LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Altın renkli G3 göründü gerçekten harika olmuş son 19 gün :P

Reaksiyon puanı
16,128
veby7a3u.jpg
herzaman 8i gecmezdi bu iste bi is var korkmaya basladim

ping 16ms bu mucize piyango bileti al sayısal oyna.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bizim cihazlarda 4g var g2lerin genelinde turkiyede 4g yok evet ama 4g geldiginde ilk 4gyi biz kullanicaz samsung sony v.s firmalarin henuz 4g anlasmasi yok lgninki simdiden hazir bile sadece operatorlerin 4g lisans almasini bekliycez o kadar ayrica babaannen kek yapmayi dr.outkerden ogremistir :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bizim cihazlarda 4g var g2lerin genelinde turkiyede 4g yok evet ama 4g geldiginde ilk 4gyi biz kullanicaz samsung sony v.s firmalarin henuz 4g anlasmasi yok lgninki simdiden hazir bile sadece operatorlerin 4g lisans almasini bekliycez o kadar ayrica babaannen kek yapmayi dr.outkerden ogremistir :)

Auahahah evet evet. Hemide cilekli yapiyor :D

Reaksiyon puanı
16,128

4g var ama operatör 32liraya 1gb satarsa kim ne yapsın 100mbps interneti?
platin kazık:
http://www.turkcell.com.tr/kulup-ve...tinum/2-gb-paylasimli-internet?place=banner-1
http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/hazir-kart
birde benim ki 1gb turbo 30lira...

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bi sorun daha.. Twitter indiriyorum indirme bittiginde yeterli depolama alani yoktur diyor.. Halbuki 3gb bosbyer var

Uygulamalarin boş hafıza beklentisi oluyor bunu uygulamayi yazanlar belirliyo en az şu kadar boş hafıza lazim diyor demekki uygulamanın beklentisi yüksek.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun şarzından şikayetçiydim 4.4ten sonra hatta buraya da kaç tane resim attım ancak sorun telefonda değilmiş.Telefonda go launcher ve onun birçok eklentisi yüklüydü onları silmeme rağmen klasörleri duruyordu nasıl bişeyse silerken bile baya bekliyosunuz.Neyse tüm yabancı dosyaları dosya yöneticisinden sildim telefon eski haline döndü şarz inanılmaz derecede iyi şu anda.Size de önerim launcher yüklemeyin arkadaşların burda paylaştığı lg için olan temalar var onları kullanın ben z2 olanı kullanıyorum mesela telefon z2 gibi oldu lg logosu olmasa sony dersin o derece :D ve kesinlikle ama kesinlikle go launcher kullanmayın derim uçak modunda bile 100den düşüyordu şarzı siz düşünün artık :)

elcigeiki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir şey sorucam. bugün bi telefoncudan g2 32gb sipariş ettim ama distrübitor garantili değilmiş acaba bir sorun olur mu ??

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar ülkede 4G yok. Şu anda denemeleri var. Belki siz test'e alırlarama sanmam. Devlet kurumları adamı öper. Lisansı satılmamış şeyi kullandırırsan. Bakmayın operatörlerin isimlendirme numaralarına. Bu ülke limitli Sınırsız tarifeler görüyor nihayetinde.

Ayrıca bu gün gelen bir güncelleme ile Knock Code geldi bana. Şirketin güvenlik politikası nedeni ile (Email uygulaması aktif olduğu için) kullanamasam da artık bir Knock Code var :)

Yapım Numarası da : 20b oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk 4.4.2'de 20a idi.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ülkede 4G yok. Şu anda denemeleri var. Belki siz test'e alırlarama sanmam. Devlet kurumları adamı öper. Lisansı satılmamış şeyi kullandırırsan. Bakmayın operatörlerin isimlendirme numaralarına. Bu ülke limitli Sınırsız tarifeler görüyor nihayetinde.

Ayrıca bu gün gelen bir güncelleme ile Knock Code geldi bana. Şirketin güvenlik politikası nedeni ile (Email uygulaması aktif olduğu için) kullanamasam da artık bir Knock Code var :)

Yapım Numarası da : 20b oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk 4.4.2'de 20a idi.

Şebekenin uzerindeki R nedir acaba?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yurtdışında iseniz android şebekenizi "R"oaming olarak gösterir. Şu anda Filistin/Ramallah'tayım da :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bize 4 g ne zaman gelir bilmem ama japonyada 5g denemeleri baslamis oda 20 yil sonra gelir türkiye ye 5g sanirim.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bize 4 g ne zaman gelir bilmem ama japonyada 5g denemeleri baslamis oda 20 yil sonra gelir türkiye ye 5g sanirim.

Yok o zamana kadar gelecek mi belli değil de kesin g diye birşey kalmiyacak 😀 en güzeli o özellikleri düşünmeden kullanmak 😎

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun şarzından şikayetçiydim 4.4ten sonra hatta buraya da kaç tane resim attım ancak sorun telefonda değilmiş.Telefonda go launcher ve onun birçok eklentisi yüklüydü onları silmeme rağmen klasörleri duruyordu nasıl bişeyse silerken bile baya bekliyosunuz.Neyse tüm yabancı dosyaları dosya yöneticisinden sildim telefon eski haline döndü şarz inanılmaz derecede iyi şu anda.Size de önerim launcher yüklemeyin arkadaşların burda paylaştığı lg için olan temalar var onları kullanın ben z2 olanı kullanıyorum mesela telefon z2 gibi oldu lg logosu olmasa sony dersin o derece :D ve kesinlikle ama kesinlikle go launcher kullanmayın derim uçak modunda bile 100den düşüyordu şarzı siz düşünün artık :)

G2 icin temalarin linkini atabilir misiniz?

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim tel nerenin romu yuklu yani nerenin mali nasil ogrenecw
E
ogrenecem ben bunu

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar, Genel. Telefon Hakkında, Yazılım Bilgileri girin karşınıza gelecek.

supejapy.jpg

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Yapım Numarası da : 20b oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk. 4.4.2'de 20aidi.k

Knock kode ney ya

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayarlar, Genel. Telefon Hakkında, Yazılım Bilgileri girin karşınıza gelecek.

supejapy.jpg

Tamam bende de ayni yaziyo

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türk kullanıcı olmanın cefasını çekeceğiz anlaşılan :D KitKat'ı önerir misiniz?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Güncelleme bize 1ay sonra gelicek Lg g2 Türkiye romuna bi destek çık.!!!!

Yüklü olan tema nasıl kaldiricam?

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah teşekkür ederim 
Rica ederim :) eğer benim gibi hepsini yüklersen tema seçerken hata verir.Tavsiyem beğenmediklerini sil 10 tane falan kalsın ben öyle yaptım hepside sorunsuz çalışıyor :)

Türk kullanıcı olmanın cefasını çekeceğiz anlaşılan :D KitKat'ı önerir misiniz?
Ben öneriyorum beyaz simgeler ve şeffaf bildirim çubuğu güzel olmuş.Pilde de sıkıntı yok ayrıca performans artmış ben memnunum açıkçası.