LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Xposed modullerinden gravity boxi indir,oradan pie controls var her zaman yap orayi sonra,sanal tus yuksekligi ayari var(navigation bar)orayi da sifira getir tamamdir:)
Bir şey daha sorayım. Bunu nereden indireceğiz nasıl kuracağız. google playde var mı?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Onerebilecegin bir root programi varmi ? Root yaptiyaptiktan sonra kaldirmasi kolay olan ?

Root programlarında hepsini kolaylıkla kurup kaldırabilirsiniz . herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Yanlız dikkat etmeniz gereken şey, bu uygulamaları system e taşırsanız kaldıramazsınız.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bir şey daha sorayım. Bunu nereden indireceğiz nasıl kuracağız. google playde var mı?

Google Play da yok. İnternetten xposed installer yazarsan çıkar snra onun içinden de modül indir deyip gravity box KK (KitKat ve jelly bean ayrı ) olanını indir ve xposedin ana sayfasına gelerek en üst seçeneğe tıklayarak güncelle diyorsun snra yeniden başlatma fln soracak tamam diyip bitiriyorsun. Sonrası sana kalmış

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Var google playde,g2 xposed programin adi.

O xposed installer ile çalışır. Sadece ROM üzerinde renk düzen fln yapar. Gpro2 port ROM da (en azından benimkinde) isinma yapıyor ve en az 75°C te kadar çıkıyor sıcaklık

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
O xposed installer ile çalışır. Sadece ROM üzerinde renk düzen fln yapar. Gpro2 port ROM da (en azından benimkinde) isinma yapıyor ve en az 75°C te kadar çıkıyor sıcaklık

G2 xposed u kurunca xposed installer otomotik kuruluyo zaten

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
75 derece mi aman kaldın ya :D

G2 xposed sorun verebiliyor ama diğerlerinde sorun yok. Yani sen yapacağın şu, xposed installer yükle ve modül indirden gravity box KK indir ve framawork dan güncelleme yap ve reset at snra kullan

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
G2 xposed sorun verebiliyor ama diğerlerinde sorun yok. Yani sen yapacağın şu, xposed installer yükle ve modül indirden gravity box KK indir ve framawork dan güncelleme yap ve reset at snra kullan

Ben de g2 xposed kullanmiyorumki zaten:)sadece indirince icinden xposed installer cikiyo onu belirtmek istedim.:)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
gpro2de hata veriyorsa vazgeçtim.

Dur bi ya ben sadece bir programdan bahsediyorum. Nelere geldin ya. O hata veren program g2 xposed ama bizim kuracağımız xposed installer ve gravity box. Yani anlatmaya çalıştığım, sizleri yanlış yola sürüklemeden doğru yola götürmeye çalışıyorum, google play dan hiçbirşey yuklemeyecegiz sadece benim önceki mesajlarda soylediklerimi indir yeter

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dur bi ya ben sadece bir programdan bahsediyorum. Nelere geldin ya. O hata veren program g2 xposed ama bizim kuracağımız xposed installer ve gravity box. Yani anlatmaya çalıştığım, sizleri yanlış yola sürüklemeden doğru yola götürmeye çalışıyorum, google play dan hiçbirşey yuklemeyecegiz sadece benim önceki mesajlarda soylediklerimi indir yeter
Şimdi çaktım mevzuyu. Tamamdır. İşten eve geçeyim bi deneme yaparım hemen. Eyvallah sağol.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] [MENTION=395141]kronikzll[/MENTION] ve adını hatırlayamadığım herkese sesleniyorum, Bu aralar iyice düşündüm ve forumu bırakmaya karar verdim. Ama sizlerin de fikrini almadan hareket etmeyeyim dedim. Sizce bırakayım mı yoksa kalayım mı?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oxygen, dostum programinin ismini verirmisin? Hemen indirip rootlayayim cihazi. Daha onceki telefona yapmadigim kalmamisti, onun icin cok tereddutluyum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
@Bloother @A.canal @by_slmz @ata1996 @kronikzll ve adını hatırlayamadığım herkese sesleniyorum, Bu aralar iyice düşündüm ve forumu bırakmaya karar verdim. Ama sizlerin de fikrini almadan hareket etmeyeyim dedim. Sizce bırakayım mı yoksa kalayım mı?

Bu kadar mı pamuk ipliğine bağlıydın Shiftdelete'ye.

Kendi kararlarını kendin vermelisin.

Başkalarının sözü ile hareket etmeyi seviyorsun demek ki. Ben senin moderatörlük başvurunu bir daha değerlendireyim...

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Oxygen, dostum programinin ismini verirmisin? Hemen indirip rootlayayim cihazi. Daha onceki telefona yapmadigim kalmamisti, onun icin cok tereddutluyum.

Programın adi yok :D yanlızca LG2 var ama o da adi sayılmaz herhalde :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu kadar mı pamuk ipliğine bağlıydın Shiftdelete'ye.

Kendi kararlarını kendin vermelisin.

Başkalarının sözü ile hareket etmeyi seviyorsun demek ki. Ben senin moderatörlük başvurunu bir daha değerlendireyim...

Değerlendirmek yeni mi aklına geldi :) son karar yine benim ama bazı olaylar var. Yazililarda en yuksek 56 aldım ona bile sevinir oldum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] [MENTION=395141]kronikzll[/MENTION] ve adını hatırlayamadığım herkese sesleniyorum, Bu aralar iyice düşündüm ve forumu bırakmaya karar verdim. Ama sizlerin de fikrini almadan hareket etmeyeyim dedim. Sizce bırakayım mı yoksa kalayım mı?

Dersler kotuyse birakmak yerine,girme sikligini degistir derim cok yardimci oluyorsun herkese burada:) ben birakma derim ben de lise3 ogrencisiyim en iyi anadolu liselerinin birinde okuyorum,ortalamam 91di ilk donem.yine de senin karanin tabiki bir sureligine birakip deneme yap istersen:)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dersler kotuyse birakmak yerine,girme sikligini degistir derim cok yardimci oluyorsun herkese burada:) ben birakma derim ben de lise3 ogrencisiyim en iyi anadolu liselerinin birinde okuyorum,ortalamam 91di ilk donem.yine de senin karanin tabiki bir sureligine birakip deneme yap istersen:)

Ya herneyse anla iste ya :D benim edebiyatım 47 :D