarak cm + gapps dosyasını telefona at. Ve unmount yapıp instal zip from...dan tekrar flaşla. Flaşladıktan sonra da wipe cache + wipe dalvik cache, ardından Reboot system yap. Umarım recovery'e girersin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlayınca şarj oluyor. Sizce zararlı mı? Çünkü ben şarj uyarısı verince takmayı daha yararlı buluyorum ama mesela şimdi %74'te telefonu bağladım bilgisayara. Şimdi bir daha bağlayacağım. Zararlı mı acaba?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dene bakalım bi.

Yok abi recovery falan hak getire telefonu normal baslatiyorum 70tane tua kombinasyonuyla aciyorum yine download mode da aciliyor.. Root recovery mi silindi senin dedigin gibi.. Eger oyleyse garantiye verirken guncelleme yapacaktik boyle oldu bidaha acilmadi dersek yenir mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok abi recovery falan hak getire telefonu normal baslatiyorum 70tane tua kombinasyonuyla aciyorum yine download mode da aciliyor.. Root recovery mi silindi senin dedigin gibi.. Eger oyleyse garantiye verirken guncelleme yapacaktik boyle oldu bidaha acilmadi dersek yenir mi

Bilmiyorum ki anlamazlar belki. Senin pc'de antivirüs var mı?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler 4.4 ten sonra The dark knight rises i kuramadm bi türlü apk yı görmüyo tonlarca apk indirdim yine aynı varmı kuran oynayan?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Özelden APK linkini atsana.

Niye özelden? niye yHa? onca kişi içinden ndn bhen dedn anltnsaa biraz Cok komiğim espiri seviyem yine tavan yaptı :D APK linkini alınca banada özelden yollasana :D kulaktan kulağa gibi bişi bişi oldu bu :P