LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G2 sizi yari yolda birakmaz

W2zo6E.png

Geceleri telefonu açık bıraksam ben de o kadar süreyi alırım yani. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Onun apk'sı zor bulunur. Hatta bulunmaz. 1.8 GB oyun.

Kocaman Sucrofe'e apkyı atmış Sucrofe'de bana apkyı attı bende uşağa dur karıştı :D. Apknın boyutu 21 mb. Bunun yanında obb dosyaları falanda olması lazım 21 MB apk ile oyun kurulmazki. Ha Real Racing 3 gibi olabilir apk yı açıp içerden indirirse orası ayrı bi deniyim şimdi meraklandım üff :D

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeri burası olmayabilir fakat burası epey aktif, kliksa dan bu telefonu alan var mı ve ya başka bir telefon, güvenilir midir?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
arkadaşlar yeri burası olmayabilir fakat burası epey aktif, kliksa dan bu telefonu alan var mı ve ya başka bir telefon, güvenilir midir?

Ben de Kliksa'dan alacaktım fakat gold rengi var diye almamıştım. Sabancı'nın sitesi, güvenilir.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
beyaz alacağım stokta var, firmayı aradığımda garanti ile ilgili kesin birşey söylemediler fakat teknosa ile aynı ürünü sattıkları cevabını "aldım", yine de burada bir sorayım dedim. garanti olarak kim veriyor acaba bilgisi olan var mı?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kocaman Sucrofe'e apkyı atmış Sucrofe'de bana apkyı attı bende uşağa dur karıştı :D. Apknın boyutu 21 mb. Bunun yanında obb dosyaları falanda olması lazım 21 MB apk ile oyun kurulmazki. Ha Real Racing 3 gibi olabilir apk yı açıp içerden indirirse orası ayrı bi deniyim şimdi meraklandım üff :D

Sen apk yı kurdin mu ki obb yide atarm istersende apk yuklenmediten sonra önemli deil :)

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu oyunu kurmak istiyoruda dun oyunun dosyalariyla apk yi indirdim dosyalari obb ye attim.apk yi kurdum dosyalar kontrol ediliyor yazidi sonra ok a bastim oyun durduruldu hatasi verdi 2 tane apk denedim.ikisindede ayni sorun

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sizin kurduklarınız muhtemelen eski sürüm ve yapımcı tarafından üzerine toprak atılmış. Marketteki dosya 1.8gb yani oyunun orjinal apk'sı bu boyutta. Önce kurulum apk'sını indirip sonra data'yı indirme olayı eskide kaldı. Muhtemelen bunu da kaçak yüklemenin önüne geçmek için yaptılar.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bende bu oyunu kurmak istiyoruda dun oyunun dosyalariyla apk yi indirdim dosyalari obb ye attim.apk yi kurdum dosyalar kontrol ediliyor yazidi sonra ok a bastim oyun durduruldu hatasi verdi 2 tane apk denedim.ikisindede ayni sorun

Sende gene iyi bende apk paket ayrıştırma hatası verio

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler bu sanal tuşları küçültmek için uygulama yada modül varmı

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bende de acildida dosyalar kontrol ediyor sonra ok a basiyorum orda hata veriyor bende

Açtm oyununu ahaha eyw. hata veriyosa şöyle yap android obb ye gir com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM buna gir sonra obb dosyasının adını main.1130.com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM.obb olarak deiştir umarım çalışır

esata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben gecen hafta g2 mini aldım hafızası 8 gb olmasına ragmen 3.87 gosterıo toplam alani sızce normalmı

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açtm oyununu ahaha eyw. hata veriyosa şöyle yap android obb ye gir com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM buna gir sonra obb dosyasının adını main.1130.com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM.obb olarak deiştir umarım çalışır

Calistigina sevindim simdi bende dedigini yapiyim umarim.acilir acilmazsa sen bana data dosyasinin linkini ozelden atarsin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] APK dosyasını hangi klasöre atacağız?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Öncelikle ben oyunun Obb dosyasını indirmedim yani obb dosyası varmı internette bilmiyorum. Sadece apk dosyasını indirdim download klasörüne attım açtım rarda 2 tane apk vardı ilkini sonra diğerini yükledim ve uygulamalardan oyunu bulup açtım download yapman lazım falan dedi ok dedim ne yazıkki durdu hatası alıyorum. Dediğin gibi dosyanın adını aynı yazdığın gibi yaptım ama maalesef olmadı. Bu obb klasörümün içi bom boş yani internetten indirmemiz falan gerekiyormu? gerkiyorsa link atarmısınız?

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apk kurulum dosyası obb dosyasını isteyenlere atabilirim ama torrent :)

Bana atarmisin bendeki olmadi nedendir bilmiyorum dosyayi obb ye atip apk yi kuruyorum oyunu aciyorum hata veriyor sonra obb de oyunun dosyasina baktim kendi kendi kendine silmis tekrar attim apkyi kurduktan sonra siliyor

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Öncelikle ben oyunun Obb dosyasını indirmedim yani obb dosyası varmı internette bilmiyorum. Sadece apk dosyasını indirdim download klasörüne attım açtım rarda 2 tane apk vardı ilkini sonra diğerini yükledim ve uygulamalardan oyunu bulup açtım download yapman lazım falan dedi ok dedim ne yazıkki durdu hatası alıyorum. Dediğin gibi dosyanın adını aynı yazdığın gibi yaptım ama maalesef olmadı. Bu obb klasörümün içi bom boş yani internetten indirmemiz falan gerekiyormu? gerkiyorsa link atarmısınız?
Biri hileli apk onu denemedim normali yükle obb yi ömden yollarm

har3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim telefon evo garantili paralel ithalat.Şimdi rootladık diyelim garantilik bir şey çıtı turkiye romunu atsak garantide sıkıntı olur mu? çünkü telefon turkiye romunda gelmedi?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
benim telefon eo garantili paralel ithalat.Şimdi rootladık diyelim garantilik bir şey çıtı turkiye romunu atsak garantide sıkıntı olur mu? çünkü telefon turkiye romunda gelmedi?
Sıkıntı olmaz ama paralel olduğu için hangi ülkenin ise o romu at bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sizin için seedleyom beyler
27dRYL.jpg

LG G3 Klavye
LWUl559

LG G3 Bildirim Paneli
xv1PFEk

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu modern combat 4 neden hata veriyor ya . oyun kuruldu açılıyor ama durduruldu dio kapanıyor hata verio