Bu arada soylemek istiyorum su portun kablosuz depolamali olanini bulmamiz lazim. Ben sizden cok ayri dustum![]()
Es dosya yöneticisi ile kablosuz depolama yapılıyor. Uzaktan yönetim denen birşey var onunla oluyor.
Bu arada soylemek istiyorum su portun kablosuz depolamali olanini bulmamiz lazim. Ben sizden cok ayri dustum![]()
Ya arayüzü beğenmiyorum telefonun bütünlük yok.. hani stock romda görsel bi bütünlük vardır ya. Hem Lgnin özelliklerini kullanacağım hemde görsel bütünlük sağlayabiliceğim rom var mı.. (Aslında böyle bi konu açılsa ve güncel tutulsa 10 numara olur)
Es dosya yöneticisi ile kablosuz depolama yapılıyor. Uzaktan yönetim denen birşey var onunla oluyor.
Bahane bulmusum kendime neden ustume geliyorsuncuma gunu aticam gpro2 yi zaten. Knock code ile tiklamayi sevdim ben
![]()
Yok ya bu kadar güvenlik saçma bence. Oldu olacak telefon kendinide imha etsinİnan bana knock code cok gerekli degil. Evet ise yariyor ama yuz tanima bence daha iyi. Hem rahat hem daha guvenli sanki.
Gpro2 yi yüklemeye karar verdim fakat birşey soracam.. ben daha önce yüklerken %49da kalıyordu support tool sıkıntı olur mu?
Bide romda stabilizasyon sorunu var mı? uygulamadan atma vs..
Sana bu link yardımcı olur. Artik takılma sorunu yok. http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-%5Brehber%5D-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html
Gpro2ye karar verdim%49da falan kalma sıkıntısı olur mu?
Yok ya bu kadar güvenlik saçma bence. Oldu olacak telefon kendinide imha etsinama gpro2 gerçekten basarili
Gpro2 yi yüklemeye karar verdim fakat birşey soracam.. ben daha önce yüklerken %49da kalıyordu support tool sıkıntı olur mu?
Bide romda stabilizasyon sorunu var mı? uygulamadan atma vs..
Kendini imha etsin ahahahah gece gece hic gulecegim yoktu![]()
Olmaz olmaz. Merak etme. Bende olmadı ki 311k serisi bir g2 ye sahibim![]()
Asdfg support tool kullanmayacaksınız ki neyin 49 undan bahsediyosunuz![]()
Öyle bir telefon da çıkacakmis. Haha ne güzel olur ya. Bu telefon kendini imha edecektir diye seslenen bir hatun ahaha
Bizim sansimiza fabrika hatalı çıkar adam bağırır![]()
Olsun ben takilmadigina dikkat çekmeye çalışıyorum. Bozma hemen![]()
Tamamevet arkadaşlar takilmiyor
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] da bile takılmadı bidaha kimsede takilmaz
![]()
[MENTION=373612]brkytml[/MENTION] arkadaşım sahidimiz bile var yani gönül rahatlığıyla flashla romunuAhahaha iste boylebende bile takilmadi
[MENTION=373612]brkytml[/MENTION] arkadaşım sahidimiz bile var yani gönül rahatlığıyla flashla romunudimi Ahmet abi
![]()
Ahahahahaha aynen aynen. Hic sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla flash la. Çok memnun kalacaksin. [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] biliyor bu isi![]()
Evet ben biliyomuşum bu işiAhmet abi ne diyosa doğrudur
![]()
Bu akşam bana verdiğin apklardan hic bahsetmeyecegim.
Bismillah diyerek başlıycam hee bu arada yedek almaya gerek var mı ? fotolar videolar uygulamalar vs.. ? bide diyelim gerekti nasıl yedekliyim tavsiyeniz var mıdır?![]()
Bismillah diyerek başlıycam hee bu arada yedek almaya gerek var mı ? fotolar videolar uygulamalar vs.. ? bide diyelim gerekti nasıl yedekliyim tavsiyeniz var mıdır?![]()
Arkadaşlar ben de gpro2 romu an itibariyle yükledim ama otomatik ekran döndürme fonksiyonu çalışmıyor. Ayarlardan açıyorum kapatıyorum ama nafile. Ne yapmak gerek sizce?