Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
311k modeli var Türkiye cihazı G4 bekliyorum onu alıcam sorunsuz bir cihaz olacak eminim.
G4 çıkana kadar neler çıkar neler...
311k modeli var Türkiye cihazı G4 bekliyorum onu alıcam sorunsuz bir cihaz olacak eminim.
Aynen daha g4'e kadar android silver'lar çıkar.G4 çıkana kadar neler çıkar neler...
beyler lg g2 camı çatladı servise sordum 500 civarında bir fiyat söyledi daha uygun yapabilecegim bir yol yada servis varmıdır?
şimdiden teşekkürler...
beyler lg g2 camı çatladı servise sordum 500 civarında bir fiyat söyledi daha uygun yapabilecegim bir yol yada servis varmıdır?
şimdiden teşekkürler...
Çakma takarsın ama ilerde problemler çıkar söyliyim paraya kıyıp orjinal al bence
şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar cihaza TWRP yükleyince knock on çalışmaz hale geldi, fix dosyası mevcut mudur bunun?
%100'den %99'a düşme süresi gördüğünüz gibi. 1 saat yapan oldu mu?
![]()
![]()
Ben hep denedim en fazla 40 dk gördüm seninki iyiymiş.![]()
Sevindim.![]()
Ben hep denedim en fazla 40 dk gördüm seninki iyiymiş.![]()
Güncelleme se bir gelmedi halbuki birleşik arap emirlikleri gibi bir ülkeye neden geç veriyorlar.![]()
pcdesn sandım kusura bakmaFarketmiyi tapatalkda
Ayrıca g2 klububde samsung wave ne alaka
la sizin iyi ben en fazla 28 gördümBen hep denedim en fazla 40 dk gördüm seninki iyiymiş.![]()
Onu bilmiyorum da 4K çekim, sihirli odak vs eklentisi var. Kamera iyileştirilmiş üstelik.Arkadaşlar bu arada XDA da falan bulamadım ama bu kameradaki lag oluşumunu gideren bir mod yapılmıştı, recovery den flashlayınca kameranın fps düşüşü bir nebze önleniyordu. G2 ilk çıkıtğında görmüştüm ama bulamadım şimdi.
Ekranı 1 saat kullanacaksın sonra şarza takıcaksın %99 olunca çekip fotosunu alıp buraya atıcan![]()
bu yazdıgınız 300 k 400k serılerı derken bunu telefonun hangı bolumunden ogrenebılırııs hangı serı oldugunu ? serıler arasındakı farklar nelerdır ?
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] güncelleme ne zaman gelecek, biliyor musun?
bu yazdıgınız 300 k 400k serılerı derken bunu telefonun hangı bolumunden ogrenebılırııs hangı serı oldugunu ? serıler arasındakı farklar nelerdır ?
Telefonun kutusunda yazar hocam
Reis kutunun üstünde yazar mesela benim ki 309k = 9.ay 2013 te üretilmiş.
yeniden başlattın mı telefonu?Arkadaşlar Kamera'ya girince "Kamera bağlantısı yapılamıyor" diyor ne yapmam gerek?