LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnternetten indirilen her program illegal değildir free olarak sunulmussa indirilebilir boşa kendiniz kasmaniza gerek yok..

:) o zaman sağdan soldan pay to play olan oyunların cracklisini bulup oynamakta illegal değil. bence saçma. İnternetten her indirilen legal degildir.

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tabi ya çok belli oluyor büyü biraz büyü bu kadar düşebileceğini düşünmemiştim daha önce beğeniyordum yazılarını ama bu kadar sacmalayacagini düşünmemiştim..:)

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hak edene hak ettiği gibi ben gayet normal bir şekilde uyardım ancak konuyu buraya kadar getiren oxy ben değilim ben başta haksız oldugunu da belirtmedim kendini savunmaya çalıştı direk..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hak edene hak ettiği gibi ben gayet normal bir şekilde uyardım ancak konuyu buraya kadar getiren oxy ben değilim ben başta haksız oldugunu da belirtmedim kendini savunmaya çalıştı direk..

İyi tamam çok doğru sen haklisin sen dogrusun ben abarttim . tamam yeter ya klüp ne hale geldi ya

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Peki. O zaman burada herkes ağzına geleni söylesin. Üslup bozalim. Ne saygı kalsın ne başka birşey. Bir anlık düşünceyle kendini savunmustur. Belki yanlış anlamistir. İhtimaller bitmez ama bana boyle konuştu bende hak ettiğini söylerim, uzattı, o başlattı demeyi biraksak daha iyi olmazmi?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabi ya çok belli oluyor büyü biraz büyü bu kadar düşebileceğini düşünmemiştim daha önce beğeniyordum yazılarını ama bu kadar sacmalayacagini düşünmemiştim..:)

Amacınız nedir anlayamadım. Yazdıklarınızda yetişkin bir insan tavrı göremiyorum. Siz yaş olarak küçük değilsiniz anladığım kadarı ile. Tavır olarakta küçülmeyin rica ediyorum.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Onu birakinda cover lock SCREEN uygulamasını kullanın :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Onu birakinda cover lock SCREEN uygulamasını kullanın :P

Yuh Ahmet abi ya :D eski sevgilim bile senin kadar cabuk konu değiştiremiyodu :D ahahaha sonuç olarak fok Balıkları çok yanlız diyelim ve cover yükleyip kullanalım :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
League of legends EU oynayan yokmu koca klüpte?

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güney Koreliler Türkiye'yi Ortadoğu kategorisine neden alıyor?(tamam tartışılır avrupada olup olmadığımız da resmi olarak ortadoğudan çok avrupa ile uyumumuz var) Uzun zamandır Samsung kullandım (şimdi nasıl bilmiyorum) Türkiye ortadoğu ülkeleri kategorisindeydi, şimdi de LG aynı kategoriye koymuş. Yaşanan gecikmelerde bir ilgisi var mı bilmiyorum.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güney Koreliler Türkiye'yi Ortadoğu kategorisine neden alıyor?(tamam tartışılır avrupada olup olmadığımız da resmi olarak ortadoğudan çok avrupa ile uyumumuz var) Uzun zamandır Samsung kullandım (şimdi nasıl bilmiyorum) Türkiye ortadoğu ülkeleri kategorisindeydi, şimdi de LG aynı kategoriye koymuş. Yaşanan gecikmelerde bir ilgisi var mı bilmiyorum.

Onunla pek ilgisi oldupunu sanmıyorum. Keza güncellemeyi biz hariç tüm dünya aldı zaten. Sorunun nedenini bilmemekle beraber çok büyük ihtimal LG Türkiye ekibinin lakayıtlığı olduğunu düşünüyorum.

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oocin yazdıklarımda ergen bir tavır göremiyorum bana laf atmandaki amacın nedir..?

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi 16 gb için daha yok ne iş bu böyle ya 20 si dendi bekledik yine yok

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GPro2 romu kuran arkadaslar :
~Wifi de ve normal 3g internet baglantinizda bi sikinti varmi? Bende soyle bi durum var; whatsapp yada facebook bildirimleri dusmuyor bazen ac kapa yapiyorum baglantiyi o zaman geliyor bildirim.. ya da programa girince geliyor.. sizde de var mi bu?

Beyler?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar flashtool offline yöntemi ile 10b stock rom attım ama telefon lg logosunda kaldı kısır dögüye girdi açılmıyor,allah rızası için yardım edebilir mi biri.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefon rootlu idi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar flashtool offline yöntemi ile 10b stock rom attım ama telefon lg logosunda kaldı kısır dögüye girdi açılmıyor,allah rızası için yardım edebilir mi biri.

Telefonu kapatın. Güç tuşuyla ses kısma tuşuna ayni anda basın. LG logosu gelince bırakıp tekrar ayni tuşlara basin. Hızlı olmanız gerekiyor. Sonra beyaz bir sayfa açılacak. Gelen uyarılara güç tuşuyla onay verin. Hard reset başlayacak. İşlem sonunda telefon açılacak :) korkmaya gerek yok.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Telefonu kapatın. Güç tuşuyla ses kısma tuşuna ayni anda basın. LG logosu gelince bırakıp tekrar ayni tuşlara basin. Hızlı olmanız gerekiyor. Sonra beyaz bir sayfa açılacak. Gelen uyarılara güç tuşuyla onay verin. Hard reset başlayacak. İşlem sonunda telefon açılacak :) korkmaya gerek yok.
hard reset atamıyorum sorun orda:((( en az 20 kere denedim olmadı siz yazdıktan sonra ilk denememde oldu ne hikmetse:)

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg yetkilileri ile görüşen yok mu aranızda arkadaşlar nerde kaldı bu güncelleme?

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oocin yazdıklarımda ergen bir tavır göremiyorum bana laf atmandaki amacın nedir..?

Moruk sen hayirdir ya nefes alan herseye saldirmaya calisiyosun?
Burda herkes fikirlerini paylasiyor dostluk havasinda bilgi alisverisi yapiliyor , baltalamanda ki amac nedir ?

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gün içerisinde geleceği söylendi tarafları tarafından öyle biliniyormus çok saçma bir cümle kullandı bozmadim..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güncelleme nin geç gelmesinden ziyade, LG Türkiye' nin becereksizliği sanırım. Bir marka bir ülkede ancak bu kadar kötü temsil edilir