LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Olabilir... Ne yapmalıyım şimdi? Baştan mı yükleyeyim?

Dediklerimi işaretle twrp sen snra wipe yap (ama avanced wipe Yapmazsanız içindeki ROM silinecektir ve telefon birazcık brick olacaktır) snra yükle ve yüklendikten sonra da hard reset at

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediklerimi işaretle twrp sen snra wipe yap (ama avanced wipe Yapmazsanız içindeki ROM silinecektir ve telefon birazcık brick olacaktır) snra yükle ve yüklendikten sonra da hard reset at

Dostum wipe sayfasını tekrar nasıl açacağım? :) aynı adımları takrar yapıyorum ama o moda geçmiyor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum wipe sayfasını tekrar nasıl açacağım? :) aynı adımları takrar yapıyorum ama o moda geçmiyor

Recovery ye girebilimusun :D giremiyosan yeniden yükle. Olmazsa 2 kişiye rom atacam o arada seni de aradan çıkartırım :)

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler romu flashladım yükledi restart attı kurulum ekranı geldi kkbasebandi flashlamadım flashlamam gerekir mi nasıl twrpye gecicem tekrar ? [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]?

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gpro 2 rom v4,3 aromayı kurarken hata verdi revorwi den çıktı stock romda gitti. İnternetimde çok yavaş yükseltme hatasındanda düzelemiyorum. 2 Günden önce yapamıyacam. Mecbur memmlekete gidip orda akrabın fiber internetin sotock romu yüklüyecem yada herhangi biriniz rom silindiği halde bana tekrardan recorviye girip
pro romu yüklememe yardım edebilirmi

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gpro 2 rom v4,3 aromayı kurarken hata verdi revorwi den çıktı stock romda gitti. İnternetimde çok yavaş yükseltme hatasındanda düzelemiyorum. 2 Günden önce yapamıyacam. Mecbur memmlekete gidip orda akrabın fiber internetin sotock romu yüklüyecem yada herhangi biriniz rom silindiği halde bana tekrardan recorviye girip

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı uğurlu olsun hallettik şuan bi sıkıntı yok :) [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] eyvallah kardeş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı uğurlu olsun hallettik şuan bi sıkıntı yok :) [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] eyvallah kardeş

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar işte benim telin son hali. Bu romu yükledim yalnız radyo hala yok. Bundan önce yine bir rom yüklemiştim onda da yoktu. Acep sonradan bir işlem daha mı yapmak gerekiyor?
ehyqutuz.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] [MENTION=395141]kronikzll[/MENTION] ve adını hatırlayamadığım herkese sesleniyorum, Bu aralar iyice düşündüm ve forumu bırakmaya karar verdim. Ama sizlerin de fikrini almadan hareket etmeyeyim dedim. Sizce bırakayım mı yoksa kalayım mı?

Hesabını kapatma ama foruma da pek sık girme arkadaşların dediği gibi.

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dowlad moddan custom room nasıl yüklüye bilirim bloother yardımcı olurmusun acil lütfen

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Allahtan su yasadiginiz problemlerin hic birini yasamadim ;-) oxygen birammana gerek yok arada baj canim bak ben 2 gunde bir okurum okadar yazi yazmayada mecbur degilsin ben yazmiyorum okuyorum mesela sadece genellikle sende oyle yap 15dkini ayir tum gününü değil

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Uyanın bugün besiktasin maçı var.

Günaydın :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

2 kere kurucaksin romu, bana biraksaniz ugrasmicaksinz, niye bu kadar sabırsızsınız anlamıyorum