LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya arayüzü beğenmiyorum telefonun bütünlük yok.. hani stock romda görsel bi bütünlük vardır ya. Hem Lgnin özelliklerini kullanacağım hemde görsel bütünlük sağlayabiliceğim rom var mı.. (Aslında böyle bi konu açılsa ve güncel tutulsa 10 numara olur)

Diger dedigin romlari denemedim paranoid filan bilmem. Ama gpro2 de aradigin yok. Sadece android 4.4.2nin biraz daha kapsamli sekli o.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnan bana knock code cok gerekli degil. Evet ise yariyor ama yuz tanima bence daha iyi. Hem rahat hem daha guvenli sanki.
Yok ya bu kadar güvenlik saçma bence. Oldu olacak telefon kendinide imha etsin :D ama gpro2 gerçekten basarili

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gpro2 yi yüklemeye karar verdim fakat birşey soracam.. ben daha önce yüklerken %49da kalıyordu support tool sıkıntı olur mu?
Bide romda stabilizasyon sorunu var mı? uygulamadan atma vs..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Gpro2 yi yüklemeye karar verdim fakat birşey soracam.. ben daha önce yüklerken %49da kalıyordu support tool sıkıntı olur mu?
Bide romda stabilizasyon sorunu var mı? uygulamadan atma vs..

Support tools kullanmayacaksin

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=373612]brkytml[/MENTION] arkadaşım sahidimiz bile var yani gönül rahatlığıyla flashla romunu :D dimi Ahmet abi :D

Ahahahahaha aynen aynen. Hic sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla flash la. Çok memnun kalacaksin. [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] biliyor bu isi ;)

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bismillah diyerek başlıycam hee bu arada yedek almaya gerek var mı ? fotolar videolar uygulamalar vs.. ? bide diyelim gerekti nasıl yedekliyim tavsiyeniz var mıdır? :D

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de gpro2 romu an itibariyle yükledim ama otomatik ekran döndürme fonksiyonu çalışmıyor. Ayarlardan açıyorum kapatıyorum ama nafile. Ne yapmak gerek sizce?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bismillah diyerek başlıycam hee bu arada yedek almaya gerek var mı ? fotolar videolar uygulamalar vs.. ? bide diyelim gerekti nasıl yedekliyim tavsiyeniz var mıdır? :D

Var kardeşim cwm yükle snra backup de ama cwm olsun, snra telefonu AC ve cwm backup dosyasının konumunu bul oradan herşey çıkar. İp ucu, backup a isim ver ve root explorer den search ile bulursun hızlıca veya backup un adini not al