Ben gayet normal şekilde eleştiriyorum eleştirilen insanlar kaldiramadiklari içinde çirkinliğe çekiyorlar mesajlara en başından bakarsan gayet normal bir şekilde eleştirdiğimi göreceksin işi bu boyuta çeken ben değilim..
Ben gayet normal şekilde eleştiriyorum eleştirilen insanlar kaldiramadiklari içinde çirkinliğe çekiyorlar mesajlara en başından bakarsan gayet normal bir şekilde eleştirdiğimi göreceksin işi bu boyuta çeken ben değilim..
Tarafsız bakmadigindandir biraz gerilere gittiğimiz zaman "ILLEGAL " mesajı altında laf carptirmaya çalışırsınız oxy le bir olup bu mantığı çözebilmiş değilsiniz işi bu boyuta getiren ben değilim sebep te ben değilim gayet normal bir şekilde uyardım ne vardı ki insanımız kendisinin her zaman haklı olduğunu düşünüp saçmalamaya başlar neyse bu konuyu daha fazla uzatmiycam cevapta vermicem cahiller girdiğim her munakasayi kaybetmisimdir..iyi eğlenceler konu kapanmıştır..
![]()
Tarafsız bakmadigindandir biraz gerilere gittiğimiz zaman "ILLEGAL " mesajı altında laf carptirmaya çalışırsınız oxy le bir olup bu mantığı çözebilmiş değilsiniz işi bu boyuta getiren ben değilim sebep te ben değilim gayet normal bir şekilde uyardım ne vardı ki insanımız kendisinin her zaman haklı olduğunu düşünüp saçmalamaya başlar neyse bu konuyu daha fazla uzatmiycam cevapta vermicem cahiller girdiğim her munakasayi kaybetmisimdir..iyi eğlenceler konu kapanmıştır..
![]()
Güncelleme nin geç gelmesinden ziyade, LG Türkiye' nin becereksizliği sanırım. Bir marka bir ülkede ancak bu kadar kötü temsil edilir
Lg yetkilileri ile görüşen yok mu aranızda arkadaşlar nerde kaldı bu güncelleme?
Beyler?
![]()
Ben aradım bana gün içinde geleceğini tarafları tarafından öyle bildiklerini söylediler 18 civarlarında gelir herhalde..
Müşteri hizmetlerini Aradım konuştum. Yazilim departmani tatildeymiş Lg tutamayacağın sözleri verme Telefondan soğutdun aldığıma pişman ettin.
Bu hafta güncelleme gelir diyor.
Oyunmu lan bu..!!!!
Gençler Android 4.4.3 yayınlanmış, Yaşadık ya seneye androıid 4.4.3 ümüz olacak![]()
![]()
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION]
ahahaha tatildeymişŞaka mı bu şimdi?
arkadaşlar flashtool offline yöntemi ile 10b stock rom attım ama telefon lg logosunda kaldı kısır dögüye girdi açılmıyor,allah rızası için yardım edebilir mi biri.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
telefon rootlu idi
Rica ederim. Heyecana gerek yok4.4.2 sen 4.2.2 ye donunce bu yöntemi unutmayin. Hep yapacaksınız
hard reset gerekiyor
ahahaAvrupa ya gelsin yukleriz sıkıntı yok![]()
yayınlasa ne fayda etcek kiLg turkiye insanlari kandirdigi icin kendinden.utanmalidir ve bu insanlara ozur.mesaji yayinlamalidir... g2 kullanicilarini kandirmistir...
ahahaha tatildeymişasdfghj ne zaman çalıştı ki tatile girmişler
hiç güleceğim yoktu
(bimden gülecek almadım oyuzden
) ahahaha neyse custom romlar ne gune var demicem çünkü İLLEGAL oldugu için sorun çıkar!!!!
hard reset çak gitsin kardeşim, hiç endişelenme bunlar az da olsa LEGAL
way be Ahmet abibana gerk kalmadan sn yapıştırmışın cevabı
artık forum sana emanet
bi sorun olrsa sms at ( varsa
yoksa arayabilirsin) hangouts dan numaramı atarım
ahahaama İLLEGAL olmaz mı
yayınlasa ne fayda etcek kiyazılım açılınca ozur mesajı çıksa ben anında affederim
![]()
[h=5]Çağrı merkezini aradım. Kadın diyor ki; "GSM bölümümüzdeki arkadaşlar hafta içi çalışıyor, güncellemeye dair bir bilgim yok." e diyorsun 20 Nisan'ın Pazar olduğunu bilerek duyuran sizsiniz. "20 Nisan değil Nisan'ın sonu, Mayıs'ın başına doğru güncelleme verilecek. Yarın ararsanız net bir bilgi alırsınız." diyor.[/h]