LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Gece telefonu pcye takp 2 saat mc4 oynadm 7 %70 den %63 e düştü şarj ve alev alev oldu buz dolabı poşetine sarıp buzluğa attm 10 dk çıkarttm oynamaya devam :P

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Gece telefonu pcye takp 2 saat mc4 oynadm 7 %70 den %63 e düştü şarj ve alev alev oldu buz dolabı poşetine sarıp buzluğa attm 10 dk çıkarttm oynamaya devam :P
Aslında buzluğun kapağı şeffaf olucak yan taraftan bide ellerimizi sokabilicez böyle eldiven gibi bişi olcak telefonu içerden alıcaz koyucaz sandalyeyi oturup saatlerce ısınma sorunu olmadan oyun oynama qeyffi yapıcaz. Cok boş konuşuyorum lanet olsun adamım :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Aslında buzluğun kapağı şeffaf olucak yan taraftan bide ellerimizi sokabilicez böyle eldiven gibi bişi olcak telefonu içerden alıcaz koyucaz sandalyeyi oturup saatlerce ısınma sorunu olmadan oyun oynama qeyffi yapıcaz. Cok boş konuşuyorum lanet olsun adamım :D

Bisi anlamadm ama doğru şeyler dion gibi :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] boş konuşurkene.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bir şey sorucam, bu xdabbed orjinal romlu cihazda 4.4.2 20c normal uygulama gibi yüklenip çalıştırılabilirmi, root şartmı?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar selam,quadbeat 2 kulaklık midir nedir bozulunca kendime bir adet sony mdr v55 kulaklık aldım bilenler vardır çok kaliteli bir kulaklıktır,ama G2 ile istediğim performansı alamıyorum nexus 5 bile daha iyi veriyo basları.Maven player kullanıyorum onda bir nebze daha iyi ama iphone5 ile denedim arada çok fark var.G2 nin müzik performansını nasıl arttırabilirim jetaudio plus programı çok iyiymiş ama paralı ve apk indirince hata veriyo sürekli,yardımcı olabilecek var mı hiç değilse biraz artış olsa bile yeterli.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar selam,quadbeat 2 kulaklık midir nedir bozulunca kendime bir adet sony mdr v55 kulaklık aldım bilenler vardır çok kaliteli bir kulaklıktır,ama G2 ile istediğim performansı alamıyorum nexus 5 bile daha iyi veriyo basları.Maven player kullanıyorum onda bir nebze daha iyi ama iphone5 ile denedim arada çok fark var.G2 nin müzik performansını nasıl arttırabilirim jetaudio plus programı çok iyiymiş ama paralı ve apk indirince hata veriyo sürekli,yardımcı olabilecek var mı hiç değilse biraz artış olsa bile yeterli.

Playerpro veya poweramp ı dene

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Bana video çekme programi lazim lg nin kendi yazlimiya dusuk kaliteli videoda süre sıkıntısı var

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bana video çekme programi lazim lg nin kendi yazlimiya dusuk kaliteli videoda süre sıkıntısı var

Telefonun rootluysa Rec. Programını indir. internetten Freedoom apksını indir aç sonra açınca ordan rec. programını görüceksin, Freedoomun içinden rec. programını açarsan premium almış gibi kullanırsın. Dakikayı en fazla 59 yapabilirsin. 59 dakikalık telefon içi video çekmede umarım yeterli olur.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BİZ 40 DK GÖREMİCEZ HA .!! :(
JL9Dgj.png

BİR SAATTEDE %6 GİTTİ. %99DAN SONRA ŞIP ŞIP GİDİOR LAN
LPMDjz.png

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
40 dk nerdeyse 1 saat telefon zaten en fazla 6-7 saat alıyor %110 %115 gibi oluor bence bu arada yeni rekorum :)
ujuvysar.jpg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Tamamdır teşekkürler tekrar:)

1. Poweramp.apkyı kurunuz,ama açmayınız.
2. Poweramp Unlocker.apk dosyasını yükleyiniz,ama çalıştırmayınız.
3. LuckyPatcher'ı yükleyiniz,bunuda çalıştırmayınız.
4. Patch yapmadan önce şimdi Poweramp uygulamasını çalıştırın.Ve Unlocker ı çalıştırıp full yapn sonra uygulamalara girip poweamp ı durdurmaya zorla diyin
5. Şimdi Luckypatcher'ı açın. Uygulamayı bulun,üstüne basılı tutun.özel yama seçeneğini tıklayın.
6-Eğer full olmazsa kurulum işlemlerini tekrar yapıp cihazınızı kapatıp açınız.

Bu arada internet kapalı olsn

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
1. Poweramp.apkyı kurunuz,ama açmayınız.
2. Poweramp Unlocker.apk dosyasını yükleyiniz,ama çalıştırmayınız.
3. LuckyPatcher'ı yükleyiniz,bunuda çalıştırmayınız.
4. Patch yapmadan önce şimdi Poweramp uygulamasını çalıştırın.Ve Unlocker ı çalıştırıp full yapn sonra uygulamalara girip poweamp ı durdurmaya zorla diyin
5. Şimdi Luckypatcher'ı açın. Uygulamayı bulun,üstüne basılı tutun.özel yama seçeneğini tıklayın.
6-Eğer full olmazsa kurulum işlemlerini tekrar yapıp cihazınızı kapatıp açınız.

Bu arada internet kapalı olsn

Bu yeterli olur sanırım,saolasın.