Bloother
Rektör
Kusursuzu aramak sacmalik. Ulen sen dort dortlukmusunde kusursuzu ariyorsun derler adamasaka yapiyorum
![]()
Dört dörtlük değilim de dört gözlüyüm ben aga.

Kusursuzu aramak sacmalik. Ulen sen dort dortlukmusunde kusursuzu ariyorsun derler adamasaka yapiyorum
![]()
G2 gibi bir telefona sahip olmamıza rağmen Snake yükleyip oynayan nesilleriz siz hayırdır ?
Dört dörtlük değilim de dört gözlüyüm ben aga.![]()
Dört dörtlük değilim de dört gözlüyüm ben aga.![]()
Sen 3 milyar 750 milyon sen ne yaptin.
Çok yerinde oldu watsaptan hatırladım şimdi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Cok iyi oldu cokta güzel oldu tamam mı ?
Soyle bana yirmih vurmasin
Ben şu şehil giyinirim şu şu şehil giyinir buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Sonuçta popisi olan bir milletiz herkesin bir popisi vardır ve kimse kimsenin popisine yahu biz ne diyoruz hacı abi yagece gece sıkıntıdan
![]()
Auahauaja kana rengini verende fişne suyu biliyomusun
Kana fişne rengini veren madde nedir ? Bak adminlerden uyarı falan alıcazözelden tel atıyım watsaptan ekleşelim tanışalım yarında babanlara söyle istemeye gelsinler
babana yani aslfakasd
Dostum insanları yanlış yönlendiriyorsun.
1. Metal kasa ısıyı yaydığı için daha fazla ısı hissettirir. yani el yakar. G2 elini yakmaz. ısınır ama sana hissettirmez. Cihaz zarar görecek kadar da ısınmaz zaten.
2. Güncelleme yapmak için hard reset atmaya gerek yoktur. Güncelleme yapmadan önce hard reset atılmaz. eğer güncelledikten sonra sorun oluşursa hard reset atılır.
3. Başka ülke romu kurmak için root gerekmez.
Yaa ben bu 3 maddeyi sormuştum rom yüklemek için root yapmak gerekir denmişti yani root yapmadan root yükleyebiliyoruz. Bunun için anlatımın olduğu bir link verebilir misiniz rica etsem.
Birde arkadaşın hakkını da yemeyeyim gpro2 romunu sormuştum o belki rootduz yüklenmiyordur o yüzden öyle demiş olabilir.
Aidhahauahahdnha yok burda sadece @Bloother banlaniyor![]()
Ay kıyamam onabiri vardı şimdi isim vermiyim sonra modlara dava açar sabah akşam bir birinle yok g2 yok z1 diye kavga ediyolardı
sonra bende benzemeye başladım tunahan'a
![]()
mobilcadde.com'dan beyaz quickwindow kılıf alıyorum. yanında dafoni'nin şu kalın ekran koruyucusundan da söylesem mi? parmak izi bırakmaması çok cezbedici.
Ben de calistiramadim radyoyu ve 20 d almanya yukledim lg nin kendi radyosu ve daha stable calisyor evet 4.4.2 de yer yazıyor
Sonunda Kitkata gectim hemenn arkasından 20d geldi onuda kurdum suan için sorun yok şarj yavas gidiyor gibi ama üst kısımdaki bildirim simgeleri 4.2.2 de maviydi (batarya gösgesi sinyal gücü,vs) şimdi beyaza dönüştü ekranın üst kısmında kararma var
Millet 20dye gecti biz daha yeni kefsetiyoruz 20b knock codeyi:-D az once aldim guncellemeyi.
20B'ye knock code mu geldi?