LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dostlar iyi aksamlar herkese,bugüm sarjı nelerin gturdugunu öğrenmek için gsam battery öonitor+root companion yukledim ise uaramaz buldum ve sildim ama durum cubuğunda wifi turuncu oldı nedendir anlamadım,bir sıkıntı yaratırmı? Hep böyle değil ara ara turuncu oluyo.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ragy6yva.jpg

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostlar iyi aksamlar herkese,bugüm sarjı nelerin gturdugunu öğrenmek için gsam battery öonitor+root companion yukledim ise uaramaz buldum ve sildim ama durum cubuğunda wifi turuncu oldı nedendir anlamadım,bir sıkıntı yaratırmı? Hep böyle değil ara ara turuncu oluyo.
interneti kullanamadıgı yada kullanabildiği zaman :D :D ben hep turuncu kullanıyorum (kullanamıyorum) :P

taste-im

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paralel italatta radyo var mı?
sırf bu yüzden bile parale alablirim

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar dune kadar facebook yada tarayıcıdan bir videoya tıkladıgmda liste cıkıyodu simdi ise ckmıyor varsayılanları temizledim ama duzelmedi yardım lazım video indiremiyorum

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar dune kadar facebook yada tarayıcıdan bir videoya tıkladıgmda liste cıkıyodu simdi ise ckmıyor varsayılanları temizledim ama duzelmedi yardım lazım video indiremiyorum
tarayıcını değiştir, veya hangı programla çalışıyosa bırdaha bak varsayılanlara system uygulaması ile açılıyo olabilir bi bak tekrardan [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Bi arkadas linkini vermisti indirmistim kurmustum ama kimdi hatirlayamiyorum ozaman yeniydim sayfada unuttum vallaha.tekrar cok tesekkur ederim :)

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın lg g2 telefonunu yanlışlıkla düşürdüm üst tam köşeden ezilme ve hafif bir açılma oldu ne yapabilirim kasa değişimi felan nasıl olur? yardımcı olursanız çok sevinirim

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşın lg g2 telefonunu yanlışlıkla düşürdüm üst tam köşeden ezilme ve hafif bir açılma oldu ne yapabilirim kasa değişimi felan nasıl olur? yardımcı olursanız çok sevinirim

G2de ön panelin herhangi bir yerine darbe gelirse, ezik olursa komple tüm ön paneli değiştiriyorlar.Orjinal servis 560 liraya yapıyor.

ligtv39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konun yeri burası değil ama çok önemli.
Bende lg optimus l7 var rootlu romum vardı.CarbonRom 4.4.2 rom kurdum simkartı görmüyordu sonra başka rom kurayım dedim bağladım pcye kdz ile görmüyor rom kurmuyor zip olarak indirdim bir rom attım hafıza kartına kurdum telefon açıldı hata veriyor menude.Sonra bir daha başka rom kurayım dedim kuramadı hata verdi şimdide telefon lg yazısında kalıyor yardım edin nasıl yapıcam nerden kurudm romu.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar konun yeri burası değil ama çok önemli.
Bende lg optimus l7 var rootlu romum vardı.CarbonRom 4.4.2 rom kurdum simkartı görmüyordu sonra başka rom kurayım dedim bağladım pcye kdz ile görmüyor rom kurmuyor zip olarak indirdim bir rom attım hafıza kartına kurdum telefon açıldı hata veriyor menude.Sonra bir daha başka rom kurayım dedim kuramadı hata verdi şimdide telefon lg yazısında kalıyor yardım edin nasıl yapıcam nerden kurudm romu.

Sana g2 bilgilerimle yardımcı olmaya çalışıyım, download moda alıp kurmayı dene, yani düzgün bir ROM ile, o olmazsa yeni bir recovery kur, misal TWRP snra da oradan yeni romu kur ama sana tavsiyem illaki ROM kurmak isteyenler için, CWM yada Philiz TOUCH . bunu kur snra da tekrar bi custom ROM kurmayı dene olmazsa bana bi ulaş da çözüm yolu bulalım mmd16940@gmail.com

ligtv39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana g2 bilgilerimle yardımcı olmaya çalışıyım, download moda alıp kurmayı dene, yani düzgün bir ROM ile, o olmazsa yeni bir recovery kur, misal TWRP snra da oradan yeni romu kur ama sana tavsiyem illaki ROM kurmak isteyenler için, CWM yada Philiz TOUCH . bunu kur snra da tekrar bi custom ROM kurmayı dene olmazsa bana bi ulaş da çözüm yolu bulalım mmd16940@gmail.com
hangoutsa gelirmisin bu dediklerinden anlamıyorum dediğini indireyim teamdan yaparmsn

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bayanlar bu telefonlarda hani modem açma varya karsıdaki kisi icin tamam güzel bir şeyde mesela ben limit koycam 5mb misal 5mb acınca neti kesicek ondan ve bide indirme yapmasını nasıl engellicem

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
beyler bayanlar bu telefonlarda hani modem açma varya karsıdaki kisi icin tamam güzel bir şeyde mesela ben limit koycam 5mb misal 5mb acınca neti kesicek ondan ve bide indirme yapmasını nasıl engellicem
öyle bir program varmı bilmiyorum ama biraz araştırmak gerekir

Edit: Aslında var ama modem yaptıgınız cıhazların değil sizin telefonunuzun internetini keser, yani misal 2 gb ayarlarsanız 2 gb de iken interneti kapatır ve yukarda bildirim ile bunu söyler