Bloother
Rektör
Valla ben az once aldim guncelemr sea-xxx hata firmwarede yaziyor. Knock code ozelligi ile geldi. Ne oldu.neden sordunuz?
O zaman versiyon 20D mi oldu şimdi? Yoksa hâlâ 20B ve knock code'lu mu?
Valla ben az once aldim guncelemr sea-xxx hata firmwarede yaziyor. Knock code ozelligi ile geldi. Ne oldu.neden sordunuz?
O zaman versiyon 20D mi oldu şimdi? Yoksa hâlâ 20B ve knock code'lu mu?
20a vardi 20b ye simdi gecis yaptim. 20d guncellemesi yok singapur icin.
O zaman bazı ülkeler knock code'u 20B ile almış demekki.
Arkadaslar knock code varmı yokmu nasıl anlıcaz kitkat 20d yüklü suan belki gelmiştir banada geldğn nsl anlıcaz ve nsl aktif edilior ?![]()
Iste bekliyorum bende bakalim ne kadar uzun gidecek ama hala benim telefonu tanimaya calisiyor yarina biter ona gore gozlemlerimi paylasirim bazi arkadaslar kurup memnun kalmamis aramizda daha cok sarjin gittigini soyleyende var.
Kardeşim o kod telefonun 4g geçmesini sağlıyor bilmiyorsan kurcalama yoksa telefonun orjinal ayalarını bozarsın.Malum Türkiye daha 4g gelmedi 3g bile randımanlı çekiyor oda telefonun 4.4.2 den dolayı 4.4.3 yazılım istedim lg vericek ama zaman belirtmedi her gün aynı mail almanca rusca ingilizce yazıp gönderiyorum bıktılar benden biliyorum ama hakkım 1600 tl 311k model Lg g2 almışım ürünün arkasında firma durucak yazılımı zamanında vericek!!!!!Bu ney ya bi suru sey cikti ne ise yariyo ki 😄
hard reset atayım dedim bugun ve acılırken gözüktü knock code gelmis tşklerAyarlar > ekran > kilit ekrani > ekran kilidini secin![]()
Beyler almayı düşünüyorum fiyat nasıl daha uygun bulur muyum bir de türkçe dil desteği olur değil mi kore menşelli yazıyor http://www.n11.com/lg-d802-g2-32-gb-P22987841
Son olarak beyazı ile siyahı arasında kalite farkı var mı ben beyazını almak istiyorum da
Daha iyisini bulamazsin herhalde. Turkce dil destegi her telefonda var bizdekilerde kore malikalite farki yok renkler arasinda.
Peki 403 seri falan olayı nedir
2014 yili 3. Ayi uretimi diye biliyorum. Yani bu yil mart ayinda uretilmis bir telefon![]()
Puanlarla falan 1150 tl ye gelecek bakalım alacagım bu aksam insallah
Puanlarla falan 1150 tl ye gelecek bakalım alacagım bu aksam insallah
![]()
Nedir bu.kameranin yanindaki leke sanki oynamis gibi dikkatlide.kullaniyorum acaba servisemi gotursem foto ve video.cekimde bi.sikinti yok
Arkadaslar cihazım root'lu fakat Download mode'da UNROOTED olarak gözüküyor. Root'u stabil olarak kullanabiliyorum ama. Superuser'Dan root'u kaldırıp an itibari ile lg pc suite'de gelmiş olan 20b güncellemesini yüklersem sorun çıkarırmı sizce ? Cihazı sıfırlamak istemiyorum.
Kamerada ekran koruyucu varmi? O geldi aklima simdi.
Onu kaldirdim ama jelatini bugun farkettim yeni olan bisey