A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
İnternetten indirilen her program illegal değildir free olarak sunulmussa indirilebilir boşa kendiniz kasmaniza gerek yok..

İnternetten indirilen her program illegal değildir free olarak sunulmussa indirilebilir boşa kendiniz kasmaniza gerek yok..
Tabi ya çok belli oluyor büyü biraz büyü bu kadar düşebileceğini düşünmemiştim daha önce beğeniyordum yazılarını ama bu kadar sacmalayacagini düşünmemiştim..![]()
Hak edene hak ettiği gibi ben gayet normal bir şekilde uyardım ancak konuyu buraya kadar getiren oxy ben değilim ben başta haksız oldugunu da belirtmedim kendini savunmaya çalıştı direk..
Tabi ya çok belli oluyor büyü biraz büyü bu kadar düşebileceğini düşünmemiştim daha önce beğeniyordum yazılarını ama bu kadar sacmalayacagini düşünmemiştim..![]()
Onu birakinda cover lock SCREEN uygulamasını kullanın![]()
Onu birakinda cover lock SCREEN uygulamasını kullanın![]()
Google play de yokmu bu uygulama![]()
Yuh Ahmet abi yaeski sevgilim bile senin kadar cabuk konu değiştiremiyodu
ahahaha sonuç olarak fok Balıkları çok yanlız diyelim ve cover yükleyip kullanalım
![]()
Güney Koreliler Türkiye'yi Ortadoğu kategorisine neden alıyor?(tamam tartışılır avrupada olup olmadığımız da resmi olarak ortadoğudan çok avrupa ile uyumumuz var) Uzun zamandır Samsung kullandım (şimdi nasıl bilmiyorum) Türkiye ortadoğu ülkeleri kategorisindeydi, şimdi de LG aynı kategoriye koymuş. Yaşanan gecikmelerde bir ilgisi var mı bilmiyorum.
GPro2 romu kuran arkadaslar :
~Wifi de ve normal 3g internet baglantinizda bi sikinti varmi? Bende soyle bi durum var; whatsapp yada facebook bildirimleri dusmuyor bazen ac kapa yapiyorum baglantiyi o zaman geliyor bildirim.. ya da programa girince geliyor.. sizde de var mi bu?
arkadaşlar flashtool offline yöntemi ile 10b stock rom attım ama telefon lg logosunda kaldı kısır dögüye girdi açılmıyor,allah rızası için yardım edebilir mi biri.
hard reset atamıyorum sorun ordaTelefonu kapatın. Güç tuşuyla ses kısma tuşuna ayni anda basın. LG logosu gelince bırakıp tekrar ayni tuşlara basin. Hızlı olmanız gerekiyor. Sonra beyaz bir sayfa açılacak. Gelen uyarılara güç tuşuyla onay verin. Hard reset başlayacak. İşlem sonunda telefon açılacakkorkmaya gerek yok.
hard reset atamıyorum sorun orda(( kısır dönüye giriyo
çalıştı ahmet abi saolasınTelefon sarjdami peki? Kabloyla bir yere bağlıysa çıkartın kabloyu. Telefonu tamamen kapatıp deneyin.
çalıştı ahmet abi saolasıneller titreyince sinirden hızlı basamadım heralde
![]()
ilk kez sürüm düşürdüm bunu bilmiyordum valla çok saol abi,yazdım aklımaRica ederim. Heyecana gerek yok4.4.2 sen 4.2.2 ye donunce bu yöntemi unutmayin. Hep yapacaksınız
hard reset gerekiyor
ilk kez sürüm düşürdüm bunu bilmiyordum valla çok saol abi,yazdım aklıma![]()
Oocin yazdıklarımda ergen bir tavır göremiyorum bana laf atmandaki amacın nedir..?
Oocin yazdıklarımda ergen bir tavır göremiyorum bana laf atmandaki amacın nedir..?