Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
G2 sizi yari yolda birakmaz
![]()
Geceleri telefonu açık bıraksam ben de o kadar süreyi alırım yani.

G2 sizi yari yolda birakmaz
![]()
Beyler 4.4 ten sonra The dark knight rises i kuramadm bi türlü apk yı görmüyo tonlarca apk indirdim yine aynı varmı kuran oynayan?
Onun apk'sı zor bulunur. Hatta bulunmaz. 1.8 GB oyun.
Geceleri telefonu açık bıraksam ben de o kadar süreyi alırım yani.![]()
arkadaşlar yeri burası olmayabilir fakat burası epey aktif, kliksa dan bu telefonu alan var mı ve ya başka bir telefon, güvenilir midir?
Kocaman Sucrofe'e apkyı atmış Sucrofe'de bana apkyı attı bende uşağa dur karıştı. Apknın boyutu 21 mb. Bunun yanında obb dosyaları falanda olması lazım 21 MB apk ile oyun kurulmazki. Ha Real Racing 3 gibi olabilir apk yı açıp içerden indirirse orası ayrı bi deniyim şimdi meraklandım üff
![]()
Sen apk yı kurdin mu ki obb yide atarm istersende apk yuklenmediten sonra önemli deil![]()
Sen kurup çalıştırabildin mi?
Bende bu oyunu kurmak istiyoruda dun oyunun dosyalariyla apk yi indirdim dosyalari obb ye attim.apk yi kurdum dosyalar kontrol ediliyor yazidi sonra ok a bastim oyun durduruldu hatasi verdi 2 tane apk denedim.ikisindede ayni sorun
Sende gene iyi bende apk paket ayrıştırma hatası verio
Apk linki bu istersen sende bir dene bu linkte 2 apk var ikiside kuruluyo http://www.mediafire.com/?kditl7qxaxg3kt5
Sen adamsn ya açldı şmdi apk eyw.![]()
Bende de acildida dosyalar kontrol ediyor sonra ok a basiyorum orda hata veriyor bende
Açtm oyununu ahaha eyw. hata veriyosa şöyle yap android obb ye gir com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM buna gir sonra obb dosyasının adını main.1130.com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM.obb olarak deiştir umarım çalışır
ben gecen hafta g2 mini aldım hafızası 8 gb olmasına ragmen 3.87 gosterıo toplam alani sızce normalmı
Apk kurulum dosyası obb dosyasını isteyenlere atabilirim ama torrent@kocaman1321 APK dosyasını hangi klasöre atacağız?
Açtm oyununu ahaha eyw. hata veriyosa şöyle yap android obb ye gir com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM buna gir sonra obb dosyasının adını main.1130.com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM.obb olarak deiştir umarım çalışır
Apk kurulum dosyası obb dosyasını isteyenlere atabilirim ama torrent![]()
Biri hileli apk onu denemedim normali yükle obb yi ömden yollarmÖncelikle ben oyunun Obb dosyasını indirmedim yani obb dosyası varmı internette bilmiyorum. Sadece apk dosyasını indirdim download klasörüne attım açtım rarda 2 tane apk vardı ilkini sonra diğerini yükledim ve uygulamalardan oyunu bulup açtım download yapman lazım falan dedi ok dedim ne yazıkki durdu hatası alıyorum. Dediğin gibi dosyanın adını aynı yazdığın gibi yaptım ama maalesef olmadı. Bu obb klasörümün içi bom boş yani internetten indirmemiz falan gerekiyormu? gerkiyorsa link atarmısınız?
Sıkıntı olmaz ama paralel olduğu için hangi ülkenin ise o romu at bencebenim telefon eo garantili paralel ithalat.Şimdi rootladık diyelim garantilik bir şey çıtı turkiye romunu atsak garantide sıkıntı olur mu? çünkü telefon turkiye romunda gelmedi?
Data da sıkıntı vardırbu modern combat 4 neden hata veriyor ya . oyun kuruldu açılıyor ama durduruldu dio kapanıyor hata verio