kamilsen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Kapqt AC düzelir
Malesef.. Ayrıca şimdi fark ettim radyo da gelmemiş
Kapqt AC düzelir
Malesef.. Ayrıca şimdi fark ettim radyo da gelmemiş
Sanırım sen wipe yaparken system,cache,dalvik cache,data yi secmedin. Yada yanlış bişi yukledin
Olabilir... Ne yapmalıyım şimdi? Baştan mı yükleyeyim?
Kulağıma değil telefonakucuk silikonları da var
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Team Viewer aç kardeşim![]()
Kulağıma değil telefona![]()
Tik sesini duyana kadar bastir elini korkak alistirma![]()
Normade takiyorum biraz disarda kaliyor sende tam oturuyor mu
Dediklerimi işaretle twrp sen snra wipe yap (ama avanced wipe Yapmazsanız içindeki ROM silinecektir ve telefon birazcık brick olacaktır) snra yükle ve yüklendikten sonra da hard reset at
Dostum wipe sayfasını tekrar nasıl açacağım?aynı adımları takrar yapıyorum ama o moda geçmiyor
Normade takiyorum biraz disarda kaliyor sende tam oturuyor mu
Beyler romu flashladım yükledi restart attı kurulum ekranı geldi kkbasebandi flashlamadım flashlamam gerekir mi nasıl twrpye gecicem tekrar ? [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]?
Ben baseband flashlamadim
Ne işe yarar ki sıkıntı olmasın ya şimdinası flashlıycam şuan telefon kurulumda duruyor dokunmadım
Gerek yok onayani ben flashlamadim gayet de memnunum
![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] [MENTION=395141]kronikzll[/MENTION] ve adını hatırlayamadığım herkese sesleniyorum, Bu aralar iyice düşündüm ve forumu bırakmaya karar verdim. Ama sizlerin de fikrini almadan hareket etmeyeyim dedim. Sizce bırakayım mı yoksa kalayım mı?
Hesabını kapatma ama foruma da pek sık girme arkadaşların dediği gibi.
Gpro 2 rom v4,3 aromayı kurarken hata verdi revorwi den çıktı stock romda gitti. İnternetimde çok yavaş yükseltme hatasındanda düzelemiyorum. 2 Günden önce yapamıyacam. Mecbur memmlekete gidip orda akrabın fiber internetin sotock romu yüklüyecem yada herhangi biriniz rom silindiği halde bana tekrardan recorviye girip
pro romu yüklememe yardım edebilirmi
Fm radio bana da gelmemis
Aynı dertten muzdaripiz güzel kardeşim
Kardeşim yukleyin root explorer i snra system snra da app klasirune girip oradan lgfmradio.apk yazani fmradio.apk yapın bakin keyfinize