A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Hâlâ metro mu beklıyon da sanki![]()
Şuan yatagimi hazırladım. Yatmaya niyetliyim

Hâlâ metro mu beklıyon da sanki![]()
Niyet çok önemli yawŞuan yatagimi hazırladım. Yatmaya niyetliyim![]()
Niyet çok önemli yaw![]()
iyi gecelrBen gerçekleştiriyorum şuan ve yatiyorumiyi geceler kardeşim
![]()
interneti kullanamadıgı yada kullanabildiği zamanDostlar iyi aksamlar herkese,bugüm sarjı nelerin gturdugunu öğrenmek için gsam battery öonitor+root companion yukledim ise uaramaz buldum ve sildim ama durum cubuğunda wifi turuncu oldı nedendir anlamadım,bir sıkıntı yaratırmı? Hep böyle değil ara ara turuncu oluyo.
xposed statusbar text ile (ABC diye bi simgesi var + root + xposed yukleyici)Saolasınbir de üst bardaki yazıları hangi programla yazdın,güzel olmuş
![]()
xposed statusbar text ile (ABC diye bi simgesi var + root + xposed yukleyici)![]()
gerekirse detaylı da anlatabilrmHemen deniyorum![]()
gerekirse detaylı da anlatabilrmve jelly bean kullanıyosan (burası senin için değil rahat ol) son sürümü indirme çalışmıyo
kitkat ile hepsi çalışıyo
![]()
gravity box vb, bi program ile saati ortala deYazıyı nereden ortalayabilirim?
normalde de var eğer root yaparsanparalel italatta radyo var mı?
sırf bu yüzden bile parale alablirim
kulaklıgın varsa evetinternet olmadan normal dinlenebiliyor mu
tarayıcını değiştir, veya hangı programla çalışıyosa bırdaha bak varsayılanlara system uygulaması ile açılıyo olabilir bi bak tekrardan [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]Arkadaslar dune kadar facebook yada tarayıcıdan bir videoya tıkladıgmda liste cıkıyodu simdi ise ckmıyor varsayılanları temizledim ama duzelmedi yardım lazım video indiremiyorum
4.2.2de bunu internetsiz dinleyebiliyorum.internet olmadan normal dinlenebiliyor mu
arkadaşın lg g2 telefonunu yanlışlıkla düşürdüm üst tam köşeden ezilme ve hafif bir açılma oldu ne yapabilirim kasa değişimi felan nasıl olur? yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar konun yeri burası değil ama çok önemli.
Bende lg optimus l7 var rootlu romum vardı.CarbonRom 4.4.2 rom kurdum simkartı görmüyordu sonra başka rom kurayım dedim bağladım pcye kdz ile görmüyor rom kurmuyor zip olarak indirdim bir rom attım hafıza kartına kurdum telefon açıldı hata veriyor menude.Sonra bir daha başka rom kurayım dedim kuramadı hata verdi şimdide telefon lg yazısında kalıyor yardım edin nasıl yapıcam nerden kurudm romu.
hangoutsa gelirmisin bu dediklerinden anlamıyorum dediğini indireyim teamdan yaparmsnSana g2 bilgilerimle yardımcı olmaya çalışıyım, download moda alıp kurmayı dene, yani düzgün bir ROM ile, o olmazsa yeni bir recovery kur, misal TWRP snra da oradan yeni romu kur ama sana tavsiyem illaki ROM kurmak isteyenler için, CWM yada Philiz TOUCH . bunu kur snra da tekrar bi custom ROM kurmayı dene olmazsa bana bi ulaş da çözüm yolu bulalım mmd16940@gmail.com
eyvallah hocam. iyi paraymış bakacağız artık bir çaresine.G2de ön panelin herhangi bir yerine darbe gelirse, ezik olursa komple tüm ön paneli değiştiriyorlar.Orjinal servis 560 liraya yapıyor.
öyle bir program varmı bilmiyorum ama biraz araştırmak gerekirbeyler bayanlar bu telefonlarda hani modem açma varya karsıdaki kisi icin tamam güzel bir şeyde mesela ben limit koycam 5mb misal 5mb acınca neti kesicek ondan ve bide indirme yapmasını nasıl engellicem