Bundan sinra TR![]()
Ben de trdeyim😉
Bundan sinra TR![]()
telefonu kurcalarken geliştirici/gizli ayarlar menünüsünü keşfettim değişik secenekler var bunu bilmeyen veya acmak isteyenler varsa gösterebilirim![]()
onu bunu bırakın da g2lerin arka resimlerinde imeileri silin sonra imei sorunu olmasın...
benim tel yurd disi zaten guncelleme de gelmedi henuz kurcalanadim zaten anlamadim ki bisuru olay varArkadaşlar burdaki olay şu telefon 3 gün boyunca gps ile Battery Guru programında naptığınızı tespit ediyor ve süreçte şarjınız bitmesi normal yanlız program sürekli gps ile çalışıyor o yüzden şarjınızı yiyor yani uygulamayı başarılı bulmadım sürekli yer bildirimi gönderiyor kime gönderiyor buda size kalmış bişey sildim gitti G2 yetiyor Battery pro kurdum şimdi daha stabil
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kardeşim o kod telefonun 4g geçmesini sağlıyor bilmiyorsan kurcalama yoksa telefonun orjinal ayalarını bozarsın.Malum Türkiye daha 4g gelmedi 3g bile randımanlı çekiyor oda telefonun 4.4.2 den dolayı 4.4.3 yazılım istedim lg vericek ama zaman belirtmedi her gün aynı mail almanca rusca ingilizce yazıp gönderiyorum bıktılar benden biliyorum ama hakkım 1600 tl 311k model Lg g2 almışım ürünün arkasında firma durucak yazılımı zamanında vericek!!!!!
Arkadaslar CM 11 M6 guncellemesini kurdum fakat recovery moda nasil alicam bilemedim.. Bide xdabbeds camera kuran varmi?
Marketten reboot menu proramını kur.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.riceknight.gs2reboot
O kamerayı ben kurdum sıkıntı yok.
Yan yatti camura batti![]()
G2 balçıkla sıvanmaz.
G2'siz adam balkonsuz eve benzer.
Görmemişin G2'si olmuş tutmuş güç tuşunu koparmış.
Amiral gemiler G2'ye bakarak kararir.
Kedi uzanamadığı G2'ye samsung dermiş.
Bitti bitti ben gidiyom. Pizza yiyorum buyrun![]()
Afiyet bal, şeker, un kurabiyesi olsun. Pizzanın tadını alamayasın emi.