LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Soyle bana yirmih vurmasin

Ben şu şehil giyinirim şu şu şehil giyinir buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Sonuçta popisi olan bir milletiz herkesin bir popisi vardır ve kimse kimsenin popisine yahu biz ne diyoruz hacı abi ya :) gece gece sıkıntıdan :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Salem yeni bölüm gelmiş ben en iyisi sıkıntımı onunla gideriyim :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben şu şehil giyinirim şu şu şehil giyinir buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Sonuçta popisi olan bir milletiz herkesin bir popisi vardır ve kimse kimsenin popisine yahu biz ne diyoruz hacı abi ya :) gece gece sıkıntıdan :)

Auahauaja kana rengini verende fişne suyu biliyomusun

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Auahauaja kana rengini verende fişne suyu biliyomusun

Kana fişne rengini veren madde nedir ? Bak adminlerden uyarı falan alıcaz :D özelden tel atıyım watsaptan ekleşelim tanışalım yarında babanlara söyle istemeye gelsinler :D babana yani aslfakasd

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kana fişne rengini veren madde nedir ? Bak adminlerden uyarı falan alıcaz :D özelden tel atıyım watsaptan ekleşelim tanışalım yarında babanlara söyle istemeye gelsinler :D babana yani aslfakasd

Aidhahauahahdnha yok burda sadece [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] banlaniyor :D

NirvaNRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum insanları yanlış yönlendiriyorsun.

1. Metal kasa ısıyı yaydığı için daha fazla ısı hissettirir. yani el yakar. G2 elini yakmaz. ısınır ama sana hissettirmez. Cihaz zarar görecek kadar da ısınmaz zaten.
2. Güncelleme yapmak için hard reset atmaya gerek yoktur. Güncelleme yapmadan önce hard reset atılmaz. eğer güncelledikten sonra sorun oluşursa hard reset atılır.
3. Başka ülke romu kurmak için root gerekmez.

Yaa ben bu 3 maddeyi sormuştum rom yüklemek için root yapmak gerekir denmişti yani root yapmadan root yükleyebiliyoruz. Bunun için anlatımın olduğu bir link verebilir misiniz rica etsem.

Birde arkadaşın hakkını da yemeyeyim gpro2 romunu sormuştum o belki rootduz yüklenmiyordur o yüzden öyle demiş olabilir.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yaa ben bu 3 maddeyi sormuştum rom yüklemek için root yapmak gerekir denmişti yani root yapmadan root yükleyebiliyoruz. Bunun için anlatımın olduğu bir link verebilir misiniz rica etsem.

Birde arkadaşın hakkını da yemeyeyim gpro2 romunu sormuştum o belki rootduz yüklenmiyordur o yüzden öyle demiş olabilir.

http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=362407

Burdaki yolu izleyerek istedigim romu indirip kurabilirsin.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ay kıyamam ona :D biri vardı şimdi isim vermiyim sonra modlara dava açar sabah akşam bir birinle yok g2 yok z1 diye kavga ediyolardı :D sonra bende benzemeye başladım tunahan'a :D

Z1i savunan adamdan suphe ederim. Tarla gibi kasaya damla gibi ekran. Ne zevk alirlar buyukten anlamam :P hahaha

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
germany 20d rom kurdum 2 gün şarz performansı için yorum yapmayı bekledim ve artık yapıyorum knock code özelliği var ama kullanmıyorum şarz performansı hoşuma gitti güzel beğendim

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mobilcadde.com'dan beyaz quickwindow kılıf alıyorum. yanında dafoni'nin şu kalın ekran koruyucusundan da söylesem mi? parmak izi bırakmaması çok cezbedici.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar herseyi göze alarak kitkatı yükleme kararı aldım orginal 4.4.2 yüklü ve suan iniyor telefona v20b akabinde ne yapmam gerekiyor resetmi atıcam kendimi yüklencek acil yardım

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Singapurda almis guncelleme 20b gerci diger ulkelere 20d dagitilirken. 20b almasi sacma niye boyle yapiyorlarsa. Daha alamadim guncellemeyi sitede geldigini gosteriyor. 20a gore ne gibi degisiklikler vardi arkadaslar ?

Explorerden kendi tarayicisinden video izledigimde buyuk ekran yapiyorum parlaik cok artiyor. Otomatik yapsamda ayni neyden kaynakliyor.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sebebi telefonun video player ı ona ayarlı ve video izlerken parlaklık otomatik yüzde yüz olur video izlerken ekranın solunda yukardan aşağı kaydır parlaklık azalır. :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bak bunu bilmiyordum sagol neden kendigilinden boyle olduysa bakalim daha.ne ozellikler var bilmedigim.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
mobilcadde.com'dan beyaz quickwindow kılıf alıyorum. yanında dafoni'nin şu kalın ekran koruyucusundan da söylesem mi? parmak izi bırakmaması çok cezbedici.

Kalin ekran bandi alma ben buff aldim telefon china mali gibi oldu acaip algilama sıkıntısı oluyor ayni ekran koruyucuyu s3 e taktik hic sorun olmamıştı ama g2 china mali gibi oldu bazen algilamasi icin bütün parmaklarimi deniyorum.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim telefon onceden quickwindow kilifin kapagini kapattigim zaman o kucuk kare bolmede saat cikiyor ve ekran bir sure sonra komple kapanuyordu. Simdi kitkata gectikten sonra kilifi kapattigimda o saat yine cikiylr fakat ekran bir sure sonra kapanmiyor buda cok sarjimi yiyor cunki ekran devamli aktif bu konuda bilginiz varmi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2'nin kendi video oynatıcısının özellik ve kolaylık olarak Mx player'dan farkı yok hatta fazlası bile var. Sadece belki onun kadar formatı desteklemiyordur. Şimdiye kadar desteklemeyen bi video ile işim olmadı. Olana kadar da video oynatıcı yüklemiyorum. :)

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonunda Kitkata gectim hemenn arkasından 20d geldi onuda kurdum suan için sorun yok şarj yavas gidiyor gibi ama üst kısımdaki bildirim simgeleri 4.2.2 de maviydi (batarya gösgesi sinyal gücü,vs) şimdi beyaza dönüştü ekranın üst kısmında kararma var

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sonunda Kitkata gectim hemenn arkasından 20d geldi onuda kurdum suan için sorun yok şarj yavas gidiyor gibi ama üst kısımdaki bildirim simgeleri 4.2.2 de maviydi (batarya gösgesi sinyal gücü,vs) şimdi beyaza dönüştü ekranın üst kısmında kararma var

Evet o normal. Samsunglarda da önce yeşildi şimdi beyaz oldu.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Millet 20dye gecti biz daha yeni kefsetiyoruz 20b knock codeyi:-D az once aldim guncellemeyi.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bazı arkadaslar 4.2.2 den kitkat ve 20d yükledikten sora hard reset atılmalı demişler hard reset dediğimiz fabrika ayarlarına geri döndürme değilmidir ve bunu yaparsak telefona yüklediğimiz kitkat silinirmi