SahabMert
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Altın renkli G3 göründü gerçekten harika olmuş son 19 gün 

herzaman 8i gecmezdi bu iste bi is var korkmaya basladim![]()
Bizim cihazlarda 4g var g2lerin genelinde turkiyede 4g yok evet ama 4g geldiginde ilk 4gyi biz kullanicaz samsung sony v.s firmalarin henuz 4g anlasmasi yok lgninki simdiden hazir bile sadece operatorlerin 4g lisans almasini bekliycez o kadar ayrica babaannen kek yapmayi dr.outkerden ogremistir![]()
Bizim cihazlarda 4g var g2lerin genelinde turkiyede 4g yok evet ama 4g geldiginde ilk 4gyi biz kullanicaz samsung sony v.s firmalarin henuz 4g anlasmasi yok lgninki simdiden hazir bile sadece operatorlerin 4g lisans almasini bekliycez o kadar ayrica babaannen kek yapmayi dr.outkerden ogremistir![]()
Arkadaslar bi sorun daha.. Twitter indiriyorum indirme bittiginde yeterli depolama alani yoktur diyor.. Halbuki 3gb bosbyer var
arkadaşlar bir şey sorucam. bugün bi telefoncudan g2 32gb sipariş ettim ama distrübitor garantili değilmiş acaba bir sorun olur mu ??
Arkadaşlar ülkede 4G yok. Şu anda denemeleri var. Belki siz test'e alırlarama sanmam. Devlet kurumları adamı öper. Lisansı satılmamış şeyi kullandırırsan. Bakmayın operatörlerin isimlendirme numaralarına. Bu ülke limitli Sınırsız tarifeler görüyor nihayetinde.
Ayrıca bu gün gelen bir güncelleme ile Knock Code geldi bana. Şirketin güvenlik politikası nedeni ile (Email uygulaması aktif olduğu için) kullanamasam da artık bir Knock Code var
Yapım Numarası da : 20b oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk 4.4.2'de 20a idi.
![]()
Yurtdışında iseniz android şebekenizi "R"oaming olarak gösterir. Şu anda Filistin/Ramallah'tayım da![]()
Bize 4 g ne zaman gelir bilmem ama japonyada 5g denemeleri baslamis oda 20 yil sonra gelir türkiye ye 5g sanirim.
Telefonun şarzından şikayetçiydim 4.4ten sonra hatta buraya da kaç tane resim attım ancak sorun telefonda değilmiş.Telefonda go launcher ve onun birçok eklentisi yüklüydü onları silmeme rağmen klasörleri duruyordu nasıl bişeyse silerken bile baya bekliyosunuz.Neyse tüm yabancı dosyaları dosya yöneticisinden sildim telefon eski haline döndü şarz inanılmaz derecede iyi şu anda.Size de önerim launcher yüklemeyin arkadaşların burda paylaştığı lg için olan temalar var onları kullanın ben z2 olanı kullanıyorum mesela telefon z2 gibi oldu lg logosu olmasa sony dersin o dereceve kesinlikle ama kesinlikle go launcher kullanmayın derim uçak modunda bile 100den düşüyordu şarzı siz düşünün artık
![]()
Knock kode ney yaArkadaşlar ülkede 4G yok. Şu anda denemeleri var. Belki siz test'e alırlarama sanmam. Devlet kurumları adamı öper. Lisansı satılmamış şeyi kullandırırsan. Bakmayın operatörlerin isimlendirme numaralarına. Bu ülke limitli Sınırsız tarifeler görüyor nihayetinde.
Ayrıca bu gün gelen bir güncelleme ile Knock Code geldi bana. Şirketin güvenlik politikası nedeni ile (Email uygulaması aktif olduğu için) kullanamasam da artık bir Knock Code var
Yapım Numarası da : 20b oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk. 4.4.2'de 20aidi.k
![]()
Ayarlar, Genel. Telefon Hakkında, Yazılım Bilgileri girin karşınıza gelecek.
![]()
Buyrun linki burdaG2 icin temalarin linkini atabilir misiniz?
Yani 20b KitKat için Knock Code gelmiş doğru mu anladım?
Güncelleme bize 1ay sonra gelicek Lg g2 Türkiye romuna bi destek çık.!!!!
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yüklü olan tema nasıl kaldiricam?
Rica ederimEyvallah teşekkür ederim 
Ben öneriyorum beyaz simgeler ve şeffaf bildirim çubuğu güzel olmuş.Pilde de sıkıntı yok ayrıca performans artmış ben memnunum açıkçası.Türk kullanıcı olmanın cefasını çekeceğiz anlaşılanKitKat'ı önerir misiniz?