LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba abilerim
Şu an S3 kullanıyorum telefonun methini duymuşsunuzdur ne yaparsam yapayım bi türlü ilk haline getiremiyorum telefonumu bin pişmanlık Android yani ... Androiddeki rahatlık İos ta yok biliyorum ama S3 te yaşadığım sorunlar beni İosa itiyo. Sizin tavsiyenizle hareket etmek istiyorum
G2 mi Nexus 5 mi yoksa telefonumu satıp İos u deneyeceğim . Babam 4s kullanıyo gayet memnun tabi babam doldurmuyo telefonu benim gibi iş mail trafiği falan baya yoğun yine de gece 12 ye kadar rahat götürüyo...
İphone 5 alsam pişman olur muyum ?
G2 nin kasma sorunları oldu diyolar kitkatla ne kadar doğru? ( kb okumaya üşendim 200 sayfayı :) )
Nexus un güncelleme desteğinin gittiği yere kadar gideceğini biliyorum ama arayüzü sıkıcı geliyo bana siz ne dersiniz ?
Bir de üyeliğimle mesaj yazamıyorum forumda yeniyim ilk mesajım nedendir napabilirim ?
Şimdiden teşekkürler....

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
O zaman bazı ülkeler knock code'u 20B ile almış demekki.

Valla forumu okadar zaman takip ediyorum acaba dedim bende baktim vermisler. Biraz daha iyi oldu telefon guncellemeyi alinca ozellikle klavye olarak hassisiyet filan yazarken cok hata yapardi simdi okadar degil 20d yi bekliyelim bakalim belkide 20b ile aldigim guncelleme aynidir. Kimbilir guncelleme hakindada bilgilerde yazmiyorlar ne geldi ne guncellendi filan.. Benim en cok takildigim konu isinmasi telin cok cabuk 20d de cozuldugu hakkinda soylentiler var ama gerci ne kadar gitti. Su telefonu bi tanisana snapdragon guru denicem bakalim.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Google play den Snapdragon Baterry Guru kurun pil ömrünüz uzun gider Türkiye 20b olarak 49 mb knock code güncelleme gelebilir yazılım sürümü 20C olabilir biz 20D 4.4.3 alabiliriz

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Iste bekliyorum bende bakalim ne kadar uzun gidecek ama hala benim telefonu tanimaya calisiyor yarina biter ona gore gozlemlerimi paylasirim bazi arkadaslar kurup memnun kalmamis aramizda daha cok sarjin gittigini soyleyende var.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaslar flash tool programi ile 20d kurmak istiyorum peki hangi ulkenin romu indirmem gerekir. 20d cok var. Fakat su iyi diyebileceginiz?

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar knock code varmı yokmu nasıl anlıcaz kitkat 20d yüklü suan belki gelmiştir banada geldğn nsl anlıcaz ve nsl aktif edilior ? :D

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Iste bekliyorum bende bakalim ne kadar uzun gidecek ama hala benim telefonu tanimaya calisiyor yarina biter ona gore gozlemlerimi paylasirim bazi arkadaslar kurup memnun kalmamis aramizda daha cok sarjin gittigini soyleyende var.

Arkadaşlar burdaki olay şu telefon 3 gün boyunca gps ile Battery Guru programında naptığınızı tespit ediyor ve süreçte şarjınız bitmesi normal yanlız program sürekli gps ile çalışıyor o yüzden şarjınızı yiyor yani uygulamayı başarılı bulmadım sürekli yer bildirimi gönderiyor kime gönderiyor buda size kalmış bişey sildim gitti G2 yetiyor Battery pro kurdum şimdi daha stabil :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu ney ya bi suru sey cikti ne ise yariyo ki 😄
Kardeşim o kod telefonun 4g geçmesini sağlıyor bilmiyorsan kurcalama yoksa telefonun orjinal ayalarını bozarsın.Malum Türkiye daha 4g gelmedi 3g bile randımanlı çekiyor oda telefonun 4.4.2 den dolayı 4.4.3 yazılım istedim lg vericek ama zaman belirtmedi her gün aynı mail almanca rusca ingilizce yazıp gönderiyorum bıktılar benden biliyorum ama hakkım 1600 tl 311k model Lg g2 almışım ürünün arkasında firma durucak yazılımı zamanında vericek!!!!!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Beyler almayı düşünüyorum fiyat nasıl daha uygun bulur muyum bir de türkçe dil desteği olur değil mi kore menşelli yazıyor http://www.n11.com/lg-d802-g2-32-gb-P22987841
Son olarak beyazı ile siyahı arasında kalite farkı var mı ben beyazını almak istiyorum da

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler almayı düşünüyorum fiyat nasıl daha uygun bulur muyum bir de türkçe dil desteği olur değil mi kore menşelli yazıyor http://www.n11.com/lg-d802-g2-32-gb-P22987841
Son olarak beyazı ile siyahı arasında kalite farkı var mı ben beyazını almak istiyorum da

Daha iyisini bulamazsin herhalde. Turkce dil destegi her telefonda var bizdekilerde kore mali :) kalite farki yok renkler arasinda.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Benim telefonun kamerasini caminda sikinti var sanko icten boslamis gibi bi iz var nasil oyle olduysa :( allahtan kenarta orta yere dogru degil normal cekim yapabiliyorum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Puanlarla falan 1150 tl ye gelecek bakalım alacagım bu aksam insallah

Selam,hayırlı olsun yalnız telefonun siyahını almanı öneririm,G2 de ekranda bir çerçeve var ve diğer telefonlardan biraz büyük ve bu çerceve bazen eşit olmuyor can sıkan bir durum,siyah al siyahta ekran bütünleşik durduğu için problem yok,ben beyaz kullanıyorum.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
ezysajut.jpg

Nedir bu.kameranin yanindaki leke sanki oynamis gibi dikkatlide.kullaniyorum acaba servisemi gotursem foto ve video.cekimde bi.sikinti yok

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar cihazım root'lu fakat Download mode'da UNROOTED olarak gözüküyor. Root'u stabil olarak kullanabiliyorum ama. Superuser'Dan root'u kaldırıp an itibari ile lg pc suite'de gelmiş olan 20b güncellemesini yüklersem sorun çıkarırmı sizce ? Cihazı sıfırlamak istemiyorum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar cihazım root'lu fakat Download mode'da UNROOTED olarak gözüküyor. Root'u stabil olarak kullanabiliyorum ama. Superuser'Dan root'u kaldırıp an itibari ile lg pc suite'de gelmiş olan 20b güncellemesini yüklersem sorun çıkarırmı sizce ? Cihazı sıfırlamak istemiyorum.

Nasıl yaptınız onu,oluyorsa ven de isterim mis hem rootlu hem unrooted yazıyo:D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuan onu kaldırmak için yeniden firmware kurmaya çalışıyorum. Yükseltme hatalarını giderme işlemi ile root'u kaldırıp 20b güncellemesini yükleyeceğim. Nasıl yaptığımı bende bilmiyorum Bloother' hocamızın paylaşmış olduğu root dosyası ile yaptım.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar Lg G2 alma İHTİMALİM var. 1400 TL'ye Hepsiburada'da paralel ithalat Lg G2 32 GB var. Hepsiburada'ya tamamen güveniyorum, bir sürü alışveriş yaptık oradan. Ama sizce fiyat uygun mu?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yok jelatin degil sanki bosluk var oynamis gibi evet cizilmedigini bende biliyorum ama nie boyle oldu. Uyuz oldum simdi valla bunun degisimi varmiki?