LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Günde 1-2 saat internete girerek bir şey kaybedeceğini sanmam.Kaldı ki zaten okul dışında 3 bilemedin 4 saat düzenli-verimli ders çalışmak yeter de artar bile.Gitme derim :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Günde 1-2 saat internete girerek bir şey kaybedeceğini sanmam.Kaldı ki zaten okul dışında 3 bilemedin 4 saat düzenli-verimli ders çalışmak yeter de artar bile.Gitme derim :)
ya işte edebiyatım kötü oyuzden de anlatamadım, kısa süreliğine işte (2 ay kadar)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nasil ulasicagim ben bu programa. Rootlamam lazim cihazi
http://www.mediafire.com/download/xykn4k5dm4dbe0w/LG2_v2.5.5.zip al kardeşim, bazı hatalar var ama şimdilik işini görür sanırım

[MENTION=194661]eSa[/MENTION] ben gidiyom demesem moderatörlük başvuruma bakmazdın bile heralde :P ? (bu bir soruydu)

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün servisle görüştüm cihazımın değişimini onayladıklarını söylediler.sonra sistemden imei no ile kontrol ettim DOA değişim bekliyor yazıyor.bu ne demek oluyor ? Lg genel merkezi aradım.form yeni ellerine ulaşmış formu imzaladıktan sonra p.tesi ye kadar geri dönüş yapacaklarını söylediler

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasil hatalar mesela ? Cihazi bozmayalim. Bu arada telefonda arada sirada Maalesef Lg klavye durdu , mallesef sist arayuzu durdu gibi hatalar cikiyor cok nadir olarak. Root yaparak arttirmayalim bu hatalari ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
@eSa ben gidiyom demesem moderatörlük başvuruma bakmazdın bile heralde :P ? (bu bir soruydu)

Her şeyden önce moderatörlük başvuruları halen devam etmekte. Sonuçlanan bir durum yok. Ayrıca yazdığım mesajı daha dikkatli okuman gerekir. Ben orada değerlendiyim değil, bir daha değerlendireyim demiştim.. Biz başvuruların hepsini zamanında ve en ince detayına kadar inceliyoruz.. Bu konuda rahat olunuz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
nasil hatalar mesela ? Cihazi boznayalim. Bu arada telefonda arada sirada Maalesef Lg klavye durdu , mallesef sist arayuzu durdu gibi hatalar cikiyor cok nadir olarak. Root yaparak arttirmayalim bu hatalari ?

yok yok :D öyle değil kurmada sorun yok ama arayüz olarak biraz eksik :P

Her şeyden önce moderatörlük başvuruları halen devam etmekte. Sonuçlanan bir durum yok. Ayrıca yazdığım mesajı daha dikkatli okuman gerekir. Ben orada değerlendiyim değil, bir daha değerlendireyim demiştim.. Biz başvuruların hepsini zamanında ve en ince detayına kadar inceliyoruz.. Bu konuda rahat olunuz.
ha tamam :)) bu arada bir kaç aylıgına girme sıklıgımı değiştircem de sorun olmaz dimi değerlendirme açısından :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bugün servisle görüştüm cihazımın değişimini onayladıklarını söylediler.sonra sistemden imei no ile kontrol ettim DOA değişim bekliyor yazıyor.bu ne demek oluyor ? Lg genel merkezi aradım.form yeni ellerine ulaşmış formu imzaladıktan sonra p.tesi ye kadar geri dönüş yapacaklarını söylediler
değiştirecekler heralde anlamaya çalıştıgım kadarıyla

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Check in yaptigim pc haricinde, Bireysel Pc'm yok ve suan calistigim yerdeyim. Bisey soracagim size. Biri tarafindan arandigim zaman zil sesi calmaya basliyor ve 5 10vsn sonra ekran geliyor. Yani ses once geliyor. Cihazi Fabrika ayarlarinami dondurmem lazim?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Pc'm yok suan calistigim yerdeyim. Bisey soracagim size. Biri tarafindan arandigim zaman zil sesi calmaya basliyor ve 5 10vsn sonra ekran geliyor. Yani ses once geliyor. Cihazi Fabrika ayarlarinami dondurmem lazim?
bizde de öyle

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Pc'm yok suan calistigim yerdeyim. Bisey soracagim size. Biri tarafindan arandigim zaman zil sesi calmaya basliyor ve 5 10vsn sonra ekran geliyor. Yani ses once geliyor. Cihazi Fabrika ayarlarinami dondurmem lazim?

Kitkatin genel bir sorunu ama 5-10degilde 1-2 saniye olmasi lazim.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buradaki pcden biletleri kesmek haricinde bir islem yapamiyorum maalesef. Birseysel pc m de yok. Imkanim olsa direk 4.2.2 ye donerim. Statusbar i asagi indirirken bile fps dusuklugu , kasma yasiyorum. Dusunun artik.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar bende lg g2 aldım 16 gb ve siyah renk, genel olarak telefonun herşeyinden memunum ancak bazen kendikendisini kapatıyor eminim bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama ben baya bakmama rağmen bulamadım ve 320 sayfayı da tek tek incelemek taktir edersiniz ki çok zor, bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin çünki çok sevdim telefonu..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Buradaki pcden biletleri kesmek haricinde bir islem yapamiyorum maalesef. Birseysel pc m de yok. Imkanim olsa direk 4.2.2 ye donerim. Statusbar i asagi indirirken bile fps dusuklugu , kasma yasiyorum. Dusunun artik.
vay be, geçmiş olsn, o işlere [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] bakıyo

DVi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstadlar merhaba, ben de uzun zamandır sizi takip eden bir G2 kullanıcısı olarak bir konuda fikrinizi almak istiyorum..
Bugün birşey lazım oldu. Hani eskiden Amiga'da HUGO diye bir oyun vardı ve de oyun sırasında çarpılınca falan bu Hugo'cuk ekrana tık tık tık yapıp bişeyler söylüyordu... İşte bana da tam böyle bir animasyon gerekiyor.. Aradım taradım Google Play'de Hugo'nun bir oyununu buldum, o animasyon da var içinde.. Ve fakat sorun şu ki ben o animasyonu nasıl kaydedip video olarak alabilirim? :) Ya da apk'sını filan bulup içinden çıkartmanın bir yolu var mıdır ki?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Bir de Mail client olarak hangi programı tavsiye edersiniz? AquaMail, K-M@il kullanıyorum gerçi ama K-M@il'de gmail için bir hata var, Gelen kutusuna mailler düşmüyor.. Anca Tüm mesajlar klasörüne bakarsam görüyorum.. O nedenle çok memnun değilim açıkçası.. Daha kullanışlı ve de güzel bir mail client varsa (bugün Mailbox'ı gördüm fakat onda Hotmail ve POP3/IMAP desteği yok o nedenle işime yaramadı) hem Gmail, hem Hotmail, hem Yahoo ve hem de POP3/IMAP desteği olan birşey varsa onu da öğrenebilirsem çok iyi olur..

Teşekkürler.. :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] [MENTION=395141]kronikzll[/MENTION] ve adını hatırlayamadığım herkese sesleniyorum, Bu aralar iyice düşündüm ve forumu bırakmaya karar verdim. Ama sizlerin de fikrini almadan hareket etmeyeyim dedim. Sizce bırakayım mı yoksa kalayım mı?

Eger ki derslerine sebepse birak. Baska bir nedeni varsa agzini burnunu kirarim. Burada yoksun die muhabbeti bitircek degiliz. Her zaman yaninda olurum o problem degil ama derslerin daha onemli kardesim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu kadar mı pamuk ipliğine bağlıydın Shiftdelete'ye.

Kendi kararlarını kendin vermelisin.

Başkalarının sözü ile hareket etmeyi seviyorsun demek ki. Ben senin moderatörlük başvurunu bir daha değerlendireyim...

Soyleminizde hakli olabilirsiniz. Ama burada daha dogrusu bu klupte bir farkli olduk. 3~5 kisi daha samimi olduk. Surekli konusuyoruz. Herseyi paylasabiliyoruz bu yuzden mustafa da bize sormak bizimde goruslerimizi almak istedi. Olayi artistlik durumuna getirmeye gerek yok. Bir daha degerlendirmek isterseniz bu sozin dusunceniz olur ama bunu burda boyle herkese acik bir sekilde soylemeniz yanlis.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada soylemek istiyorum su portun kablosuz depolamali olanini bulmamiz lazim. Ben sizden cok ayri dustum :(

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] [MENTION=395141]kronikzll[/MENTION] ve adını hatırlayamadığım herkese sesleniyorum, Bu aralar iyice düşündüm ve forumu bırakmaya karar verdim. Ama sizlerin de fikrini almadan hareket etmeyeyim dedim. Sizce bırakayım mı yoksa kalayım mı?

Dostum herkesin de dedigi gibi surekli girmek yerine 1~2 saat girmelisin tamamen senin programlamana bagli. Ders calisma saatini tv ve pc saatini programlayip gercekten uyarsan hersey dozunda olur ve yukselise gecersin.. bence tamamen birakmamalisin..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum herkesin de dedigi gibi surekli girmek yerine 1~2 saat girmelisin tamamen senin programlamana bagli. Ders calisma saatini tv ve pc saatini programlayip gercekten uyarsan hersey dozunda olur ve yukselise gecersin.. bence tamamen birakmamalisin..

Tamam kardeşim :) ama dipnot su ki benim TV saatim yok :) TV seyretmem ben yani :)

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu arada telefona rom kurmaya kara verdim telefonda gorsel bi butunluk istiyorum.. Paranoid Android rom gibi yada CM11 gibi ama bi yandan da Gpro2deki UHD ve sloMotion modlarini gorunce aklim celiniyor bu ozellikler tam anlamiyla calisiyormu deger mi yani ? Yoksa idare eder seviyedemi?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler bu arada telefona rom kurmaya kara verdim telefonda gorsel bi butunluk istiyorum.. Paranoid Android rom gibi yada CM11 gibi ama bi yandan da Gpro2deki UHD ve sloMotion modlarini gorunce aklim celiniyor bu ozellikler tam anlamiyla calisiyormu deger mi yani ? Yoksa idare eder seviyedemi?

Gpro2 yi tavsiye ederim kablosuz depolamayi kullanmiyorsan. Digerlerine ihtiyacin yok. Ama arayuzde bir farklilik yok.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gpro2 yi tavsiye ederim kablosuz depolamayi kullanmiyorsan. Digerlerine ihtiyacin yok. Ama arayuzde bir farklilik yok.
Ya arayüzü beğenmiyorum telefonun bütünlük yok.. hani stock romda görsel bi bütünlük vardır ya. Hem Lgnin özelliklerini kullanacağım hemde görsel bütünlük sağlayabiliceğim rom var mı.. (Aslında böyle bi konu açılsa ve güncel tutulsa 10 numara olur)