LG G2 Kullanıcıları Kulübü

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Everything little little into the middle veya köşeye dikine olabilir :D :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam ne gibi hata alıyosunuz ioroot25 programını kullanarak? Cmd yi açtıktan sonra enter diyorsunuz ardından ekrana uyarı geliyor tamam diyorsunuz telefon kapanıyor, apply update from adb'yi seçiyorsunuz sonra öyle kalıyor telefon dimi? Eğer öylece kalıyorsa yönetimini biliyorum hatta videolu anlatımda yapmıştım.

Aynen.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kankii inşaat köşelerinde napıyon cnm .s.s :D
Bizim köydeki ev. Geldik tamamlamak için.
Hocam o kadar telefona root attım/ rom yükledim ama burada bir terslik var, hakkaten pc de yapılmıyor root. Başka bir yöntem lazım.

Daha detaylı yöntem ile anlatayım. Her maddeyi dikkatlice okuyup uygularsan sıkıntı çekmezsin.

1.Linkten dosyayı indiriyorsunuz.
https://www.mediafire.com/?7qprbhmxnou0595
2.Zip'i bir klasöre çıkartıyorsunuz.
3.Telefondan Geliştirici seçenekleri'nden USB hata ayıklama modu'nu açıyorsunuz.
4.Telefonu pc'ye bağlayıp, en baştaki "Telefonu şarj edin" seçeneğini seçiyorsunuz.

5. Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz.

6.Devam etmek için herhangi bir tuşa basın dediğinde boşluk tuşuna basıyorsunuz.

7.Telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi vermek için Tamam'a basın.

8.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.

9. Ses tuşlarıyla aşağı inip apply update from adb'ye gelip Güç tuşuna basıyoruz.

10.Bilgisayar'daki komut ekranına gelip herhangi bir tuşa(boşluk tuşu) basıyorsunuz.

11.İşlem bitince yine recovery menüsü'nden reboot system now üzerine gelip güç tuşuna basıyorsunuz.

Telefonunuz rootlu şekilde yeniden başlıyor. Kolay gelsin. :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki unroot işlemi de bu kadar kolay yapılıyor mu ? Bir de TWRP falan nedir ben anlamış değilim. Bunları da yüklemek falan gibi şeyler gerekli mi ? [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
311k modeli G2 Güncelleme 20C gelmedi Pc suitdenmi kontrol ediyim ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bizim köydeki ev. Geldik tamamlamak için.

Daha detaylı yöntem ile anlatayım. Her maddeyi dikkatlice okuyup uygularsan sıkıntı çekmezsin.

1.Linkten dosyayı indiriyorsunuz.
https://www.mediafire.com/?7qprbhmxnou0595
2.Zip'i bir klasöre çıkartıyorsunuz.
3.Telefondan Geliştirici seçenekleri'nden USB hata ayıklama modu'nu açıyorsunuz.
4.Telefonu pc'ye bağlayıp, en baştaki "Telefonu şarj edin" seçeneğini seçiyorsunuz.

5. Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz.

6.Devam etmek için herhangi bir tuşa basın dediğinde boşluk tuşuna basıyorsunuz.

7.Telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi vermek için Tamam'a basın.

8.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.

9. Ses tuşlarıyla aşağı inip apply update from adb'ye gelip Güç tuşuna basıyoruz.

10.Bilgisayar'daki komut ekranına gelip herhangi bir tuşa(boşluk tuşu) basıyorsunuz.

11.İşlem bitince yine recovery menüsü'nden reboot system now üzerine gelip güç tuşuna basıyorsunuz.

Telefonunuz rootlu şekilde yeniden başlıyor. Kolay gelsin. :)

Yapabildim teşekkür ederim. İşim ilginç yanı her seferinde aynı şeyi yaptım fakat sizinkinde sonuç verdi.

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar sürekli şebeke sorunu duyuyorum kullananlardan sizdede bu durum mevcutmu veya çözümü var mı ?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaslar sürekli şebeke sorunu duyuyorum kullananlardan sizdede bu durum mevcutmu veya çözümü var mı ?

Yok bizde sorun klüp olarak,G2 ilk çıktığında bu sorun çok söylendi ama buraya yazan olmadı hiç, yaşayanda görmedim burada.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Biraz daha acar misin sebeke sorunu derken bende yok bir problem belki eski nesil telefonlara gore cekim gucu bir tik daha az o kadar

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok bizde sorun klüp olarak,G2 ilk çıktığında bu sorun çok söylendi ama buraya yazan olmadı hiç, yaşayanda görmedim burada.

kusuruma bakmayın bende dikkat ettim bahseden yok acaba dagıtılan partilerden mi acaba sorun.404 kodlularda sorun yok herhalde

Biraz daha acar misin sebeke sorunu derken bende yok bir problem belki eski nesil telefonlara gore cekim gucu bir tik daha az o kadar

forumlarda sorunlarına bakarken bir yığın kişi yazmışta o yüzden mesela telin hattı birden kayboluyomus dalgalanmalar oluyormus arayanlar ulasamıyomus falan filan kimi kesimde bu sorun yok kimi kesimde var merak ettigimden soruyorum bende alacagım g2 o yüzden

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
kusuruma bakmayın bende dikkat ettim bahseden yok acaba dagıtılan partilerden mi acaba sorun.404 kodlularda sorun yok herhalde

forumlarda sorunlarına bakarken bir yığın kişi yazmışta o yüzden mesela telin hattı birden kayboluyomus dalgalanmalar oluyormus arayanlar ulasamıyomus falan filan kimi kesimde bu sorun yok kimi kesimde var merak ettigimden soruyorum bende alacagım g2 o yüzden

Son seride yok bu sorun, ilk partide vardı.

Bu arada [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] şarj cihazı da uyumlu.

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son seride yok bu sorun, ilk partide vardı.

Bu arada [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] şarj cihazı da uyumlu.

Malesef benim cihazda var..daha berbat ederler diye servise göndermiyorum. Orjinal microsim alıp tekrar deneyecegim. Cunku yazılimla alakası yok bu sorunun..

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ilginc hangi site hangi saticidan almistin

N11 den aldım, hangisi bilmiyorum. Imei falan da sağlam.

5e9umusy.jpg

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizin cihazının son parti mi acaba ?
Cihaz hangi parti bilmiyorum fakat hep gsm modunda kullanmak zorunda kaliyorum. Sorun buyuk ihtimalle kesilmiş sim karttan kaynaklaniyor olabilir. Yazılimsal degil cunku bikac farkli rom kurdum sorun aynen devam etti. Insallah donanimsal degildir..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben de 404 K serili G2 sipariş etmiştim Gittigidiyor'dan fakat adam 403 K serili G2 gönderdi. Ben de hiç uğraşmadım.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
%100'den %99'a düşme süresi gördüğünüz gibi. 1 saat yapan oldu mu?

ynaqyren.jpg

6uzuhatu.jpg

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
311k modeli var Türkiye cihazı G4 bekliyorum onu alıcam sorunsuz bir cihaz olacak eminim.