LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben şuan beyaz üstüne lacivert kullanıyorum güzel duruyor bence, quickwindow da var ama beğenmiyorum.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
http://www.n11.com/lg-g2-kilif-02-mm-ultra-slim-2x-ekran-koruyucu-P17417420
http://www.n11.com/lg-g2-silikon-kilif-2x-ekran-koruma-hediyeli-P16522795
Beyler bu 2 sinden birini alacağım idareten hangisi daha iyi deneyen var mı 20 sinde arkadaş geliyor amerikadan ona original quickwindow aldırcam da orada 22$ falan ve ben beyaz sipariş ettim telefonu sizce hangi renk alayım?
Şeffaf gibi olan daha iyi gibi duruyor yorumlarda da onu daha çok övmüşler :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
beju5y2e.jpg
gybu9u7e.jpg
usevaqa5.jpg
sy5ysu2e.jpg
2e2evyqa.jpg
ebaryha3.jpg
u6a6yhu2.jpg

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yalnız çekerken üstüne hep yansımışım benden fotoğrafçı olmaz:D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İyiymiş gerçekten iyi araştırmadan baktım 1300 felandı bu iyiymiş paralalel ithalat da olsa diğer garantilerde işe yaramıyor zaten alacaksın bundan :D

Yalnız lg türkiye güncelleme falan vermiyor ama servisi gerçekten sağlam en azından istanbul için,inş paralel alanlar bir sıkıntı yaşamaz ama tr garantili alanların da içi rahat olsun.

honzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 lerde ekranda sararma oluyor garantiye goturen oldumu

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Alalah nasil.bi sararma oyle bi kac kiside yazmisti bunun gibi garantiye verip degistirdiklerini hatirliyorum,

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Paralel ithalatta değiştirirmi garantiden ?

İşte diyorum ya sorun da burda her halta kullanıcı hatası diyorlar,kutudan ayıplı çıkan mala bile kullanıcı hatası diyebilirler bir kere dilim yandı bu paralellerden daha da almadım ama belli de olmaz belki iyi servisi olan bir paralele denk gelirsiniz,kafanınız rahat olması için tr garantili önerim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
İşte diyorum ya sorun da burda her halta kullanıcı hatası diyorlar,kutudan ayıplı çıkan mala bile kullanıcı hatası diyebilirler bir kere dilim yandı bu paralellerden daha da almadım ama belli de olmaz belki iyi servisi olan bir paralele denk gelirsiniz,kafanınız rahat olması için tr garantili önerim.

İnternetten aldığında ilk hafta koşulsuz şartsız iade var , paralel ithalat da olsa tüketici hakları var agır kusurlarda sorun olmaz önceki telefonum da paralel ithalattı kargo ödeme süreci dışında sorun yaşamadım

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İnternetten aldığında ilk hafta koşulsuz şartsız iade var , paralel ithalat da olsa tüketici hakları var agır kusurlarda sorun olmaz önceki telefonum da paralel ithalattı kargo ödeme süreci dışında sorun yaşamadım

Aynen doğru söylediklerin ama işte bunlarla uğraşmak dert, nexus 5 aldım 2 hafta önce ahizesi sorunluydu, çıktım gittim servise adamlar 2 dakikada kapalı kutu değişim kararı verdiler,internette bir hafta koşulsuz değişim var ama bir haftadan sonra fark edersen sorunu bakalım o paralelin servisi ne yapacak:) neyse özetle paralel iyidir ürün aynıdır, güncelleme erken alır, radyosu vardır ama servisten çok bir şey beklememek lazım ama işin kaç kere servise düşecek o da var:)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Aynen doğru söylediklerin ama işte bunlarla uğraşmak dert, nexus 5 aldım 2 hafta önce ahizesi sorunluydu, çıktım gittim servise adamlar 2 dakikada kapalı kutu değişim kararı verdiler,internette bir hafta koşulsuz değişim var ama bir haftadan sonra fark edersen sorunu bakalım o paralelin servisi ne yapacak:) neyse özetle paralel iyidir ürün aynıdır, güncelleme erken alır, radyosu vardır ama servisten çok bir şey beklememek lazım ama işin kaç kere servise düşecek o da var:)
Ekran kırılmasını servis yapıyormu lg servisi ? yapmıyorsa hiç gerek yok :D