Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Gece telefonu pcye takp 2 saat mc4 oynadm 7 %70 den %63 e düştü şarj ve alev alev oldu buz dolabı poşetine sarıp buzluğa attm 10 dk çıkarttm oynamaya devam 

Aslında buzluğun kapağı şeffaf olucak yan taraftan bide ellerimizi sokabilicez böyle eldiven gibi bişi olcak telefonu içerden alıcaz koyucaz sandalyeyi oturup saatlerce ısınma sorunu olmadan oyun oynama qeyffi yapıcaz. Cok boş konuşuyorum lanet olsun adamımGece telefonu pcye takp 2 saat mc4 oynadm 7 %70 den %63 e düştü şarj ve alev alev oldu buz dolabı poşetine sarıp buzluğa attm 10 dk çıkarttm oynamaya devam![]()
Aslında buzluğun kapağı şeffaf olucak yan taraftan bide ellerimizi sokabilicez böyle eldiven gibi bişi olcak telefonu içerden alıcaz koyucaz sandalyeyi oturup saatlerce ısınma sorunu olmadan oyun oynama qeyffi yapıcaz. Cok boş konuşuyorum lanet olsun adamım![]()
Arkadaşlar selam,quadbeat 2 kulaklık midir nedir bozulunca kendime bir adet sony mdr v55 kulaklık aldım bilenler vardır çok kaliteli bir kulaklıktır,ama G2 ile istediğim performansı alamıyorum nexus 5 bile daha iyi veriyo basları.Maven player kullanıyorum onda bir nebze daha iyi ama iphone5 ile denedim arada çok fark var.G2 nin müzik performansını nasıl arttırabilirim jetaudio plus programı çok iyiymiş ama paralı ve apk indirince hata veriyo sürekli,yardımcı olabilecek var mı hiç değilse biraz artış olsa bile yeterli.
Playerpro veya poweramp ı dene
Powerampte lisans hatası veriyo yokmudur sorunsuz apk,varsa sende özelden atabilir misin?
Root var tabiki,rootsuz olur mu hiçRoot varsa hallederiz yoksa playerpro dene
Root var tabiki,rootsuz olur mu hiç![]()
O zaman lucky patcher kur sonrası gelcek bi dakka![]()
Bana video çekme programi lazim lg nin kendi yazlimiya dusuk kaliteli videoda süre sıkıntısı var
BİZ 40 DK GÖREMİCEZ HA .!!![]()
![]()
BİR SAATTEDE %6 GİTTİ. %99DAN SONRA ŞIP ŞIP GİDİOR LAN
![]()
böyle işin.sd%100 den sonra elektrik işareti gidene kadar şarz edersek sanki %115 %120 gibi bir şarzımız oluyor %99'a indirmek cok zor oluyor![]()
%100 den sonra elektrik işareti gidene kadar şarz edersek sanki %115 %120 gibi bir şarzımız oluyor %99'a indirmek cok zor oluyor![]()
40 dk nerdeyse 1 saat telefon zaten en fazla 6-7 saat alıyor %110 %115 gibi oluor bence bu arada yeni rekorum
![]()
Dostum yardım edebilirmisin bana, verdiğin video linkini mobilde açılan versiyonu yok mu ya?
Dostm bende şuan mobilim ama bi bakm bulabilirsem söylerm
Tamamdır teşekkürler tekrar![]()
1. Poweramp.apkyı kurunuz,ama açmayınız.
2. Poweramp Unlocker.apk dosyasını yükleyiniz,ama çalıştırmayınız.
3. LuckyPatcher'ı yükleyiniz,bunuda çalıştırmayınız.
4. Patch yapmadan önce şimdi Poweramp uygulamasını çalıştırın.Ve Unlocker ı çalıştırıp full yapn sonra uygulamalara girip poweamp ı durdurmaya zorla diyin
5. Şimdi Luckypatcher'ı açın. Uygulamayı bulun,üstüne basılı tutun.özel yama seçeneğini tıklayın.
6-Eğer full olmazsa kurulum işlemlerini tekrar yapıp cihazınızı kapatıp açınız.
Bu arada internet kapalı olsn
G2 sizi yari yolda birakmaz
![]()