LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaslar dune kadar facebook yada tarayıcıdan bir videoya tıkladıgmda liste cıkıyodu simdi ise ckmıyor varsayılanları temizledim ama duzelmedi yardım lazım video indiremiyorum
Peki telefonunuzda alternatif video oynatıcı var mı? Eğer yoksa o liste çıkmaz.
Bi arkadas linkini vermisti indirmistim kurmustum ama kimdi hatirlayamiyorum ozaman yeniydim sayfada unuttum vallaha.tekrar cok tesekkur ederim :)

Rica ederim. :D

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Var ama cıkmıyor anlamadım gitti mesela bir videoya tıklaynca es indirici ile indirebiliyordum ama simdi direk video acılyo alternatif mx player var

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hic boyle arayışlar içine girmedim. Siz telefonda ne yapıyorsunuz ya :D ben sadece farklı uygulamalar peşindeyim demi [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Kerem Ozan AY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 şuan bazı oyunlarda küçük kasmalar yaşıyor sizce güncellemeden sonra değişir mi ?

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gençler ve genç kalanlar bi sorun var yardiminiz lazım asphalt 8 ile ilgili oyun paraliyken apk indirip kurdum bi sure sonra sildim oyunu google play de ücretsiz.olduğunu gördüm ve indirdim 1 yarış sonra hesabınız geçici süreyle yasaklandı diyor bunun çözümü nedir..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
lg g2 şuan bazı oyunlarda küçük kasmalar yaşıyor sizce güncellemeden sonra değişir mi ?
Onlarca oyun oynadım hiç bir kasmaya rastlamadım en çok grafik isteyen oyunlarda bile

uygulamalarınızı kontrol edin isterseniz yüklediğiniz bir veya bir kaç uygulamadan kaynaklı olabilir . Donanımsal olarak şayet bir arıza yoksa kasma olmaz.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar dikkat...

Heartbleed' Android'e sıçradı

Tüm internet dünyasının güvenlik bilgilerini tehlike altına alan Heartbleed adı verilen açıktan, Android 4.1.1 işletim sistemini kullanan mobil cihazların da etkilendiği bildirildi.

ntvmsnbc

İnternet kullanıcılar hala Heartbleed adı verilen güvenlik açığının tehlikeleriyle karşı karşıya. Kişisel bilgilerin kolayca üçüncü kişiler tarafından el geçirilmesine neden olan bu açığın son olarak Android yazılımını da etkisi altına aldığı açıklandı.

Güvenlik açığını ortaya çıkaran Google, Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanan mobil cihazların da tehlike altında olduğunu ifade etti. Google, bu güvenlik açığının kapanması için gerekli bilgilerin yazılım geliştiricilere iletildiğini de* vurguladı.

Mashable’ın haberine göre, Android’in bu sürümünün kaç kişi tarafından kullanıldığı bilinmiyor. Ancak uzmanlar bu rakamın milyonları bulduğu görüşünde.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Var ama cıkmıyor anlamadım gitti mesela bir videoya tıklaynca es indirici ile indirebiliyordum ama simdi direk video acılyo alternatif mx player var

Dostum eskiden facebook ta video oynatici yoktu telefonunkini kullaniyodu son guncelleme ile video oynatici facin icine gomulmus yani teldebbagimsiz. Sorub bu cozumu malesef bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefondaki lg smart world,safety care, life square vb. bu uygulamaları kullanıyormusunuz yoksa kaldırsak mı ?

Kerem Ozan AY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onlarca oyun oynadım hiç bir kasmaya rastlamadım en çok grafik isteyen oyunlarda bile

uygulamalarınızı kontrol edin isterseniz yüklediğiniz bir veya bir kaç uygulamadan kaynaklı olabilir . Donanımsal olarak şayet bir arıza yoksa kasma olmaz.
Zaten büyük kasmalar yok çok küçük kasmalar yaşanıyor ve telefon daha 4 günlük yani uygulama falan da yok kardeşim.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar oyunlardaki kasmalar (minion rush mesela) yazilimsal diye biliyorum

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Çin kaynaklı bir habere göre 17 nisanda G3 tanıtılacak gibi. Biz daha güncelleme bekliyoruz. Tr ekibi çok hızlı çalışıyor 😀

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çin kaynaklı bir habere göre 17 nisanda G3 tanıtılacak gibi. Biz daha güncelleme bekliyoruz. Tr ekibi çok hızlı çalışıyor 😀

14 mayis mi ne o civarda bi tarihte geliomus :D tr ekibinden hizlisini gören olmadı şimdiye kadar :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g2 kullanıpta telefonunda kendi kendine kapanıp açılma sorunu yaşayan varsa, telefonun ekran kilitini iptal etsin ve dar pantalon cebi gibi yerlerde taşımasın ben denedim sorun çözüldü.. bilginize

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar g flex teması linki verebilecek var mı:), kitkat için olanı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefon alımı konusunda çok kararsızım sizce lg G2 mi almalıyım hTC one m7 mi

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G2 tabiki yalniz oyunlarla aram iyi diyorsan bilemem isiniyor cihaz ben o yüzden oyun oynamiyorum beni rahatsiz ediyor bu durum. G2 derim yinede fazla oyunla alakan yoksa

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alımı konusunda çok kararsızım sizce lg G2 mi almalıyım hTC one m7 mi
Bende ayni seyi yasamistim lg g2 mi htc one mi diye g2 aldim tamamen tesaduf one ararken hemde cok cok cok memnunum batarya ekran vs vs sayamaycagim ozellikler hiz mukemmel bu fiyata bu performans mukemmel otesi