LG G2 Kullanıcıları Kulübü

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben gayet normal şekilde eleştiriyorum eleştirilen insanlar kaldiramadiklari içinde çirkinliğe çekiyorlar mesajlara en başından bakarsan gayet normal bir şekilde eleştirdiğimi göreceksin işi bu boyuta çeken ben değilim..

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sen neden üstüne alındın Sana herhangi bir şey söylemedim ben..

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Her turlu elestirilere acik bu konu hic bir zamanda kimsede cirkinlesmeden elestirdi buyrun bakiniz onceki yazismalara onerileri isteyipte verdigimiz cevaplara hic bi zamanda fanatik bakmadi ofkeyle kalkan gormedim bu zamana kadar. Sadece konu uzerinden tartisilarak konular kapatildi elestirildi kimsede burada cirkinlesmedi gerektiginde fanatik kisilerde oldu elestirildi haklisin dendi kapatildi ofkeyle cevap vereni hatirlamiyorum. Burada guzel ve sohbet ortamida mevcut.yasca buyuklerimizde var bayan arkadaslarimizda kusura bakma herkes goruyor.

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tarafsız bakmadigindandir biraz gerilere gittiğimiz zaman "ILLEGAL " mesajı altında laf carptirmaya çalışırsınız oxy le bir olup bu mantığı çözebilmiş değilsiniz işi bu boyuta getiren ben değilim sebep te ben değilim gayet normal bir şekilde uyardım ne vardı ki insanımız kendisinin her zaman haklı olduğunu düşünüp saçmalamaya başlar neyse bu konuyu daha fazla uzatmiycam cevapta vermicem cahiller girdiğim her munakasayi kaybetmisimdir..;) iyi eğlenceler konu kapanmıştır..:)

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben gayet normal şekilde eleştiriyorum eleştirilen insanlar kaldiramadiklari içinde çirkinliğe çekiyorlar mesajlara en başından bakarsan gayet normal bir şekilde eleştirdiğimi göreceksin işi bu boyuta çeken ben değilim..

Sen rakip forumdan falan misin burayi karistirmak icin mi yollandin abi harbi boyle bisey gormedim ben bizim terbiye sinirimizi elestirmeden once kendi uslubuna bak manyak midir nedir ya :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tarafsız bakmadigindandir biraz gerilere gittiğimiz zaman "ILLEGAL " mesajı altında laf carptirmaya çalışırsınız oxy le bir olup bu mantığı çözebilmiş değilsiniz işi bu boyuta getiren ben değilim sebep te ben değilim gayet normal bir şekilde uyardım ne vardı ki insanımız kendisinin her zaman haklı olduğunu düşünüp saçmalamaya başlar neyse bu konuyu daha fazla uzatmiycam cevapta vermicem cahiller girdiğim her munakasayi kaybetmisimdir..;) iyi eğlenceler konu kapanmıştır..:)

Sosyal medyadan ozlu sosleri ezberleyip burda bize anlatma kardesim lutfen bizle tartismaya girme evet sen haklisin sen bilgicsin geri kalan hepimiz cahiliz ozur dileriz hadi cahillerle ayni ortamda bulunma bb:)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Konu illegallik. Doğal yolla yüklenen bir uygulama değil arkadaşım. Türkiye de kullanilmiyor cunku. Anlayabildinmi? Biraz üsluplarına bak neden tepki gosterdigimizi gör.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Güncelleme nin geç gelmesinden ziyade, LG Türkiye' nin becereksizliği sanırım. Bir marka bir ülkede ancak bu kadar kötü temsil edilir

Olabilir ben ithalat kullaniyorum 1 ayi gecti aldim guncellemeyi neden tryi en sona attiklarini cozemedim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Burada ben özür de diledim. Yeri geldi anlattım. Elestirdigimde oldu. Mustafa yani [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] her gün gel root atalım onu yapalım bunu yapalım diyor. Ben istemiyorum. Bu kişinin kendi elinde olan birsey. Doğacak zarar veya illegallik seni değil o isi yapanı ilgilendirir. Bırak o düşünsun. Bursa gelipte bilmislik taslayarak cahillikten bahsetme.

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben aradım bana gün içinde geleceğini tarafları tarafından öyle bildiklerini söylediler 18 civarlarında gelir herhalde..

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Bu laf çarpıtmasından hoşlanmıyorsan sende bu hareketleri yapmicaksın olay büyümicek kardeşim. Çocuğa Kulaklığın bozuldu root at demiceksin. Madem karşındaki insanlar daha büyüyememiş sen çok büyümüşsen olgun davran muhatap olma uzamasın konu.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Lg g2 32gb ürüne güncelleme gelmedi 311k modeli hafta içi veririz dedi 16gb gelmedi hani 20 nisan sözünüzde durmayan firma çalışanı olurmu kusura bakmayın G2 süper cihaz ama Yazılım bölümünde çalışanlar birakin işinizi!!!!!!!

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben aradım bana gün içinde geleceğini tarafları tarafından öyle bildiklerini söylediler 18 civarlarında gelir herhalde..

Bu kadar insan sana tepki gosteriyor ise cahil kim belli oluyor.. herkes burada fikrini paylasiyor niye baltaliyorsunki?? Hadi uza simdi... root atmak yada atmmamak kisiyi baglar ben.oneriririm yada baskasi bana onerebilir yapip yapmamak.o sorunlulugu almak kisiyi baglar o yuzden konuyu daha fazla uzatmanin geregi yok...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güncelleme belki çok şeyler getirmeyecek ama ilerisi için kaygılaniyoruz , LG için değilde Türkiye ekibi bu işi ciddiye almıyor sanırım.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Müşteri hizmetlerini Aradım konuştum. Yazilim departmani tatildeymiş Lg tutamayacağın sözleri verme Telefondan soğutdun aldığıma pişman ettin.
Bu hafta güncelleme gelir diyor.
Oyunmu lan bu..!!!!

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg turkiye insanlari kandirdigi icin kendinden.utanmalidir ve bu insanlara ozur.mesaji yayinlamalidir... g2 kullanicilarini kandirmistir...

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Gençler Android 4.4.3 yayınlanmış, Yaşadık ya seneye androıid 4.4.3 ümüz olacak :D :D :P [MENTION=381829]A.canal[/MENTION]

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Şaka mı bu şimdi?
ahahaha tatildeymiş :D asdfghj ne zaman çalıştı ki tatile girmişler :P hiç güleceğim yoktu :D (bimden gülecek almadım oyuzden :D ) ahahaha neyse custom romlar ne gune var demicem çünkü İLLEGAL oldugu için sorun çıkar!!!!

arkadaşlar flashtool offline yöntemi ile 10b stock rom attım ama telefon lg logosunda kaldı kısır dögüye girdi açılmıyor,allah rızası için yardım edebilir mi biri.

telefon rootlu idi

hard reset çak gitsin kardeşim, hiç endişelenme bunlar az da olsa LEGAL ;)

Rica ederim. Heyecana gerek yok :) 4.4.2 sen 4.2.2 ye donunce bu yöntemi unutmayin. Hep yapacaksınız :) hard reset gerekiyor

way be Ahmet abi :D bana gerk kalmadan sn yapıştırmışın cevabı :D artık forum sana emanet :D bi sorun olrsa sms at ( varsa :D yoksa arayabilirsin) hangouts dan numaramı atarım :D

Avrupa ya gelsin yukleriz sıkıntı yok :D
ahaha :D ama İLLEGAL olmaz mı :D

Lg turkiye insanlari kandirdigi icin kendinden.utanmalidir ve bu insanlara ozur.mesaji yayinlamalidir... g2 kullanicilarini kandirmistir...
yayınlasa ne fayda etcek ki :D yazılım açılınca ozur mesajı çıksa ben anında affederim :P

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ahahaha tatildeymiş :D asdfghj ne zaman çalıştı ki tatile girmişler :P hiç güleceğim yoktu :D (bimden gülecek almadım oyuzden :D ) ahahaha neyse custom romlar ne gune var demicem çünkü İLLEGAL oldugu için sorun çıkar!!!!

hard reset çak gitsin kardeşim, hiç endişelenme bunlar az da olsa LEGAL ;)

way be Ahmet abi :D bana gerk kalmadan sn yapıştırmışın cevabı :D artık forum sana emanet :D bi sorun olrsa sms at ( varsa :D yoksa arayabilirsin) hangouts dan numaramı atarım :D

ahaha :D ama İLLEGAL olmaz mı :D

yayınlasa ne fayda etcek ki :D yazılım açılınca ozur mesajı çıksa ben anında affederim :P

Dimi :))) affetmek.lazim.garipleri :))

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben Vazgeçtim. Nexus 6 alcam :D bu kulübe gelip hava atacam :P

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Boşuna beklemeyin. LG Türkiye işini tam yapan bir firma değil. 20 sinde söz ediliyordu. Hatta kendileride hesaplarından duyurdu. Ben bir umut belki lg ile söylenen tabuları bu sefer yıkacak diye umut ediyordum. Fakat yıkılan yine marka oldu. Boşuna beklemeyin. Facebook lg kullanıcılarından biri paylaşmış. Süper destek. Ayakta alkışlıyorum LG Türkiye çalışanlarını :clap::clap::clap:

[h=5]Çağrı merkezini aradım. Kadın diyor ki; "GSM bölümümüzdeki arkadaşlar hafta içi çalışıyor, güncellemeye dair bir bilgim yok." e diyorsun 20 Nisan'ın Pazar olduğunu bilerek duyuran sizsiniz. "20 Nisan değil Nisan'ın sonu, Mayıs'ın başına doğru güncelleme verilecek. Yarın ararsanız net bir bilgi alırsınız." diyor.[/h]