LG G2 Kullanıcıları Kulübü

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonu kurcalarken geliştirici/gizli ayarlar menünüsünü keşfettim değişik secenekler var bunu bilmeyen veya acmak isteyenler varsa gösterebilirim :)

tahirozgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 32gb için 20d knock code lu avrupa romlardan hangisini kurmalıyım ? İngiltere mi Almanya mı? Bİr de silinemeyen açılış logosu veya operatör yazılımları olmazsa iyi olur .
Romun linkini atarsanız sevinirim

Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu bırakın da g2lerin arka resimlerinde imeileri silin sonra imei sorunu olmasın...

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Şuanda güncelleme takviminde bile değiliz hatta belkide geliceği kesin bile deyil fakat elimizden geleni yapıcaz sizlerinde desteklerinizle yanimizda olucanızdan şüphemiz yok
Bilgi:
Hollanda ve Almanya için Operatör güncellemeleri yayınlandı.
Lg müşteri hizmetleri konuşmasıdır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
Model 311k
Sayın Eser BÜYÜKÜSTÜN,

Markamiza göstermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkür ederiz.
Belirtmis oldugunuz model ile alakali güncelleme çalismalari devam etmektedir. Net bir tarih ve bilgi mevcut degildir. Güncelleme talebiniz yazilim gelistirme sorumlularimiza iletilerek degerlendirmeye alinmistir.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar CM 11 M6 guncellemesini kurdum fakat recovery moda nasil alicam bilemedim.. Bide xdabbeds camera kuran varmi?

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar burdaki olay şu telefon 3 gün boyunca gps ile Battery Guru programında naptığınızı tespit ediyor ve süreçte şarjınız bitmesi normal yanlız program sürekli gps ile çalışıyor o yüzden şarjınızı yiyor yani uygulamayı başarılı bulmadım sürekli yer bildirimi gönderiyor kime gönderiyor buda size kalmış bişey sildim gitti G2 yetiyor Battery pro kurdum şimdi daha stabil :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim o kod telefonun 4g geçmesini sağlıyor bilmiyorsan kurcalama yoksa telefonun orjinal ayalarını bozarsın.Malum Türkiye daha 4g gelmedi 3g bile randımanlı çekiyor oda telefonun 4.4.2 den dolayı 4.4.3 yazılım istedim lg vericek ama zaman belirtmedi her gün aynı mail almanca rusca ingilizce yazıp gönderiyorum bıktılar benden biliyorum ama hakkım 1600 tl 311k model Lg g2 almışım ürünün arkasında firma durucak yazılımı zamanında vericek!!!!!
benim tel yurd disi zaten guncelleme de gelmedi henuz kurcalanadim zaten anlamadim ki bisuru olay var

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu şekilde mi?
jubezyhu.jpg

DVi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Parayı veren, G2'yi alır..
Samsung, G2'nin külüne muhtaçtır..
Bir Samsung'un nesi var, LG'nin G2'si var..
:)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yatağın üstüne koymuştum üstüne otururdum anında kalktım kısa bi öbür tarafa seyahat edip geldim neyseki zayıfım. 😃

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ahauahaha korkunun kralini yasamissin :D son 19 gun :P