LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hayır. Kolayca çiziliyor nokta. Fanboyluğa gerek yok.

Manyakmısın arkadaşım sen ? İnsan gibi bir soru sordum nasıl cizmeyi başardığınızı sordum bunun fanboylukla ne alakası var ? Laflarınıza dikkat edin.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Manyakmısın arkadaşım sen ? İnsan gibi bir soru sordum nasıl cizmeyi başardığınızı sordum bunun fanboylukla ne alakası var ? Laflarınıza dikkat edin.

Sen adam gibi alıntı yap ilk önce bıçakla kazınızmı gibi acayip soru soruyorsun ya, yahu kazısam kolayca çiziliyor der miyim?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cem sen lol kasmaya devam dostum :) gelecegim bende :P

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Genclik bugun telefona CM 11 kurdum bakalim stock android deneyimi nasil olacak şuana kadar gozume takilan kamera odaklamasi biraz gec yada ben beceremedim bide gecis animasyonlari bazen yavasliyor psikolojikte olabilir

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mobilcadde'den beyaz quickwindow çaktım, 2 gün içinde geldi. başta ısınamamıştım ama alışırım zamanla diye düşünüyorum. ama parmak izi bırakmayan ekran filmi şart, öneriniz var mı?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
mobilcadde'den beyaz quickwindow çaktım, 2 gün içinde geldi. başta ısınamamıştım ama alışırım zamanla diye düşünüyorum. ama parmak izi bırakmayan ekran filmi şart, öneriniz var mı?

Mat ekran koruyucu al :) quick window kullanisli ama bazen o kapagi zorluyor. Ve yere dustugunde kenarlari zarar gorebiliyor telefonun ki benimkinin kenari ezildi. Dikkatli olun :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Cem sen lol kasmaya devam dostum :) gelecegim bende :P

Şimdi geçicem Ahmet abey. 1 2 saatir odama içki rafı yapmakla uğraştım tek başına zor oluyor delik açarken süpürge makinasını deliğin ağızına tut bide matkapı zaptetmek aşırı zor ya :D Nasıl olmus ? :

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Basarili olmus :) on numara :)

Teşekkürler abi :) odamın arkasında babaları yatıyorda orası doldu hem odama renk gelsin dedim :D bu arada Tr sunucusuna geçiş yaptınmı ? Westten geçişler ücretsizmi halen ? bende ordan getirtmiştim hesabımı.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ver bi kadeh icelim :P bende lol oynuyorum ama noobum gecen laptopu parcaladim zaten dandik bi laptop var elimde20fps oluyor oynanmiyor :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tr 10b ye döndüm ve sim kartı görmüyor telefon. bir fikri olan varmı?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Alallah neden dondunki ? 20d den memnun degilmisin bi guncelle istiyorsan duzelir herhalde.

tr romuna dönüş yaptım. almanya kullanıyodum. tekrar rom atıcam bakalım düzelir herhalde.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tamamdır düzeldi sorun. kapatıp actım telefonu :D:D:D:D

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonun sag alt tarafinda ekrani aciliyor. Quickwindow kılıf kullanıyordum artık kullanmicam deyip cikardiktan sonra farkettim. Kılıfın içinde farkedilmiyordu. Canımı çok sıktı. Bastırınca icine giriyor, 2 dk geçmeden yine bu hale geliyor. Yandan bakınca içi görünüyor resmen. Ben buna sebep quickwindow kılıfın kenarindaki ince tırnaklar olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir kez bile düşürmedim ve darbeye maruz kalmadı. Biraz daha açılsın, teli orjinal haline getirip servise göndericem. Kılıf kullunanlara duyurulur, neolur ne olmaz, teli elinize alip arada bir inceleyin. Kolay kolay goze batmıyor.
3yzavyna.jpg

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonun sag alt tarafinda ekrani aciliyor. Quickwindow kılıf kullanıyordum artık kullanmicam deyip cikardiktan sonra farkettim. Kılıfın içinde farkedilmiyordu. Canımı çok sıktı. Bastırınca icine giriyor, 2 dk geçmeden yine bu hale geliyor. Yandan bakınca içi görünüyor resmen. Ben buna sebep quickwindow kılıfın kenarindaki ince tırnaklar olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir kez bile düşürmedim ve darbeye maruz kalmadı. Biraz daha açılsın, teli orjinal haline getirip servise göndericem. Kılıf kullunanlara duyurulur, neolur ne olmaz, teli elinize alip arada bir inceleyin. Kolay kolay goze batmıyor.
3yzavyna.jpg
Haydaaa kötü oldu bu :(

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun çift tıklama ile acma kapama olayı parmak harici calısmıyor eldiven vb sigaranın filtre kısmıylada tıklamalar yaptım algılamıyor sadece parmak olacak :D bunu benmi farkettim ilk acaba? :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonun çift tıklama ile acma kapama olayı parmak harici calısmıyor eldiven vb sigaranın filtre kısmıylada tıklamalar yaptım algılamıyor sadece parmak olacak :D bunu benmi farkettim ilk acaba? :D

Telefonun dokunmatiğini çalıştıran herşeyle açılır. Burnunuzla da açabilirsiniz :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Avea ile zemin katta 3G hızı.
Aynı noktada, vodafone, iPhone 5s ile 11mbps çıktı. :)
adabypet.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Benim pcde olacak bu hız direk Twde yayın açarım :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende istiyorum türkiyede yok sanırım tahtakaleciler sizde getirin ürün yok satar. :D

Bizim buradaki Vatan mağazası LG telefon satmıyordu. Kendilerinin sürekli müşterisiyimdir. Telefonu aldım gittim, dedim bakın bu cihaz sizde olmadığı için gidip teknosadan aldım. Sizde olsaydı sizden alacaktım, bu telefona çok rağbet var. Piyasada 32lik yok, geldiği gibi bitiyor dedim. Bunu dediğimde öyleydi. 2 hafta 32lik cihaz kovalamıştım. Koca Antalya'da teşhirdeki bile satılıyordu bulamıyordum. (ön sipariş falan sevmem tabi. görüp, inceleyip alırım) :D uzun lafın kısası, müdüre iletelim dediler, çok geçmedi LG telefon satmaya başladılar. G2'nin de her rengi var şimdi. Tekrar gittiğimde söyleyeyim de kılıflarını da satsınlar. :P

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bizim buradaki Vatan mağazası LG telefon satmıyordu. Kendilerinin sürekli müşterisiyimdir. Telefonu aldım gittim, dedim bakın bu cihaz sizde olmadığı için gidip teknosadan aldım. Sizde olsaydı sizden alacaktım, bu telefona çok rağbet var. Piyasada 32lik yok, geldiği gibi bitiyor dedim. Bunu dediğimde öyleydi. 2 hafta 32lik cihaz kovalamıştım. Koca Antalya'da teşhirdeki bile satılıyordu bulamıyordum. (ön sipariş falan sevmem tabi. görüp, inceleyip alırım) :D uzun lafın kısası, müdüre iletelim dediler, çok geçmedi LG telefon satmaya başladılar. G2'nin de her rengi var şimdi. Tekrar gittiğimde söyleyeyim de kılıflarını da satsınlar. :P
G3 Staylus kalemle gelicek süpriz olabilir bu ay sonu bakalım nasıl donatılmış merak etdim o kaptan istiyorum G2 Quick kılıf aldım 30 tl 5 para etmez.

honzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bu forumda ilk mesajim bir lg g2 aldi arkadasim ama uygun fiyata 2.el faturali garantili tek kusuru ekranin sol yaninda hani ekrani bastirinca basinctan koyu renk cikarya orda ole bisi olmus ufak garantiye yollassk durum ne olur dusurulme falan yok ilk kutudan ole cikmis